Честит имен ден на всички именници!
Парси, Мише, Баракуда,Сигнус да са ви живи и здрави именяците! Ако съм пропуснала някой, моля да ме извини, да се чувстват поздравени всички, носещи това име!
Наша Божидара бе разходена уикенда до Белоградчишките скали и пещера Магурата. На скалите както и да е - държа се мъжки, въпреки, че майка й умря от ужас тати да не я изпусне - доста стръмничко и хлъзгаво беше. Дотук добре, носледващото предложение на мъжа ми беше да ходим до пещерата Магура, в която, по негови думи и баба му да пуснеш щяла да я обиколи без проблеми. И аз реших, че едва ли не е послан някакъв килим, по който ще обикаляме и няма да ходим в пещера, ами едва ли не в дворец!
Да, ама не - пещерата си е пещера! Само това ще ви кажа - тъмно, хлъзгаво, тук-таме прелита и по някой прилеп и само ние умници - с 6м. бебе на ръце! Направо щях да го убия мъжа ми! И от средата на пещерата нашата като наду гайдата та се наложи да се изнесем на свински тръс под "музикален съпровод", което представляваше другата половина на обиколката ни на пещерата. Та такива ми ти работи при назе, драги ми смехурко. Горкото дете, какво ли си рече - Еееееех, не случих на родители!
Хубава и слънчева седмица от нас!