plumeria, следя и още как, нали ми е основно притеснение това FSH, макар скоро да не съм го изследвала...
За съжаление нямам лични впечатления за DHEA-та, но бих могла да попитам за препоръки и отново да пиша.
Ако ще поръчваш от дадения от мен линк за iHerb, то имай предвид, че се промениха някои неща с пазаруването от този сайт и вече стоките се обмитяват (или май се налагаше ДДС) и се ходи да си ги вземеш от митницата. Накратко, вече не е толкова изгодно да се пазарува от iHerb.
Отдавна не съм писала в темата, та да споделя относно мнението на двама от най-известните репродуктивни специалисти в Сф. за моето FSH.
Стойности - юни 2010 - 10.73
юли 2010 - 15.6
август 2010 - 10.42
септември - 9.5
АМХ 3.12 (1.71 в друга клиника)
Инхибин Б 73.4 (приблизително същия в другата клиника)
Броени са ми и антрални фоликули, но не помня колко бяха. Като цяло намален брой. Десният ми яйчник е с 6-7 години по възрастен репродуктивно (билогична възраст - 30 г.)
На тези резултати единият доктор казва, че положението е притеснително, другият казва "Яйчниците ти не са в най-добрата си форма, но няма място за притеснение"...
Вече съм с 3 неуспешни инсеминации, като третата беше стимулирана - 9 дни х Меногон 150. Направих три фоликула в ляво, дясно изобщо не отговори. При тази инсеминация се стигна до биохимична бременност с максимално достигнато ЧХГ около 400.