Може направо и зеленцето да хапваш, на теб би трябвало да ти се услади
Crow, извини ме, съвсем се забърках, още не мога да оправя кой кой е. И понеже си мислех, че ти си Fibo, а пък и нали ти пусна темата, реших че си брем, пък нали на бременните им се дояжда кисело и ... се изплясках. Моля да ме извиниш още веднъж
О, Снежи да знаеш как обичам кисело зеленце.. Олеее, много, много обичам. Радвам се, че си ме взела за бременна да знаеш !!!Чакам сега да си изпълниш обещанието и да видя и аз +++. Обещала си ми ! ха-ха
Момкичета на всички много ви благодаря за съветите. Както казах ядох на гладно сварени сини сливи, пих им сокчето, пих топла водичка с мед, ама нъцки . Абе по едно време мъничко ми се доходи, ама ме е страх да се напъна бре хора. Макар, че дупките ми са мънички и ме понасърбяват вече, ме е шубе да не се отворят.
Сега да се отчета, че днес бях на УЗИ и се оказа, че фоликула вече се е спукал и има жълто тяло, а лигавицата е 11мм. (това е добре май). Нямало и течност останала от лапарото, което било добре. Абе то всичко добре, добре, розово, ама .... ще ви покажа аз накрая как ще пусна темата съвсем основателно.
Цунки на всички и пак мерси за огромната помощ, която винаги, ама винаги ми оказвате. Сега остана какво - да си подсигуря кисело зеле, киви, мляко, активия ... И да миксирам всичко
Така позанимавах ви леко с моите 00 перипетии, после да ви се отчитам ли като свърша работата