0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

фиона

• 299
  • моето чудо се случи
Re: Инсеминации ноември, декември 2009
« Отговор #160 -: Декември 12, 2009, 12:53:03 pm »
Здравейте,
момичета да се отчета и аз - направихме 1-то инсе на 25,11. Вчера се правих тест и беше отрицателен.мислите ли че има смисъл да си правя втори тест?възможно ли е да ми закъснява от утрогестана?
кажете ми може ли веднага да се опита на следващият цикъл пак?
« Отговор #161 -: Декември 12, 2009, 14:46:08 pm »
pieselina, възможно е след прием на утрогестан да ти закъснее няколко дни. Теста го повтори за всеки случай, ако искаш и ако пак е отрицателен - звънни на док той ще ти каже какво да правиш (най-вероятно да спреш лекарствата).
На някои момичета им идва дори докато пият прогестероновия препарат, а други първо трябва да го спрат.
Док ще ти каже най-добре.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #162 -: Декември 12, 2009, 18:00:06 pm »
Здравейте момичета , моето 1 инсе беше на 30.11 и свърших да пия дуфастон на 10.12 и вчера и днес нещо ми прицапва едно такова кафеникаво течение още ми е рано за тест но мисля утре да си направя сутрента.На някой случвало ли се е нещо такова след инсе?
« Отговор #163 -: Декември 12, 2009, 19:22:08 pm »
didito79,не мога да ти отговоря,защото на мен зацапване досега не ми се е случвало,направо си ми идва на датата.Не се отчайвай преди теста.Стискам палци :bfp:
На мен днес ми е 7 ден от инсето и 25 от цикъла.От три дни имам страшни болки в кръста,та много се чудя дали да не спра утрогестана и да дам възможност на лелката да дойде като толкова напира :(
*
« Отговор #164 -: Декември 12, 2009, 22:30:06 pm »
didito79 На мен винаги ми закъснява от утрогестана с 4-6 дни. Ако ще ти дойде , ще ти дойде и докато го пиеш. Отначало при мен със зацапване и слабо , но после е ок.
pebals Рано е да спираш лекарства. Лелката ще дойде ако напира и със утрогестана. При мен поне беше така послединя път. Изчакай си спокойно теста или да минат 14-16 дни от инсето. Може да получиш страхотен подарък за Коледа. Даноооооооо :bfp:
Късмет на всички, които си чакат тестчето. Момичета ще успех всички да гушнем своето детенце. Вярвам в това :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #165 -: Декември 13, 2009, 07:16:49 am »
Момичета,утрогестана влияе по различен начин на всеки.При мен като го спра ми идва на третия ден,до сега не ми е идвало докато си слагам Утрогестан/при мен беше вагинално,не съм го пила/.Не спирайте лекарствата докато не ви каже док.Пебълс,а ти за къде си се разбързала,миличка?Едва 7-ми ден и ще спираш лекарствата,тези болки може и да са за добро.Успех ти желая.Дидито,защо на 10-ти спираш лекарствата,а не пиеш до теста,док.ли така ти каза?

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #166 -: Декември 13, 2009, 18:10:12 pm »
Док. каза да изпия една опоковка Дуфастон , те са за 10 дни, незнам какво да правя. Днес имам леки болки в ляво но не ми е дошло /надявам се да не дойде/.Утре мисля да си правя тест пък каквото такова! :D
« Отговор #167 -: Декември 14, 2009, 09:20:30 am »
За съжаление и моето 3-то инсе завърши без положителен резултат. Днес 15 ден след инсето, сутринта теста беше отрицателен.Спирам утрогестана, както ми е казала док.
Не знам още колко отрицателни ще издържа. :(
Тази седмица отивам при Владимиров да говорим кога ще почваме инвитрото.

На чакащите пожелавам успех и стискам палци за положителни резултати.
Дано момичета при вас се случаи Коледното чудо :D
« Отговор #168 -: Декември 14, 2009, 15:01:44 pm »
cigularche,bebo79,desihg,partizanka75 - не се отчайвайте! стискам палци следващия опит да е успешен.

pebals - недей да спираш лекарствата, а за тест може да се говори най-рано 15 дни след инсеминацията.

А сега радостната новина!!! Имам положителен резултат, в края на седмицата ще ходя на УЗИ. Не бързам да се радвам много, за да не се развалят нещата.

Успех на всички :)
*
« Отговор #169 -: Декември 14, 2009, 15:09:43 pm »

А сега радостната новина!!! Имам положителен резултат, в края на седмицата ще ходя на УЗИ. Не бързам да се радвам много, за да не се развалят нещата.

Браво!Време беше за добри новини в тази темичка!
Спокойно,всичко ще е наред.Леко бременеене!
« Отговор #170 -: Декември 14, 2009, 15:10:21 pm »
Мамидо от мен едно тихичко честито.

Стискам палци за прегледа. :balk_47: :balk_602:
*
« Отговор #171 -: Декември 14, 2009, 15:32:12 pm »
Страхотна новина, мамидо, дано повлечеш нозе...  :)
« Отговор #172 -: Декември 14, 2009, 15:45:19 pm »
mamido , тихичко честито!
Лека и безпроблемна бременност!
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #173 -: Декември 14, 2009, 15:47:58 pm »
mamido,честито  :jump12:
и аз ти желая леки девет месеца.Надявам се наистина да повлечеш крак и всяка от нас да получи своята радост :crossfingers:
За тест не бързам изобщо,не се и надявам.Днес ми е  9 ден от инсето и 27 от цикъла.Болки обаче имам от 5 дни и то почти непрекъснати ,в кръста и ниско в корема.И за да съм по-точна, то даже не са и  болки ,ами едно такова парене и дърпане.Да си бяха болки та да се надявам на нещо,а мен така ме дърпа преди да ми дойде :(
Желая  успех на чакащите момичета,а с всички останали ще си пожелаем да имаме повече късмет през следващата година :bighug:
*
« Отговор #174 -: Декември 14, 2009, 16:52:39 pm »
mamido честито ! :wink:, radostinka,  виждам, че и при теб новините са добри ! Остана да ни заплюете за следващия път. :wink:
                                                                                                            Само едно нещо прави мечтата невъзможна:страхът от    неуспех.,Алхимикът,Паулу Коелю
« Отговор #175 -: Декември 14, 2009, 19:49:58 pm »
Честио момичета!!!
Аз днес бях на доктор, Димитрова я нямаше.Гледа ме Владимиров.Този път ме боднаха с 10 Меногона(до вчера вкл.) защото растяха малко по бавно.Днес се видяха 3 по 21 мм . в ляво.В дясно нямало никой.Ух, дано тоз път да стане, уморих се вече...а и този път сперматозидчетата ще имат по голям избор :D
Биха ми Овитрел и в сряда по обед инсе(четвърто).
Стискам палци на  чакащите!!
« Отговор #176 -: Декември 15, 2009, 08:51:53 am »
благодаря ви момичета, искрено Ви пожелавам да се похвалите и вие следващия път :)

МиленаТ, стискам палци сега инсеминацията да мине успешно!

пебалс, искам да ти кажа, че всяка бременна жена има различни симптоми, и аз имах като предменструално, и имаше напрежение в яйчниците и гърдите, а ма то щото не се бяха спукали 3 фоликула и са нарастнали доста (до 76мм единия). Та недей да се отчайваш предварително. Един съвет: повече спокойствие, здравословен начин на живот и повече положителни емоции, и всичко ще се подреди!

:grouphug2:
*

фиона

• 299
  • моето чудо се случи
« Отговор #177 -: Декември 16, 2009, 18:53:42 pm »
честито mamido :cheerleader: много спокойна бременности щастливи моменти!!!! пък дано тоза щастие споходи всички ни по Коле :crossfingers:да
« Отговор #178 -: Декември 16, 2009, 20:51:13 pm »
A дано!!
Аз съм с коремни болки от ляво от сутринта.Отидох в 12 за инсе и Димитрова каза че е от овулирането на два от фоликулите(от ляво).Направихме инсето и сега и аз почвам да чакам.
Успех другарчета!!Айде вече да бременеем :D
« Отговор #179 -: Декември 19, 2009, 19:52:28 pm »
Момичета,моят 4 ти опит завърши неуспешно :(.Днес ми е 14 ден от инсето и 32 от цикъла.
На чакащите желая късмет