0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #340 -: Януари 11, 2010, 16:14:11 pm »
Пони, Пуригона го имаше във Варна в една аптека зад тейтъра! цената му беше 77 лв ,и това беше най ниското за момента! Провери там!
rA4O за Пурегон колко единици говориш ?
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #341 -: Януари 11, 2010, 19:25:37 pm »
Здравейте момичета.Да се запиша и аз-днес с треперещи ръце събрах смелост да се обадя на д-р Александров...И познайте какво-вика ни на консултация през седмицата, който ден си изберем, около обяд, защото тогава било по-спокойно.Иначе ако се наложе процедура, ще си чакаме реда, но поне се почва отнякъде.
Толкова бях щастлива, че вървях по улиците и ревях като дърто магаре от радост...
Благодаря на всички ви, нямаше сигурно да събера смелост, и щях да си чакам незнайно докога.
И искам да попитам, при първата консултация доктора преглежда ли жената, че да не ме хване в Ц? Иначе аз ще си нося там каквито бумаги имам.
ОООО, много се радвааам .

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #342 -: Януари 11, 2010, 19:28:59 pm »
Брави Сиска,най накрая се престраши и резултата е на лице.Лично мене не ме е преглеждал на първата ни среща,но не се знае  :wink:
 Успех от тук на татък  osi_9 :crossfingers:
 Аз днеска се запознах със Сиестичка,ама голям е майтап ,страхотно усмихнато момиче  :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #343 -: Януари 11, 2010, 19:49:11 pm »
хе хе ,сиска,имаш от нас една чаша с вода ,разлята пред прага! дано ви е наслуки!! Ами то така се почва-с малко треперене,малко нахалство и доста рев!! Ама пази си силите,че още ще ти трябват! А на съпруга -още повече, дори!
гардже,аз малко се поизхвърлих!! Абе ---пълна дезинформация!!! Извинявам се за което! Пурегона си го купихме от аптеката на Бригалница-около 45 лв.!!!
Повече няма да се обаждам относно лекарства.......То май само бъркам работите! Ама нека има успех за всички,поне ще се посмеете!! osi_1 osi_13
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #344 -: Януари 11, 2010, 21:53:47 pm »
успех момичета, изжинете след преинсталация не можахда жляза със стария акаунт justice 70. надявам се да ме приемет с новия ник :пролетен гороцвет
« Последна редакция: Януари 11, 2010, 22:04:40 pm от Leucojum aestivum »
*
« Отговор #345 -: Януари 11, 2010, 22:29:27 pm »
Айде стига бе....това е нещо на румънски ???? или на латински....??? много стана тука интелигентна работата osi_10
*

crow

• 2670
« Отговор #346 -: Януари 11, 2010, 22:37:11 pm »
Айде стига бе....това е нещо на румънски ???? или на латински....??? много стана тука интелигентна работата osi_10
Хе-хе-хе, Ра40 много е хубаво, че пак присъстваш в темата. Липсваха ми твоите весели изказвания :) Влизай по-често да ни разсмиваш и най-вече кажи кога сте пак на фронта - заредени на диванчето ?
Justice 70 - много е сложен новият ти ник :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #347 -: Януари 11, 2010, 23:14:12 pm »
А пък аз се запознах с Мonkey  :D
Луда глава :),не съм се смяла така от доста време.
 :bighug: и  :balk_21:
« Отговор #348 -: Януари 12, 2010, 20:05:39 pm »
Хей момичета, утре е първият голям ден за нас ! Решихме да отиваме утре наобяд, около 12 часа.Май тогава е по-спокойно.Стискайте палци, после ще се отчета какво е станало.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #349 -: Януари 12, 2010, 20:20:28 pm »
Имаш огромни стиснати палчета  :crossfingers: :goodluck:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #350 -: Януари 12, 2010, 20:38:08 pm »
Мonkey,благодаря ти много :bighug:
Моля те, сподели как е първия път , много се вълнувам, сигурно няма да спя кой знае колко тази нощ.
Как протича консултацията, казва ли какво е положението или ще иска изследвания и тогава? Ние имаме хормони-при мен и него,цветна снимка, преглед при уролог, посявка на простатен секрет, две спермограми.На първо четене сме с мъжки фактор, но не се знае на второ какво ще излезе :(

*
« Отговор #351 -: Януари 13, 2010, 12:59:19 pm »
Еееее,споко,бе!!! Док не яде хора...!!! Само прави бебета,или поне им помага!! Преглед като преглед! Ако ти трябва нещо допълнително той ще ви каже!Няма страшно! То ти сега започваш с прегледите..! По-трудното е с чакането  на диванчета! Като видиш колко народ сме от $нашата група$ и направо ще ти призлееее!!! osi_13
п.п. Използвам случая да ви съобщя ,че само преди два дена ,около 15ч,в новата АГ болница във Бургаския квартал Ветрен,се роди още едно красиво момиче ,плод на всеотдайните усилияна д-р Александров!! Малката хубавица се казва  Кателина!! Да е здрава,да слуша и да радва много добрите  си родители! :balk_118:
*

crow

• 2670
« Отговор #352 -: Януари 13, 2010, 13:03:14 pm »
Да е жива и здрава Кателина :) Малко адашка на д-р Александров, а ?  :P :P :P

Сиска81, чакаме те да разкажеш как мина прегледа :)
« Отговор #353 -: Януари 13, 2010, 19:05:16 pm »
Сискааа,хайде идвай да разказваш,чакаме с нетърпение да кажеш как е минала срещата с док.  :D
« Отговор #354 -: Януари 13, 2010, 19:56:12 pm »
Ето мееее.Работих до по-късно, че доста се забавих днес.
Сега да разказвам: Първо доста почакахме, както всички знаете :D Най-накрая дойде времето да си кажем болката на доктора.Разгледа всичките изследвания и заключението му е следното : за момента е открит само мъжки фактор, в умерена степен.Неговото предложение е да се опита с поне 2-3 инсеминации, преди да пристъпим при инвитро, не ми предложи лапароскопия, тъй като според него няма смисъл засега(цветната снимка е ОК). И тъкмо да си тръгваме и да чакаме другия месец, се заговорихме и му казах, че сега ми е 8-9 ти ден от МЦ.Доки предложи да ме прегледа и да не губим месеци...юпииии...и аз приех с ентусиазъм.Сега в петък пак съм на преглед и тогава ще каже датата за инсето-първото без стимулация.
Оооох, ама така се вълнувам....и така ми грее личицето...дори и да не стане с инсето, поне се мятам на черешата  :D
А относно инсето имам само няколко въпроса, но естествено после ми дойдоха наум.И се чудя, мога ли тук да пиша и да питам вас, или трябва в темичката за инсеминациите.

Благодаря на всички ви за стиснатите палци и загрижеността!!!

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #355 -: Януари 13, 2010, 20:02:43 pm »
Сиска, радвам се, че така бързо са се развили нещата днес. Дано още другия месец се похвалиш :D
Относно въпросите за инсеминацията, мисля че е по-подходящо да ги зададеш в съответната тема. Там мисля, че момичетата са по-наясно. Тук май почти всички сме директно с тежката артилерия :wink:
Това разбира се, не значи, че няма да докладваш тук :lol: как се развиват нещата :D
Успех!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #356 -: Януари 13, 2010, 20:10:53 pm »
Sixsens, аз си прочетох отговорите на въпросите в библиотеката. Поне каквото мога да видя оттам, да не се дъвче едно и също нещо. Иначе на отчет задължително ще се водя..че как иначе. Мъжото ми е много шашнат горкия, брех този силен пол, ако не сме ние какво ще правят :D

« Отговор #357 -: Януари 13, 2010, 20:16:16 pm »
Сиска,ех ама така се зарадвах за теб,браво супер старт,с лекота,дано така ти върви докрая  :D
 И да определено ще си търсим отчета ти  :D
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #358 -: Януари 13, 2010, 20:17:48 pm »
Sixsens, аз си прочетох отговорите на въпросите в библиотеката. Поне каквото мога да видя оттам, да не се дъвче едно и също нещо. Иначе на отчет задължително ще се водя..че как иначе. Мъжото ми е много шашнат горкия, брех този силен пол, ако не сме ние какво ще правят :D
Много хубаво, че си се ориентирала към библиотеката! Чудесен избор.
Относно мъжо ти -  :lol: повечето мъжове са такива :lol: И моя беше шашнат в началото, ама сега ела да го видиш, чак акъли ми дава :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #359 -: Януари 13, 2010, 20:22:02 pm »
Брех, брех, начи и акъл дава, а ???А моя тук досега ме пита какво щяло да стане, какво ще му правят, на мене какво ще ми правят, къде ги слагали малките човечета, защо не били изтичали от матката и т.н.и т.н. Направооо...Ама неще да чете, ами аз да му я сдъвча и да я предам информацията :)