0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #700 -: Февруари 14, 2010, 20:14:06 pm »
Момичета, не знам тук ли е мястото, но може ли да кажете колко излиза едно ИКСИ при Александров. Ние сме с мъжки фактор, одобрени сме по фонда, но.. Първият опит го правихме при Владимиров във София и освен парите по фонда 4800лв., си доплатихме още 4500лв. близо, а може и да са пове4е. Та, не виждам малко смисъл от този фонд, като мога и да си купя лекарствата от Румъния. А и живея на някакви си 70км. от Варна, много по близко от София. Ако пак ще трябва да доплащам толкова пари и близо 2000 за нощувки и път, май е по - добре на частно! Ако искате и на лични ми отговорете и съответно как да се свържа с клиниката. Благодаря!
*
« Отговор #701 -: Февруари 14, 2010, 20:37:22 pm »
Злате,много е гадно и не знам какво да кажа вече. :bighug:
Но поне знаете причините за неуспеха предния път , Александров ще измисли нещо няма да те остави така нали знаеш.А дай боже догодина да празнувате трима.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #702 -: Февруари 14, 2010, 20:40:14 pm »
ИКСИ е 2000лв. процедурата, за лекарствата сложи още 2000лв. (ако си по къс протокол и ако вземеш лекарствата от Румъния). С две думи, мисля че до 5000лв. ще се вместите при всички случаи.

Злати, съжалявам  :(  Не знам какво да кажа, освен че мразя да става така  :( Не мога да измисля успокоителни думи, но трябва да съществуват такива. Прегръщам те.

Мънки, стискам палци утре ЧХГ да се е удвоило и нещата да са добре.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #703 -: Февруари 14, 2010, 21:51:09 pm »
Момичета, не знам тук ли е мястото, но може ли да кажете колко излиза едно ИКСИ при Александров. Ние сме с мъжки фактор, одобрени сме по фонда, но.. Първият опит го правихме при Владимиров във София и освен парите по фонда 4800лв., си доплатихме още 4500лв. близо, а може и да са пове4е. Та, не виждам малко смисъл от този фонд, като мога и да си купя лекарствата от Румъния. А и живея на някакви си 70км. от Варна, много по близко от София. Ако пак ще трябва да доплащам толкова пари и близо 2000 за нощувки и път, май е по - добре на частно! Ако искате и на лични ми отговорете и съответно как да се свържа с клиниката. Благодаря!

Crow вече ти е казала колко е Икси в АГ Варна. Сумата за лекарствата е според стимулацията  и дозата, която доктора прецени за теб, но това и сама го знаеш:)
Давам ти линк на клиниката за да разгледаш и ако прецениш да се свържеш.

Инъче...полза от фонда има голяма. Някои семейства нямат никаква възможност да отидат в клиника която не работи с фонда и да си платят сами. Било то първи или н-ти опит. А и факта, че го е има е като революция за нашата страна (поне за мен)
Пожелавам ти успешна следваща процедура.
линк на клиниката:
http://ivfcentre-varna.com/
линк с цените:
http://invitro-varna.com/index.php?m=402&lang=1&Itemid=165

Злати, винаги съм на среща ако мога да ти бъда полезна с нещо и да помогна. Прегръщам те.

Успех на всички семейства.
*
« Отговор #704 -: Февруари 14, 2010, 22:01:38 pm »
Благодаря!
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #705 -: Февруари 14, 2010, 23:30:42 pm »
Дани, Лиско, Бубе, Гардже, Сиестичка, благодаря ви, момичета! :bighug:
Вие ме познавате и знаете, че аз не се предавам лесно, да не кажа хич :lol:
Няма да се откажа, вече сме начертали план и даже го следваме. Вднага започнахме с изследванията и така. Надявам се, че ще открием проблема и ще го преодолеем.
Бубе, кофтито е, че не знаем каква е причината за това, което се случи. Имах 13 ембриона, които се развиваха добре. Трансфера беше за 5 ден. Аз бях в клиниката още на 4-ти ден и всичко беше наред. и изведнъж, в деня на трансфера док дойде потресен и ми каза, че всички са спряли да се развиват и няма какво да ми върне.  Той самия не знаеше какво е станало, не знаеше каква е причината. Усъмни се в мъжки фактор, но дотам. Може да е случайност, а може и да не е. Той не може да измисли нищо повече. Каквото зависи от него, той го е направил, всичко е вървяло добре, но защо в един момент ембрионите спират, никой не може да каже. Остава ни сега да изследваме всичко, за което се сетим и ако излезе още нещо, да го борим. А за МФ, вече е сигурно. направихме SDI тест и излезе намалена подвижност. да не говорим за ужасно влошената морфология, което е изненада за всички ни. Досега е била ок. Не знам вече и аз какво става и докога ще съм в този кошмар. Дано е близо крят! Няма да крия, че това ми се отрази много зле. Просто не искам да си спомням как се почувствах, когато разбрах. Имах чувството, че чувам смъртната си присъда. Знам, че звучи крайно, но точно така се почувствах, не знам защо :?
Но се посъвзех де, къде ще ида :lol: Животът продължава, борбата също! Както бях казала в една друга тема - НЯМА ДА МУ СЕ ДАМ НА ТОЯ ГАДЕН СТЕРИЛИТЕТ!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #706 -: Февруари 15, 2010, 00:11:36 am »
Животът продължава, борбата също!

Ей за това говорим  :wink:

А победата - тя е СИГУРНА!  :lol:

Радвам се да те видя отново тук - на линия!  :bighug:
*
« Отговор #707 -: Февруари 15, 2010, 10:11:02 am »
Здравейте момичета,предполагам ,че още сте под въздействието на вчерашните красиви празници,но няма как ,днес вече отново сме в реалността.Аз сега прочетах писмата на Сикса и малко ми стана криво! Ама малко! Защото я виждам отново в битка за своето щастие.Мога само да я поздравя,че не унива нито миг ,дори наистина тази последна случска да е толкова ужасна. Злате,всички тук сме с теб,да знаеш! Няма отказване! Никой не е казвал ,че ще е лесно! А всички виждаме колко е трудно!Но ще има добър край,сигурен съм! Възможно е спермограмата да покзва влошаване и поради стрес! Защо не! Той и Тошко преживява много,като всички от нас! И за това да са се появили нови проблемни показатели.но мисля ,че има лек за тях! Пускайте изследвания и се консултирайте с Док! Ще стане! Ти не се предаваш,а дори ни зареждаш и нас за това!А и още нещо-вие още сте млади! Това е много важно! Нищо че нещата се отлагат с 2-3 месеца! Не е фатлано! Мисля ,че още лятото си на следващия,този път -сполучлив опит! :bighug:
/www.mamaibebe.com][/url]
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #708 -: Февруари 15, 2010, 10:30:35 am »
сиксенс много съжелявам за случилото се, просто нямям думи и в такива моменти си мисля колко е жесток живота , но борбата продължава.Ти си силна и се радвам че продължаваш напред , разбира се че няма отказване от нашата мечта.С док ще решите най правилния начин .Прегръщам те силно.Днес успех на сиестичка , май е транфера .Всичко да мине по вода , тя ще докладва по късно.Мънки какво става с теб мила.
« Отговор #709 -: Февруари 15, 2010, 10:35:24 am »
 :wink: не казвам,че нейскам да почва темата така  :wink:
 Успех на сиестичка днеска  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #710 -: Февруари 15, 2010, 15:19:16 pm »
Здравейте скъпи момичета и Рачо :).
Трансфера беше малко труден, Д-р Александров много се ядосва.Върнаха ми три. Д-р Кисьов ми каза,че не са с много добро качество, искало му се да са по-хубави, но се развиват. Искам да вярвам,че са силни и че всичко ще е наред.
 Като на шега малко бременна. :D
Блаодаря Ви,че сте мислили за мен.
siska ти кога ще си?
« Отговор #711 -: Февруари 15, 2010, 16:00:47 pm »
Браво, Сиеста, от трички - не отлични, обикновено се хващат по 1-2 бебета  :wink:
« Отговор #712 -: Февруари 15, 2010, 18:06:31 pm »
Ей хора помагайте! Днес ми е 3-ти ден след трансфера, но не усещам нищо, ни бокла, ни прерязване, нищо, единствено ми е малко подут корема. Всички пишат как ги боли, прерязва или нещо подобно, може ли нищо да не е станало или съм някакъв дебил  :? Много ми е странно :ask:

Браво на новите попълнения на фронта и скоро завръщане на най-смелите  :wink:
« Отговор #713 -: Февруари 15, 2010, 18:09:09 pm »
Бамбиии по скоро да е станало душко,така че споко  :D :D :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #714 -: Февруари 15, 2010, 18:16:59 pm »
bambami, ами какво по-хубаво от безсимтомна бременност  :wink:
Всичко ще ти е странно идните 9 месеца - споко  :lol:
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #715 -: Февруари 15, 2010, 19:50:57 pm »
Злати,кураж мила,прегръщам те силно! :hug2:
Сиеста,стискам палци и спокойни 2 седмици! :crossfingers:(нали си ми адашка,все си те мисля тебе,нищо че ти незнаеш...)
Бамби,никакви филми(само комедии по телевизията) :wink:всичко ще е наред
Мънки,такова слънце си и така озаряваш темичката и всички така ти стискат палци,че ако се забременяваше от положителни мисли отдавна да си в друга тема,ама то предстои,знам аз :wink:
На всички момичета успех с процедурите :goodluck:
*
« Отговор #716 -: Февруари 15, 2010, 22:33:27 pm »
Ха, верно ли сме адашки?
Мноооого хубаво :D ние с това име сме готини  :D
Благодаря ти късмет и на теб.
« Отговор #717 -: Февруари 16, 2010, 08:43:01 am »
Курабийке благодаря ти за милите думи  :bighug:
 На всички в процедура ,успех ,на тези в очакване на ++ резултата мн стиснати палци за такъв  :lol:
 Сега ,аз да попитам тези който са минали през тази процедура,но за съжаление е завършила с "-" след това ходихте ли на преглед при док.Александров или не ?
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #718 -: Февруари 16, 2010, 09:08:29 am »
мънки няма да казвам колко съжелямам, но борбата продължава .След първия ми неуспешен опит миналата година не ходих на преглед при александров ,имах цикъл и така и другите месеци , отидох при него когато реших да се приготвя за втори опит.
« Отговор #719 -: Февруари 16, 2010, 23:14:03 pm »
Маймун, аз при Александров май не съм имала процедура с отрицателен тест /и няма да имам де  :wink:/, ама не мисля, че чак на преглед трябва да се ходи, освен, ако няма индикации за някакъв проблем! Евентуално консултация по телефона за по-нататъшни наставления нещо!