0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #320 -: Януари 08, 2010, 21:51:03 pm »
:drunk: :drunk: :drunk: :bellydance: :bellydance: :bellydance: ама мн си права мила,я да пийна и да друсна един гюбек че то после с корема трудна работа  :lol: :lol: :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #321 -: Януари 08, 2010, 21:53:58 pm »
Crow, не се притеснявай, дозата е малка и според мен няма вероятност от хиперстимулация. За странични ефекти - хич не го мисли сега това. По-важен е крайният ефект  :D. Успех.

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #322 -: Януари 08, 2010, 22:06:03 pm »
Гардже, освен бременност, за други ефекти не се сещам :lol: Желая ти го от сърце. Стискам палци!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #323 -: Януари 09, 2010, 15:27:03 pm »
Успех, мили момичета! Сигурна съм, че тази година ще е много успешна и ще се взриви АГ-то от бременни и бебчета!
Пийнете си биричка и винце докато можете, щото скоро ще трябва да си пазите бебчовците.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #324 -: Януари 09, 2010, 15:33:19 pm »
Успех на всички и на финала само положителни тестове.
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #325 -: Януари 09, 2010, 17:30:59 pm »
Сиксенс,Дани, Мънки, Дживотинче мерси за пожеланията  :lol: :lol: :lol: Аз обаче вече открих страничен ефект - цял ден ме присвива стомаха.Очаквах го - пише го в листовката  :? Хайде уикенда ще се понесе, но как ще ходя на работа ? Аз трябва да не излизам от WC-то  :lol: :lol: :lol:
Днес си ударих и 2-та инжекцийка. Вече без надзор и ми се струва, че остана малко в шишенцето, както и при изкарването на въздуха от спринцовката, но се успокоявам, че щом присвиването на стомаха още не ме отпуска, значи и количеството е достатъчно  :lol: :lol: :lol:
 Дживотинче ти съвсем наближаваш срещата с бебо :) Късмет, мила !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #326 -: Януари 09, 2010, 18:55:03 pm »
Гардже :)не се притеснявай както са ти казали мочетата и от цялото си сърце ти желая страничния ефект да е  :bfp:
*

crow

• 2670
« Отговор #327 -: Януари 09, 2010, 19:35:55 pm »
Гардже :)не се притеснявай както са ти казали мочетата и от цялото си сърце ти желая страничния ефект да е  :bfp:

То това е желаният ефект :) А страничния ще го понеса - търпи се :) Сигурно, ако не бях прочела листовката щях да си мисля, че е от някоя храна :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #328 -: Януари 09, 2010, 22:37:19 pm »
Crow още не съм звъняла на Анито :(Записала съм си телефоните на Анито и на д-р Александров, но събирам смелост.Страх ме е да не ме отсвирят и да почне годината кофти...Малко е детинско, обаче в понеделник мечка страх, мен не страх-мятам се на черешата пък каквото стане.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #329 -: Януари 10, 2010, 09:15:13 am »
Честита Нова 2010 на всички и от мен! Нека тази година ни донесе така бленуваната първа среща с най-чаканите бебета...от цялото си сърце ви го пожелавам :D
Аз след 10-ина дни съм на сондаж и после се почваме с боцкането...Да ви попитам няколко въпросчета...Някой има ли данни за актуални цени на Пурегон във Варна? Аз още нямам рецепта, но питам понеже съм от Бургас и ще искам да сравня цените...Интересува ме още от кой ден на стимулацията ще трябва да ходим през ден на прегледи, за да си предвидя отпуск?
Благодаря и успех на всички стартиращи процедура, само по 2 черти и по мин. 1 бебе да има на края...
*
« Отговор #330 -: Януари 10, 2010, 10:00:48 am »
pony_petya, на какъв протокол ще си, имаш ли го вече в себе си? В зависимост от протокола са и прегледите. Обикновено при къс протокол с началото на инжекциите Пурегон е първият преглед, а след това следващият е на 5-я (ако блокажа е с агонист) ден или 6-я (ако се използва антагонист за блокаж), но въпреки това всичко е много индивидулано при всяка стимулация и всичко ще ти бъде обяснено подробно. Следващите 3, 4 и т.н. прегледи са по-начесто - всеки ден или през ден-два - всичко зависи какво ще ти каже доктора. Ето тук са примерни схеми на трите най-често използвани протокола. (УЗД=преглед с ултразвук) (Е2 - изследване на естрадиол 2). И на теб ще ти бъде даден (ако още нямаш) такъв лист със специално за теб посочени дози и дати за преглед и кръвни изследвания. Колкото за отпуската - аз лично си я пусках от първия ден на стимулацията, но реално погледнато ако можеш да излезеш за 1 ден за първия преглед и няма проблем с шефа, може да я пуснеш директно от втория преглед за да не си гърмиш 5 дни излишно от отпуска.
Успех!
*

crow

• 2670
« Отговор #331 -: Януари 10, 2010, 10:20:41 am »
Не знам дали правилно съм разбрала, но май напоследък не се пускат кръвни изследвания по време на стимулацията. Нека момичетата, които Септември правиха ин витро да се включат дали е така.
Това естествено не е повод за тревога. Щом доктора е преценил, че може да се спестят средства от това (или каквато е там логиката), значи е така. Вероятно проследяване на УЗИ е достатъчно в случая.
*
« Отговор #332 -: Януари 10, 2010, 12:03:14 pm »
И на двата си опита в АГ пуснах само по едно Е2 по време на стимулацията мисля че беше на 9ден .След пункцията ми пуснаха ПКК и фибриноген но защото бях с хиперстимулация и ми се наложи да ми вливат албумин и да си слагам фраксипарин0.3 през ден ,тези изследвания ги пусках на два дена докато не влезнаха в норми изследванията.
Успех на всички започнали и започващи процедури :)
« Отговор #333 -: Януари 10, 2010, 14:20:34 pm »
Благодаря ти cygnus, имам лист с къс протокол от 1-2 ден на цикъла с антагонист. Не знаех, че се ходи на предлед на 1-ия ден от стимулацията, мерси за информацията, ще го имам предвид. Малко се притеснявам за тази отпуска, но сигурно ще си взема едва от 5-6. ден...ще видим. Каквото се изисква ще го направим :)
« Отговор #334 -: Януари 10, 2010, 14:28:31 pm »
Благодаря ти cygnus, имам лист с къс протокол от 1-2 ден на цикъла с антагонист. Не знаех, че се ходи на предлед на 1-ия ден от стимулацията, мерси за информацията, ще го имам предвид. Малко се притеснявам за тази отпуска, но сигурно ще си взема едва от 5-6. ден...ще видим. Каквото се изисква ще го направим :)
за да не останеш изненадана, мисля че отпуската трябва да уточниш предварително, защото д-р Александров може да иска да те прегледа още на 3 ден от стимулацията, при мен беше така /ПКЯ/.
Стиснати палци и Успех.

Дълбок поклон д-р Александров,
 за професионализма,
 за всеотдайността,
 за човечността,
 за честността,
 за това, че ни върнахтее вярата
 в хората и в живота.
Благодаря.
*
« Отговор #335 -: Януари 10, 2010, 14:50:21 pm »
Аз също пусках само Е2 при ин-витро.Иначе  при инсетата док не ми е пускал никакви изследвания.

*
« Отговор #336 -: Януари 10, 2010, 18:35:46 pm »
Здравейте!
Утре няма ли записани за диванчето :)да си чукнем срещичка :D
*

crow

• 2670
« Отговор #337 -: Януари 10, 2010, 19:01:43 pm »
Здравейте!
Утре няма ли записани за диванчето :)да си чукнем срещичка :D
Има за вторник :)
 Всъщност има ли друг е за вторник ?
*
« Отговор #338 -: Януари 10, 2010, 19:04:14 pm »
Ама ние с теб докога ще се разминаваме :)
между другото аз съм вече във Варна
*
« Отговор #339 -: Януари 11, 2010, 16:00:29 pm »
Здравейте и от мен! Честит новата 2010 година и наистина  ви пожелавам  бейби бум в Агто! Успешно начало на всички ни-нова година-нов късмет!!!  Дано и края на годината е много,много усрпешен!  А ,на тези ,които са към края на този път,пожелаваме едни много,много хубави и послушни бебоци,родени съвсем леко и бързо!
Пони, Пуригона го имаше във Варна в една аптека зад тейтъра! цената му беше 77 лв ,и това беше най ниското за момента! Провери там!
/www.mamaibebe.com][/url]