0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #460 -: Януари 29, 2010, 20:37:19 pm »
Барбаронче точно за това искат да се маха лака.Но нали ти казвам тази мацка си влезе така...
На мен също не ми се пускаха изследвания по време на стимулацията.И аз се зачудих тогава,но знаех че съм в добри ръце и че д-р Александров си знае работата.
А за сапунчето и прането на нощничката ,аз казах и на Исето- най-много просто да е по-приятна обстановката в стаята :wink:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #461 -: Януари 29, 2010, 20:42:11 pm »
Хахахаахах мерси момичета  :D :D :D,то аз вече съм ги изпрала ,ама тя девойката вика "бързо на балкона да се проветрявало от омекотитела  8O " и аз шахххх .Но ясно нп,лака е махнат,грим попринцип не слагам  :wink:
 Ами утре ще се отчета  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #462 -: Януари 29, 2010, 21:03:08 pm »
Ами утре ще се отчета  :D

Ако не се отчетеш утре - паля кракомобила и идвам да те издирвам във Варна  :lol:  :lol:  :lol: Че малко ми беше вчера  :lol: Снимаха ме - 6 съм - няма хидросалпинкси и подобни!
Готова съм за старт с противозачатъчни и подобни  :wink: /по-точно противоположни де  :lol:/
« Отговор #463 -: Януари 29, 2010, 21:07:40 pm »
Оооо Барбии верно бее.Изключих че прави снимка вчера.Радвам се, че резултата е добър и няма какво да те спре да започнеш с противозачатъчните и противополжните  :wink:
А Исето тя си знае за отчета  :D

« Отговор #464 -: Януари 29, 2010, 21:32:07 pm »
Барбии успех,супер новинка айде мятай ги  :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #465 -: Януари 29, 2010, 21:57:31 pm »
Момичета, благодаря за отговорите. Да си питам аз, пък и се притеснявам да не се спукат яйчицата по-рано...не знам защо ми хрумна 8O
Утре съм на преглед така че ще стане ясно.
« Отговор #466 -: Януари 29, 2010, 22:18:38 pm »
Абе, как ще се спукат по-рано  :wink:
1-2 вече са се подготвили за 9 месечно пребиваване на топло при мама  :lol:
*
« Отговор #467 -: Януари 29, 2010, 23:29:18 pm »
Знам,че много закъснях  :oops:  мнооого силно стиснати палци от мен Исе :balk_21:
« Отговор #468 -: Януари 30, 2010, 01:06:10 am »
Малко късничко се включвам, че нямах много време тези дни, но поне се радвам, че успях, за да пожелая утре успешна пункция на Мonkey :)   и много, много яйчица  :D
Барбаронче, радвам се, че нещата със снимката са минали добре, значи може и заедно да бъдем с теб  :D
pony_petya  , не се притеснявай мила, няма да се спукат яйчицата преждевременно, нали док ги наглежда, затова ние трябва само да бъдем спокойни и усмихнати  :D
Успех и на bambami, siesta и всички момичета, които са в процедура и пропускам  :)
И едно въпросче, да питам какво става с Гарджето, май не се е включвала скоро, Гардже, моля те, включи се с новини  :D
Айде, лека момичета  :D
« Последна редакция: Януари 30, 2010, 01:07:48 am от *sunny* »
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #469 -: Януари 30, 2010, 07:58:48 am »
Ей ме на - включвам се. Вклюююч  :lol: :lol: Новините около мен са, че днес ми е 14 ден след ИНСЕ, но тест няма да правя. Не искам да виждам само една черта  :? Странна птица съм, нали ? Така, че банда - не отпускайте палците. Ще почакам още 2-3 дни и ако има смисъл, ще направя и тест.

Мънки, много те мисля да знаеш. Хайде послушничко да си поспиш в АГ, хубави яйчица да снесеш и .. надявам се да миришеш на омекотителче  :lol: :lol: :lol: Признавам си, че сефте чух подобна щуротия, но то понякога такива слухове се носят, че .. Нещо като ананаса  :P

Съни ти докъде стигна ? Май рядко пишеш напоследък?
Барбаронче, радвам се за хубавите новини :)

Късмет на всички момичета.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #470 -: Януари 30, 2010, 10:18:34 am »
Ей, Съни, ние ще сме в най-успешната темичка - да знаеш  :wink: Ще избием рибата  :lol:  :lol:  :lol:
Много ще се радвам да се засечем  :D
Гардже, пожелавам ти след 2-3 дни тестчето да свети от две ясни червени чертички  :lol:
« Отговор #471 -: Януари 30, 2010, 10:53:19 am »
Мм Гарджеее, такива нещица да не чуваме, никакви самотни чертички да не ти се въртят в главицата, палците няма да ги отпускаме, то се знае и ще чакаме хубавите новини :D
barbaron0708 , и аз имам такова предчувствие, а и съм се зарекла, че повече няма да им преча на процента успеваемост, време е и аз да допринеса, ще им вдигнем процента този сезооон :D

П.П.Aз не пиша, защото все още не съм започнала, скоро очаквайте включване, чакам някой да поведе групичката, че предния път аз се изложих  :)
« Последна редакция: Януари 30, 2010, 10:55:00 am от *sunny* »
« Отговор #472 -: Януари 30, 2010, 13:37:31 pm »
Етоооо меее имаме си 16 яйцеклетки  :lol: :lol: :lol:,всичко мина както трябва,сега в понеделник ще звънкам да ми кажат какво е станало  :wink:
« Отговор #473 -: Януари 30, 2010, 14:00:13 pm »
Браво Monkey, това е супер новина :P Радвам се и дано до края да имаш само да се хвалиш. Аз мисля, че те видях след пинкцията, аз чаках за преглед, понеже всички доктори бяха заети да ти видят хубавите яйчица :wink:
При мен за сега всичко е ОК, в понеделник пак сме там, а пункцията сигурно ще е 1 ден по-рано, на 11. ден.
Успех на всички момичета!
« Отговор #474 -: Януари 30, 2010, 14:28:22 pm »
Браво Исеее :D айде сега в понеделник да имаш от 16 яйцеклетки поне 17 оплодени  :wink: :P

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #475 -: Януари 30, 2010, 14:41:24 pm »
Браво, Маймун ! Супер си ! Стискаме палци всички да се оплодят.

Мацки и тук да се отчета, че теста ми е отрицателен. Все пак, реших да го разбера по-раничко, вместо да тая (макар и мижава) надеждичка.

Успех на всички, които чакат +++  :P
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #476 -: Януари 30, 2010, 17:01:54 pm »
Момичета благодаря ви за хубавите пожелания ,дано на всички ви се върне тъпкано и претъпкано от хубави нивинки  :lol: :lol:
 Гарчее мила съжалявам,но нищо следващия път дано е ++++  :lol:
pony_petya  - ами нищо чудно да ти кажа,единия път може да е боло когато съм влизала за пункцията,а другия когато си тръгвах и в двата случая имаше бая хора на диванчетата ,защо не свиркаш бре момичееее  :D :D :D
*
« Отговор #477 -: Януари 30, 2010, 19:28:28 pm »
Много съжалявам Гардже.
Но идва март,нали знаете,че това е нашият месец.
Всико трябва да се подреди по наше желание  :)
« Отговор #478 -: Януари 31, 2010, 00:12:28 am »
Ей, Маймун, ама хубава бройка си заформила  :lol:
Дано се оплодят поне 100%, та да имате избор  :lol:
А на Гарджето - ами гадно е, но се преживява, та следващия път вече ще имаш повече опит и трябва да стане  :wink:
« Отговор #479 -: Януари 31, 2010, 10:45:36 am »
Гардже, съжалявам за резултата  :( , но не губи кураж, следващия път резултата ще е двучертичков  :) :bighug:
Маймунче, чудна бройчица, айде днес чакаме новини, дано всички яйчица са се оплодили :D
pony_petya , хубаво е, че вече си по-спокойна, само така ей  :)