0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #620 -: Февруари 09, 2010, 20:33:10 pm »
Ха-ха Бамби моя се будалка,че сега точел инструмента и щял да ги извая /нали е скулптур/ :D :D :D
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #621 -: Февруари 09, 2010, 22:11:37 pm »
Леле Сиска81 и ти ли вече си тука :balk_161: И Гарджето преди това избяга.Сисе какво стана,с док. как решихте да минете на икси? Че той ,ако не вярва че има смисъл от инсета,аз защо да ги правя!?Много съм объркана osi_15 :dontknow:
« Отговор #622 -: Февруари 09, 2010, 22:21:07 pm »
bambami, супер!
Хайде да видим утре какво сте сътворили!

ОООООО, тук почва да се оживява яко! Аз докато стартирам през март - вие вече да сте с коремчета  :lol:
И Курабийка - всеки случай е индивидуален! Не се сравнявай с никой друг! Зависи от много фактори това, дали ще се прави инсе или направо инвитро!

А защо ми се струва, че някой трябваше вчера да е на трансфер?!?!? pony_petya, я издай бройката!

« Последна редакция: Февруари 09, 2010, 22:24:57 pm от barbaron0708 »
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #623 -: Февруари 09, 2010, 22:46:59 pm »
Сиеста, много ти благодаря за информацията.
Късмет на всички момичета и Рачо :)

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #624 -: Февруари 10, 2010, 08:17:19 am »
Курабийка, предполагам че на Сиска81 са й казали ИКСИ, понеже са с мъжки фактор и явно док. не вижда много смисъл в ИНСЕ при нея. При теб положението е различно. А аз се изстрелях за ин витро, защото вече изобщо не ми се чака и тук виждам по-висок шанс, на който страшно разчитам.
Сиеста - късмет в петък.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #625 -: Февруари 10, 2010, 09:57:41 am »
Да се отчета: от 10 яйцеклетки- 3 незрели. От 7 хубавки узрели- 5 ембриончета  :D. Трансфера ще го уточним в петък, най-вероятно ще е в неделя.
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #626 -: Февруари 10, 2010, 11:58:29 am »
Така е Гардже,но при Сиска81 не мисля че има големи отклонения в спермограмата,а нали точно в такива случаи се препоръчва инсе?!Нека тя да каже ,ако ми е неточно инфото.Както и да е,няма да го мисля толкова,а и аз лично нямам избор в момента.
  Много,много успех на всички тук и само хубави резултати :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #627 -: Февруари 10, 2010, 19:17:24 pm »
Курабийка, решихме с док да минем на ИКСИ, защото претеглихме нещата.Вече 4 години правим неуспешни опити, нито една бременност досега, отклоненията в спермограмата наистина не са големи, да кажем бройката е наполовина, но имаме и малко лоша морфология, така че шансовете ни с ИНСЕ не са големи.А пък аз честно казано нямам нерви да преживея още няколко инсеминации и после ако трябва да стартирам с ИКСИ, ще съм изгубила доста от надеждите си.
Така че, откровено съвета на Александров бе да минем на ИКСИ, решението обаче остави изцяло на нас.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #628 -: Февруари 10, 2010, 20:40:16 pm »
Щом така сте решили,вярвам е за добро,ще стискам много палци.Аз явно ще се помоткам още с инсета и само да не съжалявам накрая... :(
« Отговор #629 -: Февруари 10, 2010, 20:48:48 pm »
Аз явно ще се помоткам още с инсета и само да не съжалявам накрая... :(

За нищо не трябва да се съжалява!
И не е моткане инсето, ей  :lol: Емоциите май са подобни с тези при инвитрото!

bambami, дано 1-2 ембриончета са борбени цели 9 месеца!
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #630 -: Февруари 10, 2010, 20:58:16 pm »
Благодаря ти Барбаронче :) Емоциите наистна са подобни,но мен да си призная ме е страх още да минавам към инвитро,защото ако не стане много ще се притесня и депресирам.А все още имам надежда,че ще се получи спонтанно или с инсе,нали сме с неизяснен стерилитет....
« Отговор #631 -: Февруари 10, 2010, 21:03:37 pm »
А все още имам надежда,че ще се получи спонтанно или с инсе,нали сме с неизяснен стерилитет....

Ей, затова говорим!
Затова - както го чувстваш ти - продължете с инсе засега / и любов естествено  :wink:/ и недей да мислиш за инвитро на този етап!
А пък аз ти пожелавам хич да не стигате до инвитро  :lol:
« Отговор #632 -: Февруари 10, 2010, 21:16:23 pm »

bambami, дано 1-2 ембриончета са борбени цели 9 месеца!

barbaron, ако приличат поне наполовина на майка си и 10 месеца ще останат  :lol:

А относно инсетата и ин витро процедурата, всеки сам трябва да извърви пътя си и сам да си даде отговора на въпроса, какво правя. Аз съм правила 3 инсета, но ако можех да върна времето, нямаше да ги направя отново, а за сметка на това щех да направя едно ин витро. Но тогава си мислех, че това е правилното решение. Пожелавам успех на всички, независимо по кой път са тръгнали да постигнат общата ни цел.
« Последна редакция: Февруари 10, 2010, 21:20:38 pm от bambami »
« Отговор #633 -: Февруари 10, 2010, 21:28:05 pm »
АААА, bambami, 10 месеца - не! Най-много 8,5  :lol:

А дали инсе или инвитро - естествено, че всеки си решава за себе си!
Но много зависи и от фактора "какъв е проблема" и от колко време е!

И пак казвам - за нищо не трябва да се съжалява! Времето няма да се върне назад, а и не ви трябва  :wink: Гледа се само напред и никога назад!

И не подценявайте вътрешното си усещане!

Успех, момичета! Важен е крайния резултат, а ЗНАЙТЕ, че той ще е едно/две сладки и ревлили бебета!
« Отговор #634 -: Февруари 10, 2010, 21:31:43 pm »
 :bighug:
*
« Отговор #635 -: Февруари 10, 2010, 23:08:42 pm »
Сега да ви създам малко мозъчна атака. В паника съм. Ходих да ми бият прегнила, на място,което уж имат опит/не съм сигурна вече дали е така/. На другите момичета са ги поставяли в хълбока а на мен направо в средата на дупето :( :( :(
« Отговор #636 -: Февруари 10, 2010, 23:13:44 pm »
Е, как в средата на дупето бе!
Всъщност - хич, ама хич не се шашкай къде са те боднали! Мускули много из тялото!
На мен доктор ми е казвал "важното е да е в твоето тяло"  :wink: И щом все пак е бита в мускулче - какво толкова  :wink: Сега важното е да свърши работата Прегнилчето!
Успех!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #637 -: Февруари 11, 2010, 07:38:36 am »
На мен Ани ми каза, че се бие по-нагоре, защото там боли по-малко. Иначе няма проблем да се бие и по-надолу. Даже чета, че някои момичета сами си го бият.
Успех, Сиестичка !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #638 -: Февруари 11, 2010, 09:26:49 am »
Дано да е така и да няма някакъв проблем.
Ако е знаете как сядам странно :)Доста боли.
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #639 -: Февруари 11, 2010, 10:23:59 am »
сиеста мила не се притеснявай  , не е задължително за е по нагоре към хълбока , на мен в аптеката жената ми каза и сама даже че мога да си го бия , каза ми в дупето и толкова, то лекарството си влизало . Успех утре на пункцията ,ще стискам палци.На мен док ми изписа прегнил от 10000 единици и аз сега размишлявам защо толкова много, ама си казвам той си знае работата.Ей бамби как си , мънки и ти .