0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Re: Инсеминации ноември, декември 2009
« Отговор #120 -: Декември 02, 2009, 20:34:20 pm »

:thankyousign:
свткавична си  osi_9  :D
Цигу-то е супер беее .. Но подозирам, че се пристрастява към форумите от този род, което на по-късен етап води до замайване на главата. Цигу, пожелавам ти повече развлечения и по-малко време за размисли. Искрено се надявам до няколко дни да ни отчетеш + резултат от 2-то ИНСЕ. Хайде, върни ми вярата в този метод !
Целувки !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #121 -: Декември 02, 2009, 20:38:33 pm »
Искрено се надявам до няколко дни да ни отчетеш + резултат от 2-то ИНСЕ. Хайде, върни ми вярата в този метод !
Ееех, мечти... Надежда имам, и симптоми имам, сега остава само и бебе да има. :D Малка подробност, но важна.

Стискам палци на всички чакащи!
« Отговор #122 -: Декември 03, 2009, 18:12:02 pm »
Надежда имам, и симптоми имам, сега остава само и бебе да има.
Стискаме палци да има  :crossfingers:

Хайде, върни ми вярата в този метод !
И аз се нареждам в тази групичка :D  Разчитаме на тебе и просто не можеш да ни подведеш  :wink:

Време е да почваш да четеш форумите за бременост и след някой друг месец, да ни пращаш линкове от тях :D

На теория и практика, животът е едно. В действителност - съвсем друго.
*
« Отговор #123 -: Декември 03, 2009, 18:37:23 pm »
цигуларче,стиснати палци и от мен,да не зарадваш ей
*
« Отговор #124 -: Декември 03, 2009, 18:43:46 pm »
Благодаря ви за големите надежди, които ми възлагате (и на инсето), но леко почват да ми потъват гемиите. Днес, 12 дни след ову и инсеминацията, тестът (чувствителност 25 единици) е отрицателен. Знам, че е рано, но съм олигофрен и не изтърпях. Що не си живея с надеждата чак до менструация така и не знам. :(
*

crow

• 2670
« Отговор #125 -: Декември 03, 2009, 19:02:46 pm »
Цигу, предния месец беше си взела бележка за ранния тест УЖ ? Амаха !!!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #126 -: Декември 03, 2009, 19:24:05 pm »
cigularche  много рано мила. Не бързай. Докато не дойде вещицата има надежда. И мен ме сърбят ръцете ,но........... НЕ.
Дори си мисля да изчакам доста. Ще си поставям утрогестана и ще чакам да ми дойде пък дано не идва. При предното инсе заради утрогестана ми закъсня. Спрях го на 15 ден от инсе и ми дойде 4-5 дни след това.
Дано да се похвалим този месец и дадем началото на Коледните чудеса
« Отговор #127 -: Декември 03, 2009, 19:43:25 pm »
Никакви пикливи тестове! Само съсипват нервната система osi_8 А и 12 ден е много рано.
Хайде, момичета, стискайте още малко, докато дойде ред за кръвен с много цифри :) , а ние ще стискаме палци.

« Отговор #128 -: Декември 03, 2009, 21:30:59 pm »
мда...и аз не мисля да си правя теста така скоро :) днес съм едва 7 ден след инсеминацията, така че има време. Продължавам си с утрогестана...Ако ще е положителен теста, мога и да почакам, пък каквото Господ даде.

късмет на всички!!!
*
« Отговор #129 -: Декември 03, 2009, 22:50:19 pm »
мили момичета, стискам Ви палци :D
Аз на уринарни тестове не вярвам. Направих кръвен тест на 10ти ден- беше около 33.
Уринарния при ЧХГ 117 едвам едвам имаше втора черта след много взиране и фантазиране.

« Отговор #130 -: Декември 04, 2009, 14:51:48 pm »
mamido ,bebo79 ,cigularche успех момичета :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Моят преглед на 14 ден показа два фоликула по 15мм и лигавица 8,5.Вчера на 16 ден два по 17,5 и лигавица 10,5.Димитрова имаше предложение инсето да е в понеделник 20 ден ,но на мен ми се вижда много късно.Владимиров отсече,че ще е утре(18 ден).Дадоха ми Овитрел 5000 и сутринта ходих да ми го поставят. Този опит отсега ми се струва загубен.Фоликулите нарастват бавно въпреки Клостила,обяснение и док няма за това.Болничния ми свършва  и в понеделник трябва да съм на работа.А колко пъти ходих до София този път,не ми се мисли.Дано всичко да е било за добро. :?
*
« Отговор #131 -: Декември 04, 2009, 15:31:48 pm »
pebals, всичко е наред според мен. Фоликули от по 17.5 мм съдържат зрели яйцеклетки - имаш си два. Наистина е възможно да се пукнат до понеделник, така че според мен и Овитрелът е навреме, и инсето.
Колкото до скоростта, с която са расли, всеки цикъл е различен. Аз при първия имах три приблизително еднакво големи, а при втория един голям и два по-малки, които мисля го догониха и бяха с добър размер при овулацията, за да се спукат.
Стискам палци всичко да мине добре утре. Точно такива "отписани" месеци са свършвали с бременност при не една жена. Кураж!

Фифа, много благодаря за споделения опит. Аз съм тиква и едва вчера четох, четох и осъзнах, че съдържанието на ЧХГ в урината е по-ниско от това в кръвта. Тоест дори кръвен тест да покаже добро ниво на хормона, уринарният ще покаже положителен резултат доста по-късно.

mamido, bebo, partizanka, стискам палци!
« Отговор #132 -: Декември 04, 2009, 17:05:47 pm »
писла съм го и в други теми, ама.. пак да си кажа... :D

Направих 7-8 уринарни теста за 5 дни (14 до 19 ден), така и не видях заветната втора чертичка на нито един от тях. Първият е бил при ЧХГ над 100, последният (направих го от любопитство) при 630 ?!? Така и не съм намерила досега обясненние на това странно явление. И Доки много се чуди....
Минаваха ми през главата идеи, да пробвам, дали най-после ще отчете нещо при ЧХГ 1000, но... имах лошо предчувстие :( и не ми беше до шеги. Сега малко съжалявам, че пропуснах този експеримент. :wink:

Мисълта ми е - правете уринарни тестове и ако са (+) им се радвайте, но ако са (-) не им се връзвайте :wink:

*
« Отговор #133 -: Декември 04, 2009, 20:41:49 pm »
Аз пък при инсеминациите никога не съм си правила кръвен тест,а само уринарен.При инвитрото също си направих първо такъв и ми отчете положителен резултат.
« Отговор #134 -: Декември 05, 2009, 11:57:07 am »
Здравейте момичета и от мен ! Искам да ви попитам : Правих с инсе на 26 ноември сега, но почнах сега на 9 ден да имам болки ниско долу и гърдите взеха да ме болят . Пия в момента дуфастон и неофолик . Какво значи това , моля отговорете ми,не ми я ясно имали вероятност инсето да е успешно. Благодаря
*

crow

• 2670
« Отговор #135 -: Декември 05, 2009, 12:42:48 pm »
Здравейте момичета и от мен ! Искам да ви попитам : Правих с инсе на 26 ноември сега, но почнах сега на 9 ден да имам болки ниско долу и гърдите взеха да ме болят . Пия в момента дуфастон и неофолик . Какво значи това , моля отговорете ми,не ми я ясно имали вероятност инсето да е успешно. Благодаря
Никой не може да ти каже това.
При някои няма никакви симптоми и е успешно, при други има какви ли не признаци за УЖ бременност, а такава няма. Всичко е в ръцете на Господ - както се казва.
 Успех !
« Отговор #136 -: Декември 05, 2009, 20:02:26 pm »
Да се отчета и аз.Днес беше четвъртото ми инсе,18 ден ,два фоликула по 22мм-неспукани.Док иска в понеделник сутринта реинсе.Аз обаче не знам дали изобщо ще отида.Той ми каза утре сутринта да  ме прегледа някой в моя град и ако не са се пукнали да му се обадя дали ще ходя.Момичета,какво мислите?Има ли шанс при неспукани фоликули?Кажете си мнението.Досега инсетата бяха все на спукани и пак резултат никакъв.Болничния ,който бях взела изтече и не ми се иска заради един ден да си навличам неприятности в работата.Ако  реша да отида  ще успея за 14-14,30,ще има ли смисъл толкова късно не знам.Кофти ми е отсега.При предишните опити поне надежда имаше някаква.Този път нищо не върви както трябва. :(           
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #137 -: Декември 05, 2009, 21:05:52 pm »
Пебалс разбира се че има шанс! Вижте дали фоликулите ще се спукат и ако се пукнат направете и реинсе! Кога сте били Овитрела та тези фоликули още не са се спукали?
« Отговор #138 -: Декември 06, 2009, 09:48:06 am »
Да се отчета и аз.Днес беше четвъртото ми инсе,18 ден ,два фоликула по 22мм-неспукани.Док иска в понеделник сутринта реинсе.Аз обаче не знам дали изобщо ще отида.Той ми каза утре сутринта да  ме прегледа някой в моя град и ако не са се пукнали да му се обадя дали ще ходя.Момичета,какво мислите?Има ли шанс при неспукани фоликули?Кажете си мнението.Досега инсетата бяха все на спукани и пак резултат никакъв.Болничния ,който бях взела изтече и не ми се иска заради един ден да си навличам неприятности в работата.Ако  реша да отида  ще успея за 14-14,30,ще има ли смисъл толкова късно не знам.Кофти ми е отсега.При предишните опити поне надежда имаше някаква.Този път нищо не върви както трябва. :(           
"Щастието идва когато най-малко го очакваш"-това е вярно.Ще ти разкажа какво се случи с мен.Имах 2 неуспешни инсета.След 2 инсе направих лапароскопия и ми откриха ендометриоза.Лекуваха ме с лукрин за 3 месеца и веднага щом ми се възстанови цикъла направихме 3 инсе.Изобщо не очаквах,че ще бъде успешно,бях предубедена,че може да се случи,но чудото стана.Първите 2 инсета бяха на неспукан фоликул,за третото фоликула беше се спукал на предната вечер.Казват,че яйцеклетката живее 12 часа и нямах никакви надежди,но както се казва Божа работа.
Стискам палци за твоето коледно чудо!
« Отговор #139 -: Декември 06, 2009, 10:13:38 am »
lidia7674 ,kriska  благодаля ви за окуражителните думи.
Сутринта в 9ч.ме прегледаха в гинекологията на болницата,фоликулите бяха спукани :)Аз самата усетих болката снощи към 20ч.,така,че решавам ,че няма смисъл да ходя в понеделник на реинсе.Ще са минали повече от 36 часа.От прочетеното в нета си мисля,че по-голям шанс имам със вчерашната процедура.В понеделник започвам с Утрогестана и голямото чакане
kriska ,Овитрела го бих в 9,30ч. в петък сутринта.Инсето беше в събота в 13,30ч.