Здравейте и от мен, бъдещи мами.
Споделям искрено радостта на Красита и Цвети. Пожелавам им безпроблемна и незабравима бременност и пълна с приятни емоции среща с малките бебоци
За киселини знам, че е хубаво да се пие айрян, но също така е много важно наистина да не се храните вечер късно. Аз без да имам киселини /дано до края е така/ ако съм се нахранила и си легна малко след това направо връщам храна, което също е много неприятно. Да не говорим, че и немога да спя спокойно с пълен стомах.
Пазете се момичета от тези настинки и грипове, че тези неща не са никак безобидни. Аз за сега все се разминавам леко, въпреки, че няколко пъти вече покрай мен се разболяват, като започнем от половинката и всички останали в семейството и приключим с няколко колеги. Гледам да си пия витамините, пия всяка сутрин чай с мед, наблягам на здравословното хранене-сурови плодове и салати, както и профилактично вземам осцилококцинум /един път в седмицата/
Пожелавам на всички крепко здраве и тема пълна с бременни майчета
Жаси, не се притеснявай за плацентата. Моята също беше много ниско в 12 г.с. /и на мен Врагалева ми я "откри"/ моята беше на 6 мм, но в последствие започна да се "вдига". Моят доктор ми обясни, че с разстежа на матката, тъй като тя расте нагоре, с нея се вдига и плацентата и че при повечето жени в началото е ниско, но само при 2% от тях остава до края така. До края има още много време, така че не се притеснявай излишно.
Дениса, не си въобразяваш. Най-вероятно е тя
Аз също усетих горе долу по това време нашия юнак и вече сме големи вагабонти
Понякога такива сътресения имам в корема, че чак се стряскам
Чувството обаче при всички положения е прекрасно-наслаждавай му се