След участието ми в "Часът на мама” ми се обади една журналистка, която каза, че се е впечатлила много от моята история и иска да я разкаже във вестника. Може да прочетете повече във в-к Седмичен труд, който излиза днес 21.10.09г.
Като цяло има доста грешки, които ми бодат очите, ама явно журналистката не е наясно с термините.
Заглавието е
Семейство за четвърти път ще прави ин витроПодзаглавие:
Най-страшното в процедурата е, когато чуеш, че диагнозата е отрицателна Това като го прочетох и мигах дълго време – тук думата диагноза незнам как я измислиха, правилната е -
ТЕСТА е отрицателен, страшна безумица се е получило, но в края на статията вече е поправена –
Най-страшно е да разбереш, че теста е отрицателен.
По нататък –
"от една седмица Милена е във фаза инсеминация – процедура от ин витро метода..." всички се сещате, че бях във фаза
стимулация. Пише, че фонда отпуска по 4000лв. на двойка, а не това, което е истина - по 5000лв. Към края малко преекспонират проблема със отражението на стерилитета върху секса – даже това с виаграта и аз не го разбрах.
Много ме е яд за тези неясноти
, само ако ми бяха изпратили статията да я прочета преди да я публикуват... Но пък са избрали една от хубавите ни снимки. Е, имаше други неща, на които исках да наблегнат, но... това е. Аз очаквах да е доста по-въздействаща и емоционална тази статия. Но нищо, другия път - след като вече успеем да постигнем мечатата си. Дано!