Здравейте момичета. Реших и аз да се включа по темата и да ви вдъхна кураж. Аз също съм с обърната матка. Година и половина почти правихме опити като стриктно спазвахме правилото - завършек на "задна парашка"
. Честно да ви кажа тази поза вече така ми беше досадила...След това разбира се краката на стената...
. Доакто един ден се разговорихме с лекарката ми за позите. Не знам защо дотогава не сме коментирали - аз си четях в нета и си мислех че всичко правя правилно. Та като и казах че знам че правилната поза е задната тя ми вика: "Ама как задна трябва ти да си отгоре като дойде момента"
. Е аз пък бях чела че аз като съм отгоре е най - трудно щото действала гравитацията
. Оше първия път като завършихме с "аз отгоре " и то взе че се случи. Не знам дали позата помогна или това че ползвахме Pre-Seed-a за първи път, или пък нещо друго. Не знам наистина, но това вече няма значение - важното е че вече си имам голям корем
. Момичета това да го мислиш много не е работа. Наслаждавайте се един на друг и работата ще стане. Успех на всички.