Здравейте и от мен!
Да споделя и с мен какво се случва.
На 12 март тази година отивам в София да си получа заповедта.През това време се случиха здравословни проблеми.Удължиха ми заповедта с 3 месеца по медицински причини.Заповедта ми изтича на 12 декември.
На 1 октомври щях да започвам със стимулациите,но уви.Имам задържан фоликул и малко високо ФСХ.Предписаха ми Фемостон за два месеца.Фемостона ми свършва на 26 ноември от втората опаковка.Тогава трябва да отида в клиниката.Но разбрах и друго.Клиника Малинов ще почиват декември месец,зимна ваканция.
При това положение от няколко дни съм леко поизнервена.Дали ,защото няма пари от Фонда ме върнаха мен,започвам да си мисля.
Та ако всичко е наред с хормоните ми и ако нямам задържани фуликули ,ще започна евентуално на 27 или 28 ноември.Да ,но ако клиниката излезе в отпуск декември месец,аз губя правото си на този опит финаснсиран от Фонда.А и навършвам съвсем скоро 40 години.
Извинете ме за дългия пост,но доста съм притеснена и имах нужда да си го излея на хора ,които ще ме разбрат или да ми дадат някакъв съвет.
Звънях на секретарките да ги питам кога евентуално ще излизат в отпуск декември месец,те не знаят още.Звънях на спешния телефон,нищо определено не ми казаха,звъннах дори и на личния телефон на Стаменов,но явно на непознати телефони директно затваря.Разбирам ги ,че са много натоварени,но аз се опасявам че ще си изтърва срока.
Мисля след първата опаковка Фемостон направо да отивам в клиниката и да говоря с д-р Стаменов за моите притеснения.
Успех на всички момичета!