Здравейте !Искам да споделя моят опит и ,ако мога да помогна на авторката на темата ,а и на други момичета много ще се радвам!
Вече съм щастлива мама на прекрасно момченце,но преди да дойде имах доста проблеми със забременяването.И аз съм с обърната матка,моето Аг-ми каза,че по лесно се забременява,ако след секс(за предпочитане "задна прашка")лежа по корем пол.час с възгл. под дупето,естествено минах и през всички изследвания,цветни снимки,на мъжа ми-спермограми,както си му е реда,но без резултат 1 год.Не знам дали от позата,или от резултатите, или от графиката на БТ или,че всичко ни е ок аз се успокоих и се отказах да следя дати,овулация,и вс. свързано със забременяване,правихме секс само за удоволствие и забременях!За съжаление направих спонтанен аборт,но 2 мес.след това без въобще да мислим за бебеправене и в дни далечни от овулация правихме секс-и аз отново забременях! Не можах да повярвам-казват че след аборт и раждане се забременява бързо-може би е така,няма значение,родих живо и здраво бебче,което осмисля дните ни.На мен мн.са ми казвали,но и на вас ще кажа-бъдете спокойни,не мислете постоянно за забременяването ,обичайте се с половинките си,правете секс и всичко ще се нареди когато му дойде времето.Пожелавам ви го от сърце.Надявам се да не съм досадила на някой с дългия си пост.Успех!