0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #880 -: Март 16, 2010, 15:22:19 pm »
Бамбами, честита тройна бременност и въпреки, че ти се струва много страшно сега, искам да ти кажа, че щастието, радоста и удовлетворението наистина са по три после.
Пожелавам ти спокойна и лека бременност и винаги съм на разположение (макар ималко бавно) ако имаш "по специални тройни" въпроси:))))))))))))))))))))

Момичета, успех на всички и дано имате поводи да се радвате:)
« Отговор #881 -: Март 16, 2010, 21:24:06 pm »
Еййййййййй, никой не пише, пък коридорчето пълно днес  :wink:
Мина прегледа - в събота пак  :lol:
« Отговор #882 -: Март 16, 2010, 22:31:23 pm »
еееех ама че сте пестеливи! Защо не казвате какво се случва при вас бе момичета, ние ви мислим. И сега като ми е лошо преди обяд се ровя тук и все се надявам някой да е писал, ама не  :nono:
« Отговор #883 -: Март 16, 2010, 22:35:09 pm »
Не се отчитат бе ,бамбами! Опасен народ стана тук  :wink: Всеки си трае!
Май всички са "инкогнито" /тя си знае  :lol:/
Ама нищо - ще се хвалят като им завалят двучертичковите тестчета  :wink: и голеееееееееемите ЧХГ-та  :lol:
Затишие пред буря е!
« Отговор #884 -: Март 16, 2010, 22:40:32 pm »
barbaron4е, и ти не казваш как са нещата при теб. Смятам, че всичко е ок, ама кога ще ти е пункцията, как са фоликулчетата?! Ако любопитвам много не ми отговаряй  :bighug:
« Отговор #885 -: Март 16, 2010, 22:46:15 pm »
Споко бе - не любопитстваш!
Ама и аз вече не питам за подробности  :lol: Александров каза, че ще има десетина!
А за пункцията - ще каже като отида в събота кога ще е точно!
Така че - в събота повече инфо  :wink:
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #886 -: Март 17, 2010, 08:17:42 am »

Май всички са "инкогнито" /тя си знае  :lol:/
Ей, модерно стана значи ... Всеки си трае и думичка не обелва ...
Бамби - лошо ли ти става от трите сърнички ? И това ще отмине мила.
Барбароне - късмет на прегледчето в събота.
На всички в процедура или очакване - Успех !!!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #887 -: Март 17, 2010, 13:31:30 pm »
Момичета препоръчайте ми лекар в АГ Варна за цветна снимка.  Ако тръбите са запушени задължително ли се махат или има лечение ? Възможно ли е без симптоми да се развива нешо или задължително трябва да има болки и други прояви ?
Да си призная - страх ме е . Предпочитам да е без упойка или не съм наясно с процедурата ?
*
« Отговор #888 -: Март 17, 2010, 13:42:26 pm »
swetlina,няма симптоми за запушени тръбиСвържи се с някой от лекарите ако питаш мен най добре д-р Александров за преглед и консултация а той ще прицени какво е необходимо да се направи . Не се притеснявай за цветната снимка не е чак толкова страшно :) минава бързо и се прави без упойка . Успех  :crossfingers:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #889 -: Март 17, 2010, 21:10:41 pm »
Момичета препоръчайте ми лекар в АГ Варна за цветна снимка.  Ако тръбите са запушени задължително ли се махат или има лечение ? Възможно ли е без симптоми да се развива нешо или задължително трябва да има болки и други прояви ?
Да си призная - страх ме е . Предпочитам да е без упойка или не съм наясно с процедурата ?
Само да допълня Бубата :D Ако тръбите са запушени не е задължително да се махат. Това се прави само ако има хидросалпинкс. В зависимост от степента на увреждането/запушването има случаи, в които нещата са лечими. Но това вече се изяснява при лапароскопия.
Успех!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #890 -: Март 17, 2010, 22:07:43 pm »
barbaron0708 иии на тези дето са инкогнито  :D много силно Ви стискам палци
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #891 -: Март 18, 2010, 22:08:46 pm »
Здравейте момичета, на 8 март видях за трети път положителен тест за бременност, първите две не бяха успешни - завършиха с аборт и извънматочна с отстранена лява тръба. След 7 дневно закъснение отидох при лекаря, който ми диагностицира извънматочната и той съответно каза - повторна извънматочна в дясна тръба и направление за лапароскопия. От този кабинет отидох право при доктор Александров - от моите рев и сълзи, човека едвам разбра за какво става въпрос. Пусна ми чхг и ме прегледа, в сряда пак ми пуснаха чхг и пак ме прегледа. Чхг-то расте, но не много и е с ниски стойности - 242 последно. Д-р Александров ме убеждава, че ще ми се размине и настоява да не се подлагам на лапароскопия, каза въобще да не слушам другия доктор, че всичко ще се оправи и ще успея да си запазя тръбата и че дори не е съгласен метотраксат да ми бият, защото ще чакам 6 месеца, за да забременея. От друга страна първия доктор ме е наплашил яко от пръсване на тръба, на епикризата ми от първата извънматочна пише руптура на тръбата, а аз нямах никакви болки и също бях с ниско чхг - 260 тогава. Утре пак съм на чхг и нов преглед. Честно казано, ако не бях отишла при Александров, днес щеше да ми бъде лапарото. Реших да го послушам и да чакам, знам че е чудесен лекар, загрижен е за пациентите си /макар че аз не съм била негова пациентка досега/, но имам нужда някой да ми каже че съм права, че не съм сгрешила като съм послушала д-р Александров :oops: :D

« Отговор #892 -: Март 18, 2010, 22:41:17 pm »
Аз имам страхотно доверие в д-р Александров, но съвет не бих могла да дам! Според мен - той е прав, щом ти казва, че няма смисъл от лапаро, защото е много точен с УЗИ-то!
И въпреки това - най-добре виж ЧХГ-то утре и пак се посъветвай с него!
Успех, каквото и да решиш! И дано следващата бременност завърши с раждане на ревливо бебе!
« Отговор #893 -: Март 19, 2010, 07:49:22 am »
Здравей Веселие,радвам се че пишеш  :wink:
 Аз лично съм се доверила на доктора изцяло имам му пълно доверие,но и аз като барбарон немога да те съветвам.Желая ти успех и нека всичко мине по най добрия възможен начин!!!
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

megsun

• *
  • 32
  • Impossible is Nothing
« Отговор #894 -: Март 19, 2010, 18:48:37 pm »
Препоръчвам Д-р Емил Ковачев за цветна снимка, но в тази клиника лекарите работят в екип, така че ще направят най-доброто.

Успех на всички и много положителни емоции  :)

*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #895 -: Март 19, 2010, 21:23:11 pm »
Здравейте, влизам за да се похваля - чхг-то започна да пада. Доктор Александров се оказа прав :D, не знам как да му благодаря, ако не беше той днес щеше да ми бъде лапароскопията и край - нямаше да имам маточни тръби. А сега той дори смята, че има голям шанс да си забременея пак по естествен път.

« Отговор #896 -: Март 19, 2010, 23:28:29 pm »
А сега той дори смята, че има голям шанс да си забременея пак по естествен път.

А пък той май и познава  :wink:
Успех следващия път!
*
« Отговор #897 -: Март 20, 2010, 08:27:38 am »
Vesellie :)радвам се че нещата се развиват по най добрия начин за теб.Успех мила.
« Отговор #898 -: Март 20, 2010, 14:03:43 pm »
ей,Барбарон следя те изкъсо да знаеш :lol: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #899 -: Март 20, 2010, 18:34:57 pm »
ей,Барбарон следя те изкъсо да знаеш :lol: :bighug: :bighug: :bighug:

И аз теб  :wink:

Малко отчет: В сряда - 24.03. в 10ч - пункция!
Фоликулчета ще има достатъчно  :lol:
« Последна редакция: Март 20, 2010, 18:47:41 pm от barbaron0708 »