0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

за теста и прегнила
« Отговор #80 -: Май 08, 2006, 21:20:26 pm »
:arrow:
за теста и прегнила
« Отговор #81 -: Май 08, 2006, 21:33:26 pm »
Мила Наха,всеки от нас постоянно е в стрес.И аз вече като ми закъснее се тръшкам - поне като не е станало да ми дойде на датата,че да не се надявам.Според мен има още надежда за 3 фоликул.Моят съвет е като дойдеш в София да си вземеш и билки от аптеката на ул.Поп Богомил.Аз ги пия и се чувствам много по-добре включително и с нервите,а след 3 месеца стимулация и образуване по 4-6 фоликула нямам нито една киста.Опитай.
А знаеш ли какво е последното изречение от книгата на П.Коелю,която излезе сега - "Може би някой ден ще разбера,че хората винаги пристигат точно навреме на мястото,където ги очакват."Та да се надяваме,че важи и за нашите бебета!
*
за теста и прегнила
« Отговор #82 -: Май 08, 2006, 21:43:10 pm »
наха мила искрено се надявах, че ще има положителен резултат от прегнила, сега какво да ти кажа.... сигурна съм,че и това ще мине и ще дойде и твоят час. Кураж
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
за теста и прегнила
« Отговор #83 -: Май 08, 2006, 21:56:43 pm »
Mила НАХА сигурна съм че бог не ти е обърнал гърб!!Май много си се отчаила ,но небива!!!!!разбирам да се отчаи някой ,който няма никакви шансове  за успех,но ние ги имаме и трябва да се борим.!!!!
Между друго послушай Алматеа за тия билки ,на много хора са помогнали.Със сигурност ще имаш полза и няма да ти навредят!!
Бсичко ще се оправи!!!!!Миличка  следващия месец нещата ще бъдат по добри,ще видиш!!!!!Стискам палци всичко да е ОК!!!!!!
Ще ти напиша нещо което ми казваше бащами когато бях тъжна..............................................УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО КРЕСИВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :balk_21:
*
за теста и прегнила
« Отговор #84 -: Май 08, 2006, 22:58:32 pm »
Цитат на: naha
... имам две кисти на един яичник и чакам трета да се образува...

Хич  НЕ ЧАКАЙ  трета да се образува,ами пробвай да спукаш двете - с упражнения -аз така съм пукала киста..е..и.секс-де,ама на теб,ако не ти е до това-измисли си нещо друго;а пък третия го забрави!Забрави изобщо за значението на думата ''фоликул"-майната му-ако ще да се пука неговата сметка!Ще си докараш някоя болест така.А знай,че не след дълго една душичка ще има нужда от теб:от здрава майка ! ! !
  А на бас(за 100000000000000000$)
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
за теста и прегнила
« Отговор #85 -: Май 09, 2006, 11:29:53 am »
колко сте милички  :bighug:  всичките благодаря ви за подкрепата само от вас я получавам ,аз вече съм по добре но съм по объркана и от преди сякъш наново всичко почва с нови сили след две операции просто не мога да си го обясня но има въпроси на които няма да мога да си отговоря.м/у другото взела съм си билки за ову от същатата аптека но щом с прегнил не ги спуках фуликолите не знам какво и как просто тегля една и другия месец ще видим какво и как.благодаря на всички  ви отново толкова се радвам че ви има. :kiss:
Re: за теста и прегнила
« Отговор #86 -: Декември 01, 2006, 17:16:24 pm »
Момичета, ами ако фоликула не се спука от прегнила, задължително ли става киста?
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: за теста и прегнила
« Отговор #87 -: Декември 01, 2006, 20:28:38 pm »
Или става на киста,или претърпява обратно развитие.