Абе момичета, аз нещо се притесних . Утре ми е последното хапче и най-късно в петък ще е първата инж. Притеснявам се, че когато Александров ми прави сондажа ме пита дали усещам боцкане, но изразително така и не усетих. Пробва втори път, и пак нищо не усетих. Притеснявам се (тъй като и матката ми е обърната), може ли да се обърка нещо като ми слага бебетата? Ох, колкото наближава, аз май нещо се побърквам. Дали да поискам втори сондаж? siesta, радвам се че сме заедно, другата седмица може да се засечем в коридорчето
Излишно се притесняваш отсега:)
Ако е имало нещо притеснително, Александров нямаше да ти го спести. Не е задължително да усетиш боцкане при сондажа или небоцкане. Аз при сондажите си също нищо не усещах. Имах много труден трансфер при последния си опит. С обърната матка (преди си мислех, че е дефект, ама явно не е:)) съм но благодарение на Александров и екипа му, оттатък ритат три чифта крачета:)
Не си вкарвайте излишни проблеми в главиците. Нямате нужда от това повярвайте ми. Зная, че ви е притеснено, че искате всичко да знаете и да е ясно (и аз така бях) но се оставете в ръцете на доктора. От вас в момента се иска само да вярвате и да правите това, което ви каже.
Успех в процедурите момичета и момчета:)
Дано тази година стартира с много щастливи лица и положителни тестове:)