Здравейте и от мен Мислех си,че ще се размина с пустата настинка но явно не.Днес едно гърло ме тормози и си правя гаргара с лайка,препоръчаха ми едни хомеопатични за гърло,но се чудя дали да ги взема утре.Дали имат ефект,досега не съм пила хомеопатични?
Кристи добре дошла и леки и безпроблемни
Аз от няколко години при настинка се лекувам основно с хомеопатични и със задължителните лимон с мед, чайове и т.н. Има ефект при мен. Късмет и дано ти се размине по-бързо!
П. с. как сте с кг бе момичета в 8 г.с съм 3 кг отгоре?!
добре дошла тани. лека и безпроблемна бременност и незабравима среща на финала
за кг-те, при всеки май е различно. важно е всичко с бебо да е наред. аз до края на третия месец не бях качила нито грам, въпреки, че корема ми беше се понадул
тогава обаче ми се гадеше и нямах никакъв апетит. сега пак качвам, но не мисля, че е много-в началото на 6м съм а съм наддала общо 3.0кг. Предполагам, че последния триместър ще наваксам
Колана за бременни го ползвах да ми облекчава болката в кръста, понеже бях с много голям корем за ръста ми.
Момичета, какви са тия колани. Я дайте повече инфо. Аз съм с ужасен кръст. От преди да забременея имам проблеми, а сега вече не се трае/всъщност до края предполагам, че друга песен ще пея/