Здравейте моми4ета от Испания.Тук сьм от година и 8 месеца.Веднага когато пристигнах си извадих здравната карта.Не искам да описвам процедурите в БГ.
и така_след като си записах 4ас за гинеколог 4аках 6 месеца за пьрвата консултация.
Иаминаха 6те месеца.Имах 4ас в,,Ramon y Cajal´.-Maдрид.Направиха ни вси4ки изследвания(искам да отбележа 4Е НАПЬЛНО БЕЗПЛАТНО_ХОРМОНИ,СПЕРМОГРАМА,КРЬВНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ.Според преведените епикризи от БГ,ДОКТОРА ме посьветва да направим Инсеминация.Но се оказа от крьвните изследвания ,4е мьжат ми е боледувал от Хепатит Б и докато аз не се ваксинирам сре6ту Хепатит Б,не може да се предприеме ни6то.Искам да кажа 4е в Бг ,правихме Инсе,без обработен материал.....А ТУК ТОВА Е Е ЗА СЬД.Дано това да се про4ете и в Бг...Изминаха о6те 7 месеца докато се ваксинирам....3 ваксини_по схема...и отново безплатно,,,,
Пак отидох на консултация и ми дадоха зелена рецепта,,за Puregon i Ovutrell.От болницата ми дадоха,,Puregon Pen´´ заедно с 1 CD как сама да се инжектирам.Ходих през 2 дена на ехограф,,,и на 27 октомври направихме ИНСЕ.И сега сме в о4акване...
Искам да кажа само,4е без зелена рецепта лекарствата за стимулация 6тяха да са около 300 еур а аз заплатих само 7.50 еур....
Ако ни6то не стане с Инсе_ТО,имаме о6те 2 опита,,,след това говорих с Доктора,дали е вьзможно,,,да ме подготвят за Инвитро при тях а самата процедура да се извьр6и в 4астна клиника,,,КАЗАХА МИ 4Е Е ВЬЗМОЖНО,,ина4е трябва да 4акаме,,,над 2 години.
Това е засега от мен,,,моми4ета,,,,Пожеклавам успех на вси4ки ви и вьв вси4ко...
BESOS...