0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
за теста и прегнила
« Отговор #60 -: Май 03, 2006, 19:13:40 pm »
А,ти си отговорила междувременно-мерси,аз тъкмо взех да се тъпча с аспирини :oops:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
за теста и прегнила
« Отговор #61 -: Май 03, 2006, 20:50:00 pm »
болят ли ви яйчниците след прегнила, при мен има една преминаваща, прорязваща болка, не е непрекъснато, на от време на време се усеща боцкане. Така ли е и при вас?

Да и при мен имаше такива болки които на моменти бяха доста прерязващи .Дори се събуждах през ноща. :lol:
за теста и прегнила
« Отговор #62 -: Май 03, 2006, 21:54:29 pm »
Ie,без рецепта е,пожеш да го почнеш по всяко време.Ади,и при мен е така с напрежението в яйчника и придърпването и по това разбирам кога ми е овулацията - като се спукат фуликулите и ми олеква моментално
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
за теста и прегнила
« Отговор #63 -: Май 04, 2006, 13:39:30 pm »
Алматея  :roll: аз бях написъла че съм чувала а не че трябва  :wink:  мерси за инфото беше от полза (всеки ден се научава по нещо ново :) ).
*
за теста и прегнила
« Отговор #64 -: Май 05, 2006, 17:51:15 pm »
здравейте, днес минах на фоликуметрия и размерът на трите фоликула, които имах са 22/22 ммм 22/17 мм и 22/23 мм.
докторът иска утре да си бия прегнил 6500 единици, но тъй като е събота и ще пътувам рано сутринта, се чудя какво да направя. Има ли друг начин за спусване на фоликула?
*

naha

• 1474
за теста и прегнила
« Отговор #65 -: Май 05, 2006, 18:22:00 pm »
Ми ако нямаш проблеми поне един от тях ще се спука и ще прозведе годна яицеклетка обаче ако има проблем с пукането по добре си бии
за теста и прегнила
« Отговор #66 -: Май 05, 2006, 20:32:35 pm »
аз си ги бия сама-няма нищо сложно.купуваш спринцовка,игла и ампулите може да ти я бие и мъжа ти(мускулно в дупето) или всяка сестра на което и да е място.населено място имам предвид :lol:
*

naha

• 1474
за теста и прегнила
« Отговор #67 -: Май 05, 2006, 23:12:03 pm »
Алматея аз също си бия сама инжекции била съм си в продължение на месец всяка сутрин след операцията  "Фибс"  :D моя умираше като чуваше как хрощи кожата( тои не понася игли) даже на котето ни бия инжекциите за разгонването  :wink:  :roll: обаче тва не е за всеки плюс тва ако не знаеш точно къде ( те повечето хора си мислят че цялата бузка на д-то става за боцкане :wink: )
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
за теста и прегнила
« Отговор #68 -: Май 06, 2006, 09:13:03 am »
Момичета, нали не си поставяте Прегнил, без да ви е предписано?
Имайте предвид, че той увеличава тестостерона. Неможе да се прилага постоянно и когато си искаме. Консултирайте се с лекар.
 :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

naha

• 1474
за теста и прегнила
« Отговор #69 -: Май 06, 2006, 10:15:54 am »
Denis не вярвам някои да си е помислил че може сам да си назначава каквото и да било
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
за теста и прегнила
« Отговор #70 -: Май 06, 2006, 10:50:22 am »
Цитат на: naha
Denis не вярвам някои да си е помислил че може сам да си назначава каквото и да било

Просто се притесних  :wink:  
Коментирате , как сами си го поставяте

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

naha

• 1474
за теста и прегнила
« Отговор #71 -: Май 06, 2006, 11:25:07 am »
ми да но поне при мене бяха назначени от лекар инжекциите. беше сложно да ходя всяка сутрин до болницата и понеже мога да поставям сама си ги биех :wink:
*

naha

• 1474
за теста и прегнила
« Отговор #72 -: Май 06, 2006, 11:29:51 am »
ето при мен ситуацията с прегнила- ден 12-ти от месечен цикъл 28 фуликол 17-8мм; ден 13-ти поставяне на прегнил 10 000Е; на 15-ти ден фуликола си е там 22мм лигавица9,3мм; в същото време киста до фуликола от миналия месец с р-ри 40мм, има ли вероятност да не се спука фуликола?
*
за теста и прегнила
« Отговор #73 -: Май 08, 2006, 12:29:07 pm »
От прегнила би трябвало поне единият да се спука. При мен предния месец двата се спукаха, третия-не (след Прегнил). Ако остане става на функционална киста.
*

naha

• 1474
за теста и прегнила
« Отговор #74 -: Май 08, 2006, 16:03:45 pm »
здравеите при мен прегнила само влоши нещата кистата от миналия месец спадна от 40мм на 35мм фуликола които трябваше да спукаме стана 34мм и до тях видяхме още един 22мм и тва всичкото на един яичник гинката каза че има шанс за третия но аз не вярвам след като първия несе спука с прегнила цяло чудо ще е ми луф този месец следващите два ще потискаме функцията на яичника и така до кога не знам  :cry: писна ми от сълзи писна ми от надежди успех на всички вас!
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
за теста и прегнила
« Отговор #75 -: Май 08, 2006, 16:31:16 pm »
Наха, много ми е мъчно, че се е случило така, само, моля те не се отчайвай. Така най-много да си навредиш още повече.
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
за теста и прегнила
« Отговор #76 -: Май 08, 2006, 16:56:23 pm »
Naha, миличка, не се отчайвай. Знам, че си се била настроила да стане този път, но ... Дано следващия път всичко да е наред. Иначе напълно те разбирам - аз не съм имала отложено инсе, но пък не съм имала и успешно, а вече направих три :( .
Ще успееш :kiss: .
Намерихме нашето синче.
*
за теста и прегнила
« Отговор #77 -: Май 08, 2006, 17:23:23 pm »
Мила Наха и ти,мила Пати,мили душици,мамини,я си починете месец-два-да разтоварите напрежението и стреса;Я си представете,че майките ни ни бяха родили с два месеца,или с две,или с десет години по-рано!? Хубаво,де,ама сега какво ни е ,само сме малко по-млади.Та-мисълта ми е ...някой и друг месец почивка,моля,особено за някои от вас!!! :balk_170:
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
за теста и прегнила
« Отговор #78 -: Май 08, 2006, 18:15:27 pm »
Цитат на: le
Мила Наха и ти,мила Пати,мили душици,мамини,я си починете месец-два-да разтоварите напрежението и стреса;Я си представете,че майките ни ни бяха родили с два месеца,или с две,или с десет години по-рано!? Хубаво,де,ама сега какво ни е ,само сме малко по-млади.Та-мисълта ми е ...някой и друг месец почивка,моля,особено за някои от вас!!! :balk_170:

Много е права момичета,послушайте я!Една почивка ще ви се отрази добре,спрете да мислите за това. Зная че е много трудно защото аз самата съм опитвала и рядко за тези 4 години съм успявала,но поне опитайте.Поне месец или два и после заредени с нови сили и оптимизъм ще започнете пак.Желая ви успех и вярвам че всяка една от нас ще стане майка.
*

naha

• 1474
за теста и прегнила
« Отговор #79 -: Май 08, 2006, 18:17:34 pm »
Съжалявам за всички неуспехи и моите и чуждите и винаги като се моля се моля и за вас ,мила Ле не си мисли че не искам да си почина но проблема мира не ми дава и как мога да си почина като знам че имам две кисти на един яичник и чакам трета да се образува аз да знам че не става така ще си почина охоо и още как. гинката казва Има шанс за третия- аз не вярвам вече в шанса не вярвам вече в нищо дори в лекарствата не вярвам в спокоиствието не вярвам в нищо не съм искала непремено да стане този месец бебето просто исках да знам че няма киста пък другото божа работа явно Бог е обърнал гръб на молбите ми..... не знам какво да напиша.плаче ми се само от това олеква поне малко дотолкова доколкото да се почувстваш празен да няма радост но да няма и мъка....