0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #420 -: Януари 21, 2010, 13:50:27 pm »
Здравейте момичета.Подадох документи за фонда,но все нещо ме гризе,че трябва да отида в друга клиника.Имам предишни три опита в АГ-то.Сега стоя и си мисля дали все пак да не започна и четвъртия си опит пак там.Кажете на какви цени си вземате пурегона да мога да си сверя нещата.И все така ли е голяма лудницата там.

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #421 -: Януари 21, 2010, 14:08:47 pm »
Здравейте момичета.Подадох документи за фонда,но все нещо ме гризе,че трябва да отида в друга клиника.Имам предишни три опита в АГ-то.Сега стоя и си мисля дали все пак да не започна и четвъртия си опит пак там.Кажете на какви цени си вземате пурегона да мога да си сверя нещата.И все така ли е голяма лудницата там.
А, АГ май не работеха с фонда?  8O Освен ако тази година, са решили да работят  8O А по отношение на навалицата - няма промяна, както навсякъде другаде  :D

« Отговор #422 -: Януари 21, 2010, 14:20:16 pm »
Деси ама и момичето това казва,че не работят  :wink: :lol: :wink:.
 Успех Димашки,аз сега съм в подобно положение ,е не точно,но сега ми е първи опит в АГ,но ако е неуспешно,искам неискам няма да мога пак да съм там,а към фонда,и така го мисля и аз това че....напълно те разбирам.
 За цената на пурегона аз немога да ти кажа,но ще се включат момичета който знаят .Успех от мен на всички ;)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #423 -: Януари 21, 2010, 14:25:13 pm »
Аз се надявам ако отида в АГ-то да не ми се налага да ползвам след това средствата от фонда,защото вече имам един успешен опит там,със положителен краен резултат на две години, :Dно все пак знае ли човек.Дължа го на д-р Александров и изцяло му се доверявам.Затова сигурно се отнасям с недоверие към другите клиники.Пожелавам успех на всички които са започнали или започват скоро.

« Отговор #424 -: Януари 21, 2010, 14:43:42 pm »
Ами и аз съм в твоето положение с положителен резултат  на 1г и 7м. Избрах Александров пред фонда на 100% за второ дете. Направих втория си опит септември, само че завърши с мисед, сега съм в процес на трети опит. Горе долу нещата са си същите, както и през 2007. Предният ми опит/втори подред/ беше с пурегон и декапептил и ми излезе около 3000 лева, а сегашният ще е с гонал и цитротид и пак горе долу толкова излиза/процедурата ми е стандартна от 200 до 250 единици на ден/. Повтарящите плащат по-малка такса-1300 лева. А за чакането-в която и да е клиника се чака. За жалост много малко момичета от Олимед и Майчин дом пишат, за да споделят как минават там процедурите и  изобщо каква е успеваемостта. Септември бях на трансфер с жена, която се отказа от фонда, само и само да направи опит в АГ.Аз дори и не помислих да подавам, защото знам, че и второто и третото си дете ще зачена при Александров. Успех.
Само вметвам-цена на румънски гонал 44,05 лева, пурегон пен от 900 единици, реално съдържащи 1050 единици е към 697 лв. на Марешки.
« Последна редакция: Януари 21, 2010, 14:49:20 pm от marieta76 »
*
« Отговор #425 -: Януари 21, 2010, 17:51:52 pm »
Здравейте, момичета и Рачо! Наминава да ви пожелая леки и успешни процедури и малки ревящи вързопчета на финала.
Мариетка добре го е написала. Съветвам ви да си купувате гонала от Румъния, щото разликата в цените е  8O
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #426 -: Януари 21, 2010, 18:14:59 pm »
Димашки :)аз съм една от неуспелите 2пъти в Олимед и бях решила твърдо че отивам в АГ въпреки че не работят с фонда ,освен това си подадох документите за фонда и ме удобриха но пак направих опита в АГ който си бях наумила и се молех да не ми се наложи да ползвам парите от фонда ,за мое щастие така и стана.
:crossfingers: на всички за успешни процедури :)и скоро да се видим в една друга тема.
*
« Отговор #427 -: Януари 22, 2010, 13:29:17 pm »
хо хо хо ,там сме съвсем скоро!! При толкова много :bfp: от началото сна годината тук,няма мърдане! Ще оспамя и другата тема osi_11! Няма мърдане! Ако трябва да бъдем точни,успеваемостта тук е доста над средната! Така ,че в езин момент ,човек се замисля -майната му на фонда,важен е крайния резултат! Но пък и средствата са важни,мамка му! така че всеки сам трябва да реши! важното е въпреки избора си,всички да сме в другата тема скоро!!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #428 -: Януари 23, 2010, 10:40:52 am »
Здравейте на всички! Да дам отчет и за моята процедура - днес ми дойде и утре ни викат на преглед, така че започваме с пурегона - предполагам от утре...нямам търпение вече, само за това си мисля и даже и сънувам (за бебета имам предвид, а не че изгарям от търпение да се боцкам :lol:)...Пожелавам успех на всички!
« Отговор #429 -: Януари 23, 2010, 10:54:01 am »
pony_petya успех утре,аз също ще съм там към 10.00 ч.,може и да се засечем мн ще се радвам  :D,аз отивам да видиме как върви стимулацията 6 ти ден,оххх така ми се е свило сърчицетооо,ама вярвам че всичко е така както трябва  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #430 -: Януари 23, 2010, 11:16:25 am »
Здрвейте на всички  :)Включвам се само да пожелая успех на Мonkey :), Гаргичката, pony_petya и всички, които са започнали процедури и съм пропуснала   :) Успех момичета, давайте смело напред, крайния резултат е ясен  :D
 Мonkey :) , не се притеснявай, сигурна съм, че утре ще се върнеш усмихната и доволна, ще чакаме хубавите новини  :)
Лек, приятен и снежен ден момичета и Рачо :wink:
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #431 -: Януари 23, 2010, 11:25:41 am »
Съни, а ти кога се мяташ на клона ?
Мънки - много стиснати палчета утре ... Дано всичко е ток и да се отчетеш послееее ..
Пони-Петя, късметлийска процедурка :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #432 -: Януари 23, 2010, 12:32:11 pm »
Успех утре Мonkey,Pony_petya , тая година както ни върви, все сме в неделята :D
Екипа в АГ няма почивен ден, ама и Анито нали е казала на Курабийка, че те така стават бебетата.И аз се вълнувам с вас, да знаете :wink:Не съм предполагала, че се събират толкова емоции...Ще чакаме резултат утре.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #433 -: Януари 23, 2010, 13:25:48 pm »
Успех и от мен на Monkey и Pony-Petya,чувствам че тази зима ще надминем средната успеваемост на процедурите и ще се радваме на много ++++
На чакащите резултата пожелавам търпение,което убедена съм,ще се възнагради.Много положителни емоции на всички и се пазете в студените зимни дни xmas-smiley-010
« Отговор #434 -: Януари 23, 2010, 21:07:13 pm »
Благодаря ви момичета, много е успокояващо да знаеш, че не си сам в неволите. Мънки ние ще пътуваме от Б-с и то с влака, защото е затворен пътя; така че ще сме там едва към 11.30. Убедена съм, че всичко ще е ОК и то до след 9 месеца, така че горе главата... :P
Аз също се лутам от притеснението до тихата радост от предстоящият успех...
На всички стискам палци да имат мноого късмет :wink:
*
« Отговор #435 -: Януари 23, 2010, 21:11:05 pm »
Мonkey и pony_petya много силно Ви стискам палци, утре всичко да е наред  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #436 -: Януари 23, 2010, 21:39:02 pm »
Благодаря ви момичета, много е успокояващо да знаеш, че не си сам в неволите. Мънки ние ще пътуваме от Б-с и то с влака, защото е затворен пътя; така че ще сме там едва към 11.30. Убедена съм, че всичко ще е ОК и то до след 9 месеца, така че горе главата... :P
Аз също се лутам от притеснението до тихата радост от предстоящият успех...
На всички стискам палци да имат мноого късмет :wink:
Pony_Petya, проверихте ли кога е после влака за връщане? Щото и ние трбва да пътуваме.

П.П. Намерих ги на сайта bdz.bg :)
« Последна редакция: Януари 23, 2010, 22:28:41 pm от cygnus »
« Отговор #437 -: Януари 24, 2010, 11:35:50 am »
Здравейте на всички,аз се прибрах и съм ей така ухилена  :lol: :D :lol: :D,всичко е мн добре и в двата яйчника имам много фоликули,не знам по колко и на каква големина,но док.Александров остана мн доволен.
 Оставам на същата схема по 225 ед.Гонал на ден ,но прибавяме и цитротида.Във Вторник пак съм там към 10.00 ч.,ако има някой да свирка  :wink: :D
 има ли нещо по специално което да знам за поставянето на цитротида,аз го боднах вече де,ама да редувам ли пак ляво дясно или няма значение ?
 Ох много се успокоих,така се притеснявах дали и двата ще образуват,а те направо бъкат  :D :D :D
 Успех на всички  :lol:
*
« Отговор #438 -: Януари 24, 2010, 11:42:03 am »
Супер,много се радвам  :bighug:
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #439 -: Януари 24, 2010, 12:20:03 pm »
Исе, браво маймун !!! Все така да ти върви до края  :P
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.