Барбаронче, стискай кълки, след 9 месеца ше идваме на изписването на бебо
Сиска, и аз първият път така бях, отложиха ме заради задържан фоликул. Няма страшно, другият месец си на линия и всичко ще е наред
Гардже, не знам точно кога ще започвам. С док решихме да пробваме на естествен цикъл, но първо малко лечение, пък да видим, ако има подобрение, може и да направим опит преди лятото
Имунологични не съм пускала, няма смисъл. Те се пускат при липса на имплантация, аз до трансфер не стигам, каква ти имплантация
Не е там проблемът при нас, ембрионите не се развиват и там търсим причината. Пуснах генетични за вродени тромбофилии и ензима, спомагащ за усвояване на фолиевата киселина - всичко е ок. Но, при нас излезе мъжки фактор, спермограмата е ужасно влошена спрямо последната и сега мъжо пие Фертил. Освен това и двамата се оказахме с инсулинова резистентност, та сега и това борим. Явно са няколко факторите, които ни пречат да стигнем до финала. Надявам се да са само тези и след лечението да постигнем резултат. Иначе не знам вече накъде ще тръгнем
Док каза да си лекуваме тия неща и така. Поне 3 месеца трябва да провеждаме лечение, за да има евентуално ефект. Започнахме началото на март, значи най-рано края на май ще е ясно какво е положението