Мамче,съжалявам за диагнозата ти неизяснен стерилитет ,но бъди съгурна ,че поне това е по малкото зло според мен .Все пак изследванията са ви добри и явно е въпрос на време или дори и може би ви е необходимо малко спокойствие или по точно да спрете малко да мислите за фикс идея ,ако може така да се нарече въпреки ,че не е лесно да се спре да се мисли за това и аз съм минала по този път без да обидя никой като наричам така желанието да си има дете едно семейство ,но наистина на всеки и дори на мен ми беше фикс идея.Моя стрилитет беше също неизяснен,но при мен имаше и проблем в овулацията липстваше(имах и запушена тръба) и само с лекарства я имах, но пак не се получаваше с години -5.Инсеминациите при теб могат да изиграят добра роля,поне според мен.Е разбирам ви че може би нямамате финансова възможност ,както каза но все пак отитвайте докато е време, не се бавете и ние нямахме възможност, но намерихме пари моите инсета бяха по 300 лв и допълнително лекарства но при теб може да е на ЕЦ, а все пак пари се изкарват.Но при мен не помогнаха инсетата ,явно от всяко съм се надявала да се получи нещо ,но уви.Подадох документи по фонда за инвитро(дано не се стигне до там при теб ,но за кандидатстване са необнодими 3 най-малко при неизяснения) и докато чаках да ми дойде реда стана чудото(някой знаят сигурно от постовете ми)Така че почини си тези три месеца за които спомена пий тези хапчета малко повече спокойствие и дано стане ще стискаме палчета.