Добър вечер!
Известно време не съм влизала във форума и не знам как точно попаднах на тази тема.След 9 години стаж при GP много съм видяла.Само мога да кажа, че ние в БГ си заслужаваме здравеопазването, след като винаги лекаря е виновен за всичко.Предполагам, че много от вас няма да са съгласни с мен, но това е истината.Системата е толкова погрешно организирана, че повече няма накъде.Единственото решение е лекарите да не подпишат следващия рамков договор.Да видим кого ще глобяват.
ПП. А що се отнася до спешните центрове.Пълен смях.Тук в Пловдив това е Неотложна помощ 6-150.GP-то им плаща, като посетят пациента и той им плаща, а лекарите са току-що завършили без стаж и специалност.Аз лично съм се ползвала от услугата един път и не бих повторила, камо ли за детето си.
Смятам да не пиша повече в тази тема, защото ме е яд защо съм учила близо 5 г. и имам стаж 9, 14 години на вятъра.
ППП. Да, съгласна съм с Д-р Бърди, всички лекари да се изнесат в чужбина като мед. сестрите, които вече не достигат и няма да има проблем, няма GP - няма проблем.