Лисе, много се радвам че всичко е наред с вас четиримата
.
Бамзе и леки 9 месеца!
Тани, за килограмите всичко е индивидуално и зависи от организма,аз първите 3 месеца качих 5кг, но после си наложих стриктен режим, като се водя по един калкулатор за килограмите от бг-мама и дотук съм качила общо 10, но наистина трябва доста воля и постоянство.
Скарлет, знам че си много притеснена, но не си мисли най-лошото, много момичета имат такова зацапване, аз имах до края на 3-ти месец, но се дължеше на отлепване и беше постоянно, а твоето не е.
за прегледа довечера.
Да си кажа и аз мнението за помпите и кошарките. Тъй като искам да съм подготвена предварително за всичко си купих вече помпата, механичната на Авент, но втора употреба, от Продавалника за 30лв. Това е уред който се ползва малко време и няма какво да му се развали толкова, а и повечето се продават с чисто нови резерви части и реших че няма смисъл да давам 90лева за нова.Пък ако не я ползвам ще я продам пак там и готово. Аз съм "за" сгъваемите кошарки, просто повече ми харесват визуално, пък и смятам където и да ходим бебка да е с нас, така че завължително ми трябваше такава. Що се отнася за удобство, мисля че това не зависи толкова от самата кошарка , а от матрака, ние взехме на Магнифлекс, дано е удобен. А самата кошарка е тази
http://www.bertoni-bg.com/index.php?go=products&p=detail&productId=337, на Бертони, серия Дисни, червената, има си и люлеещ механизъм, и плата не е шушляк.Наистина долното ниво е доста ниско, но мисля че може да се направи някаква скара и да се вдигне. Лек ден на всички
!