0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Скарлетче,стискам палци всичко да е наред.И моето е мнение е,че с Утрогестан ще се спре кървенето.Дано все пак да не е нищо сериозно.С теб сме гледай каква голяма дружина със стиснати палци.
Криска,и при теб надявам се да са добре нещата.Фоликулчетата наистина са доста големички,но с прегнила вероятно ще ги пукнете,прави и коремни преси тая вечер.
Добре дошли и на новите момичета и дано скоро се преместите в темата на бременните.
Лека вечер от мен.

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Февруари се оказа, че ми е завишен пролактина, понеже имах секрет от едната гърда. Не беше много над горната граница, но ми изписаха бромокриприн.Самоче докторката пропусна да ми каже, че може да не ми действа много добре. И така започнах да го пия, но 2 часа след като изпиех хапчето го повръщах и така три дни беше просто ужасно, направо не знаех къде се намирам. Говорих с док. и тя каза, че сигурное мн.голяма дозата - намалихме го и така 1м. Направих пак изследването, но нищо не се беше променило и пак същото още месец. После се ок., че това може би са ми нормалните стойности.Въпросната док. каза, че не вижда нищо смущаващо при прегледа, но за всеки сл. се консултирах и с др. лекар и той каза същото. Спермограмата на мъжа ми е мн.добра(никакви проблеми при него), от този месец започнахме да следим ОВУ с ултразвук и започнах да пия дуфастон. И така сега пак чакаме.
*

    fibo

  • *****
  • 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Скарли и аз се включвам в гупата с палчетата :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
И с двете ръце съм ЗА утрогестанова терапия....пиши ни какво става... :?

На новите момичета - успех :D

Криси,на мене нещата ми изглеждат чудесно...на тебе кво не ти харесва бре...растат си фоликулите и вс е нормално :D Бийте прегнила и яко газ в кревата :lol:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

    !!!

  • *****
  • 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Претиснява ме това че предния месец когато бях на клостил имах 1 фоликул койте се пукна на 21мм. Според мен 23мм вече е много, защото той до утре ще стане поне 24мм когато ще бием прегнила и си мисля че вече ще е късно за прегнил. А другите 2 по-малките - единя изобщо не расте, а другия много бавно  :? :? :?
Криска, брой и мен за Банско, ако мъжа позволи да пътувам :?
Аз пък само съм минавала от там, не съм ходила за повече от ден.
Елена, Сато добре дошли и скоро да ви няма в тая тема :D
Скарлет всичко ще е наред, стискам палци :)
[/url][/url]
*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Елена,какво значи
Цитат
После се ок., че това може би са ми нормалните стойности
те референтните стойности са едни за всички,а не за всеки индивидуално да има граници.Аз ли нещо не разбрах?А цветна снимка на тръбите правихте ли?Тя е също от първите изсл.които се правят.[/color]

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Мили момичета, много силно ви прегръщам и много ви обичам всичките! Добре, че сте ми вие да ми давате сила. Исе, kriska, denis, petqst, Вив, Раши, Цигу, Гардже, Стинче, джиджи, Снежи, Надежка, pimpa, fibs, Маринка, Жаси, дано да не пропускам някого, силно гуш от мен! Невероятни мацки сте, нали знаете!
 :bighug:
Ето новините след прегледа: в сууупер ранна бременност съм, слава богу е вътрематочна, обаче дали ще я бъде, още е твърде рано да се каже. Ще чакаме, каквото такова. Сега трябва много сериозно да съм намаляла темпото, да се пазя от грипа, да продължавам с аспирин протекта и да почна утрогестан. Утре сутрин първа работа проверка на хормоните на щитовидната, казвала съм ви, че антителата (ТАТ) са ми много над нормата. Вероятно пак правят мизерии. Можело да се наложи да вливаме имуновенин (това последното ме озадачи, та сега ще чета по темата, защото знам, че той е при повишени НК клетки, пък моите са даже под нормата). Такива ми ти работи, чакаме. И аз минавам в отбора на търпеливите, в който виждам, че Цигу е наша първа гордост. :)
kriska, няма страшно с фоликулчетата, ще се пукнат, ако трябва и с прегнил. Как си с физическата активност, нали знаеш, че помага в тeзи случаи?
Crow, питаше за лигавицата ми преди забременяването, тъничка беше, 6,8 мм на 13 ден (1 ден след овулация). А прогестеронът беше много хубав, в горни граници.
Стискам много палци за всички НЕчакащи! Да не сте посмяли да я пускате вещицата в тази темичка!
Добре дошли на новите момичета и да не се задържат дълго!
Целувам ви всичките! Още веднъж много ви благодаря за подкрепата, какво бих правила без вас!
« Последна редакция: Ноември 03, 2009, 21:54:18 pm от Scarlett »
*
Здравейте!
И аз да стисна едни палчета на Скарлет! :crossfingers: yahoo_17 Вярвам,че с прогестеронов препарат ще се оправят нещата.
Криска,дано се спукат фоликулчетата! yahoo_33
Добре дошли на новите момичета,и скорошно преместване в най-сладката тема(на бремелинките)! :welcome_1:
Желая ви хубава и бебеносна вечер!

« Последна редакция: Ноември 03, 2009, 19:59:42 pm от Мамче »

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

    fibo

  • *****
  • 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Претиснява ме това че предния месец когато бях на клостил имах 1 фоликул койте се пукна на 21мм. Според мен 23мм вече е много, защото той до утре ще стане поне 24мм когато ще бием прегнила и си мисля че вече ще е късно за прегнил. А другите 2 по-малките - единя изобщо не расте, а другия много бавно  :? :? :?
Мисля си че се тревожиш излишно,това че утре ще е 24мм не значи,че е късно за прегнил,по-скоро може да се пукне сам...ам вий си кексате нали...Вий нали само таймиран цикъл правите,не инсе ...или аз пропускам нещо... :?
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

    crow

  • *****
  • 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Аууу, уплашихте Криска бе .. Колко народ ще й се метне на гости  :lol: Крис, аз си имам мъде да спя, тъй че за мен грижа нямай  :lol:  :lol:  :lol: ама за другите , ако вземат и половинките приготвяй 10-тина креватчета поне  :lol:  :lol: Иначе фоликулите според мен са добре. С прегнил можете да ги пукнете. А 23-25-26 мм за пукане са си супер. Така мисля аз поне.
elena86, при проблем с пролактина липсва овулация, както и цикълът не е много редовен. При теб има ли ову ? С каква дължина и редовен ли е МЦ ? И също така наистина е много важно да проверите проходимостта на тръбите (цветна снимка).
 Скарлетт - много хубави новини ни носиш. Така ще са и до края. Незнам за този имуновенин .. Наистина почети по въпроса. Доста лекари не вярват много в тази терапия, а и вливанията са малко нож с две остриета. Изписаха ли ти нещо за кървенето ? Утрогестан ? Стискаме още палците да знаеш !!!
 Фибс, Криска не прави Инсе, а само стимулация за ову.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

    !!!

  • *****
  • 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Фибче за сега не правиме инсе. Стимулираме овулацията с клостилбегит, чести фоликуметрии и якоооо секс  :lol: Претиснявам се аз да не презрее тоя фоликул  :?
*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Скарлетче,супер новина.Пази се много,чуваш ли?Всичко ще е наред ще видиш.

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Добре дошли на новите ни попълнения Елена и Сато.Да гласувате за нас ейййй вече сте от наща група на щъркелчета.Успех момичета дано не се задържате много.
 Скарелетчеееее,много се радвам за тебе мила ,пази се много,и всичко ще се нареди  :wink:
 Маринка,абе май не са едни и същи референтните граници при изследванията,не знам ама аз така си мисля(но може и да бъркам).
 Криска споко момиче,ако се опънат тея фуликули да се пукат,яхваш ските и глей кво става  :wink:,всичко ще е наред спокойно само.За банско и аз и аз искамммм с мъжа ,стига да имаме финансова възможност ще дойдем,е няма да се натресем при тебе ,но ще се радвам да се запознаеме  :lol: :lol: :lol:
 
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

    denisa

  • *****
  • 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Скарлет браво мила суууууууууууууууупер  :bighug: :bighug: :bighug:
*
 :D Скарлетче няма страшно с правилната терапия ще успееш. Само трябва да следваш стриктно съветите на докторката.
Криска бийте прегнила утре сутрин и после си знаете  :wink: какво следва :D. Ще стане няма страшно. С три хубави фоликула, поне единият ще е твоето бебче. :)
*
Скарлет, много се радвам за добрите новини. Внимателно и полека занапред, и всичко ще е наред!

Абе Цветето ми се губи нещо... спотаила се е, чете, но не пише... и като се има предвид, че днес или утре й е време за тест, дали няма да настъпи съвсем скоро празнуване и честитене? И от Мелодийката може да се понесе одата на радостта. Редно е да се отсрамим за седмицата.

Мамче, уби ме с тая картинка - много на място според времето.
Еееее, Цигу, ха дано и мен да отсрамите. Първа темичка пускам, трябва да е много късметлийска, поне по няколко ++ тестчета на ден искам до неделя. Нали не искате да създадете комплекс на новобранеца, а :)
Гардже, утрогестан ще слагам по 1 сутрин и вечер.
Милички, благодаря ви за милите думи! Прегръщам ви силно!
« Последна редакция: Ноември 03, 2009, 21:06:34 pm от Scarlett »
Скарлетче, радвам се че нещата са под контрол вече  :D , сега само да си почиваш и силна храна  :lol:
Криска, хич не се притеснявай, утре ще се пукнат и вие ще ги хванете  :wink:

Добре дошли на новите момичета и дано не се задържате дълго тук  :wink:

лека вечер, сладурки

п.п Някой знае ли какво става с Вики-Ват, дали е ходила преглед...  :? ???

*
Скарлет, от цялото си сърце ти пожелавам всичко да е наред. Слушай доки и се пази. А ние ще пращаме положителна енергия и всичко ще бъде наред!  :D Обещавам!  :lol: :lol: :lol:
 :welcome_1: на новите момичета! Късмет и дано скоро се преместите в друга тема!
Момичета, всички много ви обичам! Дано Господ да ви пази и да ви помага!
Лека вечер!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
СКАРЛЕТ миличка много се радвам че всичко е наред от теб сега се иска само спокойствие и положителни мисли.пък ние ще гледаме да ти помогнем с късмитлийската ти темичка ей ся като почнем с +++тестчета ще видиш ти  :D
приятна вечер и спокойни сънища! :bighug:
[/url]