Дани, Лиско, Бубе, Гардже, Сиестичка, благодаря ви, момичета!
Вие ме познавате и знаете, че аз не се предавам лесно, да не кажа хич
Няма да се откажа, вече сме начертали план и даже го следваме. Вднага започнахме с изследванията и така. Надявам се, че ще открием проблема и ще го преодолеем.
Бубе, кофтито е, че не знаем каква е причината за това, което се случи. Имах 13 ембриона, които се развиваха добре. Трансфера беше за 5 ден. Аз бях в клиниката още на 4-ти ден и всичко беше наред. и изведнъж, в деня на трансфера док дойде потресен и ми каза, че всички са спряли да се развиват и няма какво да ми върне. Той самия не знаеше какво е станало, не знаеше каква е причината. Усъмни се в мъжки фактор, но дотам. Може да е случайност, а може и да не е. Той не може да измисли нищо повече. Каквото зависи от него, той го е направил, всичко е вървяло добре, но защо в един момент ембрионите спират, никой не може да каже. Остава ни сега да изследваме всичко, за което се сетим и ако излезе още нещо, да го борим. А за МФ, вече е сигурно. направихме SDI тест и излезе намалена подвижност. да не говорим за ужасно влошената морфология, което е изненада за всички ни. Досега е била ок. Не знам вече и аз какво става и докога ще съм в този кошмар. Дано е близо крят! Няма да крия, че това ми се отрази много зле. Просто не искам да си спомням как се почувствах, когато разбрах. Имах чувството, че чувам смъртната си присъда. Знам, че звучи крайно, но точно така се почувствах, не знам защо
Но се посъвзех де, къде ще ида
Животът продължава, борбата също! Както бях казала в една друга тема - НЯМА ДА МУ СЕ ДАМ НА ТОЯ ГАДЕН СТЕРИЛИТЕТ!