0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

vesi08

Имам нужда от съвет
« -: Април 24, 2006, 21:36:59 pm »
Моля,помогнете ми.
 Аз не съм от София,от провинцията съм,семейна съм от 5год.,а съм заедно със съпруга си от 10год.,и все още нямаме дете.Ходили сме по лекари в Пловдив,но сега сме решили да отидем в София в "Майчин дом",кажете ми с какви изследвания трябва да започнем,защото досега не са ни направени никакви освен за овулация и спермограма.Правихме и една инсеминация,но май не ни направиха всичко което трябва.Досега всички при които сме ходили ни казват,че нищо ни няма,но няма и резултат.Моля ви,помогнете ми с някакъв съвет.
Имам нужда от съвет
« Отговор #1 -: Април 24, 2006, 22:19:11 pm »
Бих ти препоръчала да отидете при доц. Конова в Плевен. Давам ти и координатите и:

Център по Клинична имунология
Медицински Университет – Плевен

Доц. д-р Емилияна Конова, д.
ул. Кл. Охридски 1, 5800 Плевен

Тел: 064/886 778, 064/886 741, 0888 452 556
Fax: 064 801 603

email: eikonova@abv.bg
Web site: www.immunelab.info

Тя ще определи какви излседвания да пуснете. Ако имаш въпроси - питай..
*
Имам нужда от съвет
« Отговор #2 -: Април 24, 2006, 22:53:24 pm »
Веси, къде сте правили инсеминация? Спермограмата, за да е достоверна трябва да е направена в център по стерилитет. Мисля, че трябва да се изследват хормони, да се направи цветна снимка или хидротубация, за да се види състоянието на тръбите и едва тогава да се прецени какви са възможностите. Според мен е добре да се насочиш към специализирана клиника.

*

vesi08

Имам нужда от съвет
« Отговор #3 -: Април 24, 2006, 23:24:26 pm »
Цитат на: annaaa
Веси, къде сте правили инсеминация? Спермограмата, за да е достоверна трябва да е направена в център по стерилитет. Мисля, че трябва да се изследват хормони, да се направи цветна снимка или хидротубация, за да се види състоянието на тръбите и едва тогава да се прецени какви са възможностите. Според мен е добре да се н        

асочиш към специализирана клиника.

Инсеминацията правихме в Пловдив при др.Делев,там направихме и спермограмата.Благодаря за съвета-точно за това ви пиша,защото сме решили да отидем в специализирана клиника.
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
Имам нужда от съвет
« Отговор #4 -: Април 24, 2006, 23:27:59 pm »
1. щом си от пловдив няма нужда да тичаш до софия. и в пловдив има добри специалисти. доста от момичетата са много доволни от д-р даскалов от клиника торакс в пловдив, както и от д-р даскалова (от същата клиника)
2. ако все пак на всяка цена сте решили за софия, то майчин дом е най-малко подходящо за вашия случай. изберете си клиника по стерилитет. тук повечето момичета са доволни от клиниките на д-р стаменов и д-р владимиров. аз лично на твое място щях първо да се консултирам с д-р даскалов от пловдив.
успех. каквото и да решиш.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

vesi08

Имам нужда от съвет
« Отговор #5 -: Април 24, 2006, 23:29:47 pm »
Цитат на: pgzenga
Бих ти препоръчала да отидете при доц. Конова в Плевен. Давам ти и координатите и:

Център по Клинична имунология
Медицински Университет – Плевен

Доц. д-р Емилияна Конова, д.
ул. Кл. Охридски 1, 5800 Плевен

Тел: 064/886 778, 064/886 741, 0888 452 556
Fax: 064 801 603

email: eikonova@abv.bg
Web site: www.immunelab.info

Тя ще определи какви излседвания да пуснете. Ако имаш въпроси - питай..

Благодаря ти за координатите,но аз съм от Кърджали и Плевен ми е твърде далеч,и все пак знае ли човек.
*
Имам нужда от съвет
« Отговор #6 -: Април 24, 2006, 23:52:59 pm »
Цитат
Инсеминацията правихме в Пловдив при др.Делев,там направихме и спермограмата.

Не съм го чувала.
Мисля, че Лили правилно те е насочила. Каквото и да решиш ти желая успех :bighug:

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Имам нужда от съвет
« Отговор #7 -: Април 25, 2006, 03:05:39 am »
Беж далеч от "Майчин дом" в София.
Препоръчвам ти д-р Даскалов и д-р Даскалова - клиника Торакс - Пловдив. В София - клиника по стерилитет.
Имам нужда от съвет
« Отговор #8 -: Април 25, 2006, 08:33:57 am »
Здравей Веси,
за София момичетата са ти казали , аз съм от Пловдив. Този д-р Делев не съм го чувала, но аз ходя в клиника Торакс при д-р Даскалов и преди да отидеш в Плевен може да дойдеш в Пловдив при него. Но след това е задължително да минете и изследванията при д-т Конова. Но това вече ще го обсъдите и ще го решите. Ето координатите на клиника Торакс :
гр Пловдив
ул. `Д.Цончев` 5 (четвъртък пазара)
тел. 621-620
Като се обадиш и питаш за д-р Даскалов ще ти кажат кога е на работа и кога да дойдеш. А д-р Даскалова е ембриолог и може като дойдете с мъжа ти да пуснете при нея спермограма.
Ако имаш въпроси пиши ми.
Имам нужда от съвет
« Отговор #9 -: Април 25, 2006, 10:37:39 am »
Направете първо една читава спермограма в Торакс- Пловдив, при д-р Даскалова (това е Мели, която пише тук и помага изключително много на всички ни).
С това ще ви отпаднат 50% от въпросите. Ако не наложи да дойдете в София, Майчин дом не е мястото, където има подходящи специалисти специално за тази работа - отидете в специализирана клиника по стерилитет.

Успех :D
Благодаря ти, Бени!

*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
Имам нужда от съвет
« Отговор #10 -: Април 25, 2006, 10:45:29 am »
Мели и д-р Даскалов ще ви помогнат по най-добрият начин!
Отидете при тях.
Успех!
*

vesi08

Имам нужда от съвет
« Отговор #11 -: Април 25, 2006, 11:10:12 am »
Цитат на: danidan
Мели и д-р Даскалов ще ви помогнат по най-добрият начин!
Отидете при тях.
Успех!

Да мили мои момичета,прави сте ще отидем в Пловдив,но това е частна клиника а ние не сме кой знае колко платежоспособни,дали ще можем да си го позволим и най вече като започнем да стигнем до край,"Торос"работили със здравната каса поне за нещо?
*
Имам нужда от съвет
« Отговор #12 -: Април 25, 2006, 11:17:55 am »
Веси, и д-р Делев не работи със Здравна каса, и неговата клиника е частна. Просто ако му нямаш доверие - отиди при Д-р Даскалов.
А иначе аз в момента посещавам клиниката, в която д-р Делев работи, но при д-р Тони и за момента му вярвам.
Ама много е комплециран този въпрос за клиниките - убедена съм, че няма универсален отговор.
Успех!
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
Имам нужда от съвет
« Отговор #13 -: Април 25, 2006, 12:06:10 pm »
много ме съмнява че идването ти до софия и посещението на майчин дом ще ти излезе евтино.
и все пак всеки знае най-добре собствения си бюджет. не забравяй обаче че много често евтиното излиза най-скъпо накрая...
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
Имам нужда от съвет
« Отговор #14 -: Април 25, 2006, 15:40:09 pm »
Една спермограма струва към 15 лева - направете първо това, защото е много важно, а не е скъпо.
Благодаря ти, Бени!

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Имам нужда от съвет
« Отговор #15 -: Април 25, 2006, 16:42:22 pm »
в Майчин дом вече не са останали лекари, които се занимават със стерилитет.
за съжаление, лечението на стерилитета вече е изцяло в частни ръце.
клиника Торакс в Пловдив е отлично място за вас, със своите специалисти, но за съжаление, не работят със здравна каса.
но така или иначе, много малко от нещата, които ще ви изследват и правят във връзка с лечението на стерилитета, се поемат от здравната каса. така че няма голямо значение дали ще идеш на частно или на държавно.
в София цените на клиника Надежда на д-р Стаменов са по-ниски, но пък там ще харчите пари за хотел и пътя е по-дълъг.
съветвам ви първо да идете до Торакс Пловдив поне за една спермограма (задължително) и една консултация.
гледайте да е в делничен ден, че иначе цените им се удвояват. обадете се предварително да си запишете час!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Имам нужда от съвет
« Отговор #16 -: Април 27, 2006, 11:43:38 am »
Аз мога да ти препоръчам един изключителен доктор в Пловдив ако ти е по-удобно от София. Мисля че работи с касата :)  Д-р Велевски. Ако те интересува ще ти пратя тел.
Имам нужда от съвет
« Отговор #17 -: Април 27, 2006, 12:32:20 pm »
Цитат на: c6688tt
Аз мога да ти препоръчам един изключителен доктор в Пловдив ако ти е по-удобно от София. Мисля че работи с касата :)  Д-р Велевски. Ако те интересува ще ти пратя тел.

Тоз вече сефте го чувам. А разбира ли от стерилитет и къде работи?
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

Имам нужда от съвет
« Отговор #18 -: Април 27, 2006, 12:58:10 pm »
Аз самата не съм от Пловдив, попаднах на него покрай моя близка. Като повечето момичета тук съм била при много доктори, но от този определено останах доволна. До каква степен се занимава със стерилитет (дали изваршва някакви арт методи) не мога да кажа, но той откри проблема при мен и ме насочи към изследванията. Аз бях в часния му кабинет,но моята близка ходи при нега с направление. Искам да кажа и че е отзивчив и съпричастен човек,който с готовност ще помогне. Жалко че ми е така далече :D
Имам нужда от съвет
« Отговор #19 -: Април 27, 2006, 14:24:18 pm »
Цитат на: c6688tt

Здравей,ще ти бъда много благодарна ако ми дадеш координати,защото ние вече решихме да ходим в Пловдив,там наистина е по добре за нас.