0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #440 -: Януари 24, 2010, 12:33:51 pm »
Браво Мonkey, супееееер ! Много се радвам за теб.Хайде така до края  :crossfingers:

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #441 -: Януари 24, 2010, 17:54:23 pm »
Браво, Маймунче!
Щом имаш много фоликулчета и док е доволен - това е супер! Не ти трябва да знаеш големини и повече подробности! Александров си знае работата  :lol:
Продължавай в същия дух и ще чакаме пак отчет във вторник!
А аз в четвъртък ще съм АГ-то, та ако имаш преглед и тогава - може да се засечем!
Само да видим как ще се придвижваме от Бургас  :wink: Ама нали си имам мъж до мене - ще ме закара - кво ще ме прави  :lol: Вчера се пробвахме с веригите - и върви "танка Руди"  :lol: Та се надявам да не ми се налага да хващам влака!
« Отговор #442 -: Януари 24, 2010, 18:05:49 pm »
Благодаря на всички за пожеланията.
 Барбаронче,мятай се пак на танка и тука,успех в четвъртък,ако ме викнат задължително ще пиша  :D,а за отчета във вторник ,ами имате го разбира се  :wink:
 pony_petya какво стана с теб,хайде чакаме отчет  :D
 Успех и от мен на всички ви,на които за каквото му трябва стискам здраво палчета  :D :crossfingers:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

megsun

• *
  • 32
  • Impossible is Nothing
« Отговор #443 -: Януари 25, 2010, 12:18:29 pm »
Бъдете сигурни, че сте попаднали на най-успешния лекарски екип.
Успех на всички и Нека силата да бъде с вас  :)

P.S. С мен се позанимаха Ани Несторова, Д-р Ковачев, Д-р Александров и Д-р Кисьов - печелившата комбинация, поне за мен  :wink:
*
« Отговор #444 -: Януари 25, 2010, 13:11:59 pm »
Бравооо,добрите новини продължават! Нека е така до края и за всички ни! При това положение,няма снегове и виелици ,които да ви спрат! Убуден съм! Направо сте фурии ,момичетаа!!!Успех и от мен! Само така!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #445 -: Януари 25, 2010, 17:21:27 pm »
Момичета и Рачо, прави сте, няма виелици и снегове, които да ни спрат... :P Аз не бях пътувала с влак от години, сигурно даже десетки години, ама за каузата всичко съм готова да направя.
При мен-от вчера почнахме с доза 200 Пурегон на ден и ме викат в четвъртък на преглед. Може да се засечем там с някои от вас, ще се радвам!
*
« Отговор #446 -: Януари 25, 2010, 18:31:56 pm »
Здравейте!
За протокола  :) днес е последното хапче регулон.
« Отговор #447 -: Януари 25, 2010, 19:25:16 pm »
Хей, мацки, водете вие с положителни резултати!
Аз ще ви следвам след 1-2 месеца  :lol:
pony_petya, в четвъртък май Бургас ще окупира АГ-то  :wink:
И аз ще съм там, но по кое време ще пристигнем - не знам! Преди обяд ще да е!
Та може да си заформим една срещичка  :lol:
« Отговор #448 -: Януари 25, 2010, 21:04:41 pm »
Абе момичета, аз нещо се притесних :(. Утре ми е последното хапче и най-късно в петък ще е първата инж. Притеснявам се, че когато Александров ми прави сондажа ме пита дали усещам боцкане, но изразително така и не усетих. Пробва втори път, и пак нищо не усетих. Притеснявам се (тъй като и матката ми е обърната), може ли да се обърка нещо като ми слага бебетата? Ох, колкото наближава, аз май нещо се побърквам. Дали да поискам втори сондаж? siesta, радвам се че сме заедно, другата седмица може да се засечем в коридорчето :)
*
« Отговор #449 -: Януари 25, 2010, 21:50:43 pm »
Може, може. :) :) :)
При мен усещането определено не беше като убождане.Не мога да го опиша точно,като тъпа болка предизвикана от остър допир,абе не мога трудно ми е.Ама доктора два пъти си ме пробва :)
« Отговор #450 -: Януари 26, 2010, 08:51:30 am »
Хахахахха Ех ама сте ,видяхте от мен че по двапъти и са и вие  :D :D :D
 Сиестааааа ама много се радвам че наближава и твоето чудо,както и на всички останали.Дано на всички ни процедурите завършат с успех.
 Аз днеска съм мн притеснена,защото направих една мн тъпа грешка,попредния ден без да искам нещо се омотах с дозите и съм си била една по малко вместо 225 ед.Гонал съм сложила 150 ед.,Ани каза че не е проблем и че най мн да ми се увеличи стимулацията с един ден,ама аз така се притеснявам да не съм си прецакала опита чееее  :? :? :? :( :(
 Стискайте палци да се върна с добри новини,сърцето ще ми се пръсне  :( :( :(
 Ами айде това е от мен ,пък ако се засеча с някой ще съм мн радосттна  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #451 -: Януари 26, 2010, 09:08:54 am »
Абе момичета, аз нещо се притесних :(. Утре ми е последното хапче и най-късно в петък ще е първата инж. Притеснявам се, че когато Александров ми прави сондажа ме пита дали усещам боцкане, но изразително така и не усетих. Пробва втори път, и пак нищо не усетих. Притеснявам се (тъй като и матката ми е обърната), може ли да се обърка нещо като ми слага бебетата? Ох, колкото наближава, аз май нещо се побърквам. Дали да поискам втори сондаж? siesta, радвам се че сме заедно, другата седмица може да се засечем в коридорчето :)

Излишно се притесняваш отсега:)
Ако е имало нещо притеснително, Александров нямаше да ти го спести. Не е задължително да усетиш боцкане при сондажа или небоцкане. Аз при сондажите си също нищо не усещах. Имах много труден трансфер при последния си опит. С обърната матка (преди си мислех, че е дефект, ама явно не е:)) съм но благодарение на Александров и екипа му, оттатък ритат три чифта крачета:)
Не си вкарвайте излишни проблеми в главиците. Нямате нужда от това повярвайте ми. Зная, че ви е притеснено, че искате всичко да знаете и да е ясно (и аз така бях) но се оставете в ръцете на доктора. От вас в момента се иска само да вярвате и да правите това, което ви каже.

Успех в процедурите момичета и момчета:)
Дано тази година стартира с много щастливи лица и положителни тестове:)
« Отговор #452 -: Януари 26, 2010, 10:55:42 am »
Ох, благодаря ви за милите думи. И мъжа ми ми се скара снощи за тези ми мисли. Аз също вярвам, че Александров си знае работата. Lisko, супер е това което ти се е случило. Пожелавам го от все сърце и за всички нас- уплашено щастливите :).
« Отговор #453 -: Януари 26, 2010, 12:08:36 pm »
Здравейте,здравейте  :lol:
 Всичко е наред при нас,събота ще е пункциятааааа урааа  :D :D :D
« Последна редакция: Януари 26, 2010, 13:01:08 pm от Мonkey :) »
*
« Отговор #454 -: Януари 26, 2010, 12:47:10 pm »
 :youwoman:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #455 -: Януари 29, 2010, 19:52:40 pm »
Искам да пожелая успех на Monkey, стискам ти палци утре всичко да мине ОК :P
Момичета да ви питам дали се правят някакви кръвни изследвания по време на стимулацията? Пише ми го в протокола, но все пак да питам.
« Отговор #456 -: Януари 29, 2010, 19:55:20 pm »
Благодаря за пожеланието  :D
 Аз не съм пускала нито едно  :lol:
 А сега и аз да попитам,понеже тука ми казаха че не трябвало да съм си перяла ношничката за утре че миризмите от праха пречели,да не съм се капала с сапун,абе изобщо ей такива неща,има ли нещо вярно ???
« Отговор #457 -: Януари 29, 2010, 20:00:31 pm »
Мonkey :),няма нищо вярно в това.Само си изтрий лака за нокти-ако имаш де!
Успех за утре!Стискам силно палци!
« Отговор #458 -: Януари 29, 2010, 20:18:00 pm »
Благодаря за пожеланието  :D
 Аз не съм пускала нито едно  :lol:
 А сега и аз да попитам,понеже тука ми казаха че не трябвало да съм си перяла ношничката за утре че миризмите от праха пречели,да не съм се капала с сапун,абе изобщо ей такива неща,има ли нещо вярно ???

:lol: :lol: :lol:Исе аз ти писах ама и тук да се посмея малко :lol:с теб сме утре :D
Марианка даже и на това не държат :wink:
Аз също бях чувала че не трябва да има лак на крака и ръце и се погрижих за това.За краката-аз не си сабух чорапките даже.А след мен на пункция влезе едно момиче което освен че беше лакирана<си имаше и много добър грим на лицето-цялостен-пудра спиралка сенки и червилце :D и така и гримирана си излезе от пункцията :D

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #459 -: Януари 29, 2010, 20:28:54 pm »
Да пожелая и аз много късмет на Маймунчето!
А за лака - добре е да нямате - то е заради упойката. При евентуални проблеми се следи цвета на ноктите. Това съм чувала аз. И при първия опит бях предупредена, обаче на втория - май никой нищо не каза, ама аз си и знаех  :wink: А за грима - ами че как - бъдещата мама тлрябва да изглежда добре  :lol:
А пък за това за нощничката и за праха - ами няма пък да го коментирам  :wink: Сигурно ще да е по-добре да отидеш с миришеща на "теб" нощничка и чаршафи  :lol:
pony_petya, д-р Александров обикновено не пуска изследвания по време на процедура. Или много рядко, ако има някакви съмнения за нещо! Така че - споко  :lol: