0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Инсеминации ноември, декември 2009
« -: Ноември 01, 2009, 11:55:19 am »
Момичета, искрено ви пожелавам да напълните новата тема с положителни тестове. И да ви чета много скоро в бременните теми.
Успех на всички!
*
Re: Инсеминации ноември, декември 2009
« Отговор #1 -: Ноември 01, 2009, 15:54:40 pm »
Честита ви нова тема,само положителни резултати!

*
« Отговор #2 -: Ноември 02, 2009, 05:14:04 am »
Нова тема, нов късмет! На всички с предстоящи или току що направени инсеминации пожелавам успех.

ТINI, благодаря за пожеланието и за попълнения въпросник в темата "Забременях от инсеминация..."

Милена, как стоят нещата при теб? Надявам се, че си добре.

В сряда ще закръгля двете седмици след инсе на 21ви октомври. Броя дните и чакам, пък дано има радост.
« Отговор #3 -: Ноември 02, 2009, 10:38:37 am »
Цигуларче, силно стискам палци да имаш голяма радост!!
На мен за съжаление ми дойде.Утре ми е пети ден и пак съм на доктор за нова стимулация :(
« Отговор #4 -: Ноември 02, 2009, 11:25:02 am »
И аз се включвам дано тази тема да ни е на късмет .
 :grouphug: Да се отчета на 30 Октомври ми беше втората  инсеминация на спукан едничък фоликул 20мм. Предният ден ми беше овуто заради Прегнила, а стимулацията беше с Клостил от 5 до 10 ден, като въобще не ми подейства.
Сега чакам и се надявам, единствено не можах да разбера като овуто ми беше деня преди инсето, а то беше близо 24 часа след това ако не и повече, яйцеклетката ми ще е е оцеляла за срещата osi_10
Ако някой е правил инсе по същия начин нека да ми пише.
Единственото, което ме крепи е че имам леки болежки ниско в дясно вече 3 ти ден
 Хайде успех на всички, стискам много палци, всички да се похвалим с положителен резултат, на тези които им предстои успех osi_9  :bfp:
« Отговор #5 -: Ноември 02, 2009, 12:47:26 pm »
Спокойно,ще си изчака плувците и всичко ще стане точно навреме! Ти само вярвай в това! И при мен овуто беше след 24 часа,даже май почти след 36,а виж подписа ми osi_9 Пожелавам такъв късмет и на теб!
« Последна редакция: Ноември 02, 2009, 13:12:12 pm от lunhua »
« Отговор #6 -: Ноември 02, 2009, 13:44:46 pm »
Честито мила, това е много хубав подпис.
Дано да стане и при мен, ако не ще пробваме пак.

Поздрави и стискам палци :bighug:
*
« Отговор #7 -: Ноември 02, 2009, 14:49:16 pm »
Честита нова темичка!
Да я напълните само с положителни резултати и много бременелки!
« Отговор #8 -: Ноември 02, 2009, 16:16:50 pm »
Честита темичка :D
Дано има повече добри новини :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #9 -: Ноември 02, 2009, 16:20:23 pm »
и аз да си кажа - 07.11 или 08.11 ще ни е втората инсеминация. За първата бях стимулирана с меногон но два дена преди деня за тест ме сполети лелката :( . Този път ще сме на естествен цикъл. Боже - дано успеем. Стискам палци на всички ни !
« Отговор #10 -: Ноември 02, 2009, 16:58:34 pm »
А ние ще стискаме за теб! Дано този път успеете ! :wink:
*
« Отговор #11 -: Ноември 02, 2009, 19:58:55 pm »
Записвам се и аз.Края на ноември ще ни бъде първата инсеминация.Ще бъда на клостил и меногон.Хайде дано си направим най-хубавия коледен подарък. :crossfingers:
                                                                                                            Само едно нещо прави мечтата невъзможна:страхът от    неуспех.,Алхимикът,Паулу Коелю
« Отговор #12 -: Ноември 02, 2009, 23:16:18 pm »
И аз да се запиша  :D

Дано тази тема ни донесе на всички мноооого  :bfp:
Моето второ инсе през септември беше неуспешно, лелката дойде на 15тия ден....Но няма място за отчайване, днес се обадих на док и почваме стимулация за трето инсе. Гонал Ф по 37,5 от 5ти ден. В събота съм на преглед.
Само позитивни мисли и много успех на всички желая  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #13 -: Ноември 03, 2009, 12:44:45 pm »
Момичета, като гледам и аз май ще влизам във вашите редици. С неизяснен фактор сме. Доктора ни съветва за ИНСЕ, макар че смята че и по нормален път ще стане. Ами да стане де .. ама не става. Засега ще почакам до нова година и след това вероятно ще правим ИНСЕ без стимулация. С радост ще следя темичката и дано тя ме обнадежди, че този метод има успехи. Като гледам статистиката ето тук
http://www.ivfcentre-varna.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=60&Itemid=139
 леко се отчайвам (споменават се 4%), ама пък за мен най-добрата статистика са +++ резултатите във форума.
 Стискам палци на всяка една от вас, както и на себе си ! Скоро и ние ще бъдем с коремчета :) Обещавам !!!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #14 -: Ноември 03, 2009, 14:19:57 pm »
Момичета,да ни е честита новата темичка и дано скоро се преместим в тази на бременелките.Вярвам,че с наближаването на Коледните празници,ще ни се случат чудеса :crossfingers:
Аз имах проблеми с нета,или по-скоро с влизането във форума,за това не съм се включвала от доста време.Продължавам да си пия Марвелона.Освен засилен апетит и болки в гърдите ,др.странични ефекти не усещам :DДано изчезне пустата му киста,че и аз да се наредя за коледен подарък :wink:
Желая на всички чакащи и опитващи късмет :bighug:
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #15 -: Ноември 03, 2009, 14:38:39 pm »
Момичета, вярвайте, че ще успеете.
Стискам палци и искрено ви желая само положителни тестове и много радост.
« Отговор #16 -: Ноември 04, 2009, 10:15:15 am »
Здравейте, включвам се и аз. Надявам се този месец и ние да правим втора инсеминация, зависи дали са се спукали кистите от Марвелона. Ще ви пиша другата седмица след прегледа :))) Успех!!!
*
« Отговор #17 -: Ноември 04, 2009, 12:15:50 pm »
Здравейте и от мен. И аз се надявам да се включа след няколко дена за 3то инсе. Свърших Марвелона и чакам вече 5 дена да ми дойде, ноооо .... Докторката каза между 3-7 ден така че очаквам включване и после при Владимиров.
Успех на всички.
*
« Отговор #18 -: Ноември 05, 2009, 15:02:21 pm »
Здравейте мацки ,и аз да се включа  лекувах се от стрептококи,утре щу излезне резултата дано да са отрицателни,че да почваме първата инсеминация,ще пия клостилбегит от 3-ти до 7-ми ден на цикъла и на 11 ден при доки.
Успех на всички  :bighug: и после да се похвалим с  :bfp:
*
« Отговор #19 -: Ноември 06, 2009, 15:25:18 pm »
Май ще остане инсето за по нататък ,че тези стрептококи са пак положителни ,пак антибиотици пак изследване ужас  :(