krassita, добре дошла, мила!
Толкова много се радвам за теб! Очите ми се насълзиха, като прочетох за твоето чудо.
Следя те от миналата година - от инсеминацията ти през юли, та през двата ти опита инвитро. Всеки път тръпнех с теб за положителен резултат. И през септември ти бях писала, че чудеса стават именно точно, когато най-малко ги очакваш и...май съм се оказала права!
tsveti75, добре дошла и на теб!
Желая лека и безпроблена бременност и на двете ви и здрави бебчета на финала!
Тъй. Сега да споделя аз малко опит.
За киселините аз пия газирана вода - засега ми помага, ама да видим докога. И аз, като Цецинка, съм забелязала, че ми се получават при определени храни или пък ако веднага си легна след хранене, което е доста чест и лош навик.
За настинката - на последната консултация изрично питах док какво да правя в случай, че ме споходи. Каза ми профилактично да пия
Cetebe, и Осцилококцинум
(надявам се го написах правилно) при нужда. Миналата седмица се бях почувствала с предгрипни симтоми и пих от него - може и да си внушавам, ама ми подейства - на другия ден бях пушка.
При температура ми каза, че мога да пия парацетамол или по 1/2 Ефералган.
За кашлицата - преди си пиех топло мляко с мед и жълтък, но тъй като сега не бива да ядем сурови яйца, го карам само на топло мляко и мед.
Ами това е.
Пазете се, момичета, че тоз грип хич не е шега работа.
Желая ви хубава и слънчева седмица, изпълнена с много положителни емоции!