0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Коя е тази инвитро клиника във Варна?
« -: Октомври 29, 2009, 20:19:02 pm »
Здравейте момичета :D

Аз тепърва тръгвам да се боря със стерилитет и се надявам искрено борбата да не продължи дълго. От Варна съм. Тъй като за доктор Александров не мога да си запиша час, поради претоварения му график, се зачудих към кой от другите двама да се обърна - доктор Ковачев и доктор Козовски. Та при ровичкането ми за мнения за лекарите от сайта на Козовски www.kozovski.hit.bg ме прехвърли на този сайт http://saintgeorgehospital.org/IVF.html. Но не мога да намеря никаква информация. Вие знаете ли нещо по въпроса за тази клиника - явно е че се намира в поликлиниката на Марешки, а там общо взето има двама гинеколога - доктор Мичев и доктор Давидков. Освен това текста в сайта твърде много ми приличана на информацията от Давидковия сайт, ама той лапаро доколкото знам не прави.
*
Re: Коя е тази инвитро клиника във Варна?
« Отговор #1 -: Октомври 29, 2009, 21:29:02 pm »
Много интересно, наистина  8O И на мен ми стана чудно коя е тази клиника, която и аз не съм чувала. А и колко удобно екипа и галерията не се отварят  8O
Дано някой ни изясни нещата.

Колкото за другото - когото и от докторите да избереш, Ковачев или Козовски, няма да сбъркаш. А иначе д-р Александров е ембриолога и така или иначе той прави трансферите (поне така знам).
Успех, мила, и дано скоро ни се похвалиш с бебешка новина!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #2 -: Октомври 29, 2009, 22:14:13 pm »
Това, което аз знам (чух преди време)е, че Козовски младши прави своя инвитро клиника където се спрягаха имената на Марешки и Давидков незнайно в каква връзка, но понеже не съм се интересувала и не съм задълбавала.
Разбира се немога да съм сигурна в достоверността но явно има някаква доза истина след като вече излиза инфо за това.
А и Козовски младши рядко преглежда напоследък в АГ Варна.
*
« Отговор #3 -: Октомври 29, 2009, 22:34:48 pm »
Това, което аз знам (чух преди време)е, че Козовски младши прави своя инвитро клиника където се спрягаха имената на Марешки и Давидков незнайно в каква връзка
Когато бях бременна ходих на преглед при д-р Давидков и той се похвали,че ще откриват съвместно с д-р Козовски клиника за ин витро процедури ... може би това ще бъде въпросната клиника.
 Иначе на въпроса- бих ти препоръчал д-р Ковачев.
Успех!
« Отговор #4 -: Октомври 30, 2009, 10:11:11 am »
Явно това е в клиниката на Давидков защото като направя едно сравнение адресите и телефоните тук http://saintgeorgehospital.org/IVF.html и тук http://www.drmariodavidkov.com/ са едни и същи.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #5 -: Октомври 30, 2009, 12:31:57 pm »
Действително от едната страна на МЦ Младост откриха ново крило с такова име,минавала съм от там ,но не знаех,че е ин витро център.Пише гинекологична клиника.Хайде дано някой даде по-вече инфо.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #6 -: Октомври 30, 2009, 15:13:20 pm »
Явно клиниката е в процес на подготовка. Нищо не пише за екипа. Хм. Интересно тогава клиниката в АГ без проф.Козовски и д-р Козовски ли ще работи ? Или проф. Козовски ще си има две клиники ?
Но пък има публикувани цени. Не е имало и реклама на клиниката. Дано скоро разберем :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #7 -: Ноември 06, 2009, 10:26:41 am »
Аз също съм чувала от д-р Давидков че заедно с д-р Козовски ще правят ин витро клиника в Марешки.Това става преди година. там беше и д-р Козовски и получаваха медицинска техника за клиниката предполагам.