0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #280 -: Януари 04, 2010, 21:33:08 pm »
момичета искам да ви питам какви изследвания си вадите преди ин витрото, втори опит ми е но ми е малко объркано, а пък да не звъня непрекъснато на доктора.И нещо друго александров ми каза този път да не пия противозачатъчни и малко съм притеснена.Ще има ли някои от вас които ще купуват гонал от румъния.Успех на всички и нека новата година да ни донесе само радостни моменти.
« Отговор #281 -: Януари 04, 2010, 21:44:20 pm »
момичета искам да ви питам какви изследвания си вадите преди ин витрото, втори опит ми е но ми е малко объркано, а пък да не звъня непрекъснато на доктора.И нещо друго александров ми каза този път да не пия противозачатъчни и малко съм притеснена.Ще има ли някои от вас които ще купуват гонал от румъния.Успех на всички и нека новата година да ни донесе само радостни моменти.
споко и аз не съм пила противозачатъчни преди процедурата и виж лентичката ми.
На всички започнали или започващи процедури много стиснати палци от нас и УСПЕХ.

Дълбок поклон д-р Александров,
 за професионализма,
 за всеотдайността,
 за човечността,
 за честността,
 за това, че ни върнахтее вярата
 в хората и в живота.
Благодаря.
*
« Отговор #282 -: Януари 04, 2010, 22:16:47 pm »
Нещо се скапах та чак сега успях да вляза.
Блрагодаря Ви,реших утре сутринта да ги започна.
Не ми беше удобно да звъня по това време-19,00 все пак. Утре сутринта ще звънна на Ани, че такава ни е уговорката.
Ей Мonkey с теб съм /е добре де 5 дни разлика/ :) :) :)
« Отговор #283 -: Януари 04, 2010, 22:26:20 pm »
Зравейте и от мен.Преди всичко честита Нова година да сте ми живи  и здрави и нека новата година с нови сили да ни зареди и да ни донесе най желаното и най мечтаното.Пожелавам успех на всички и нека този опит който и подред да е да е последен и УСПЕШЕН.Сега само да ви питам че още не съм звъняла на Ани знаете ли дали вече са започнали да работят?
*
« Отговор #284 -: Януари 05, 2010, 08:48:35 am »
Добро утро!
Обадих се на Ани, работят.
Само да споделя,регулона от днес  :)
На 11,01, отивам да уточним протокола и да направим сондажа.
Боже започва се. :)
« Отговор #285 -: Януари 05, 2010, 08:51:04 am »
Браво Сиестичка,много ти стискам палчета,дано всичко върви по вода от тук натам за всички ни  :crossfingers:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #286 -: Януари 05, 2010, 10:20:59 am »
За Много Години момичета!Много се радвам че вече започвате  :D и съм сигурна че 2010 година ще е много успешна в това отношение.Стискам силно палци и ви желая успех.

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #287 -: Януари 05, 2010, 10:30:31 am »
Момичета аз утре в 10ч.ще съм на сондаж,ауууу мн ме е бъз  :? ама поне се почна  :wink:
« Последна редакция: Януари 05, 2010, 10:58:56 am от Мonkey :) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #288 -: Януари 05, 2010, 10:31:42 am »
Имаш един комплект стиснати палци от мен, Siesta! :D
*
« Отговор #289 -: Януари 05, 2010, 10:40:29 am »
Успех, момичета и щастлива Нова 2010 година!
« Отговор #290 -: Януари 05, 2010, 13:12:07 pm »
Честита Нова Година, мили момичета!
Дано 2010г. е успешна за всички Ви!
Следя темата Ви и стискам палци!Обедена съм че ще е успешна, щом сте с д-р Александров, на когото дължа моята котана Никол!
Успех!
*
« Отговор #291 -: Януари 05, 2010, 15:20:54 pm »
Честита Нова година! Здраве преди всичко Ви пожелавам и дано през новата 2010 година сълзите от радост и сбъднати мечти преобладават. Успех !!!  :crossfingers:

*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #292 -: Януари 05, 2010, 16:55:31 pm »
Момичета ,бихте ли ми казали какви бяха изследванията преди ин витрото.Чух се с доктора  и той ми каза , че този път няма да правим сондаж, ще зачете ог предния опит и сега съм малко объркана , защото знам че сондаж се прави преди всеки опит, имали някоя от вас на втори и трети опит без сондаж, дайте съвет дали да не му звъна пак.
« Отговор #293 -: Януари 05, 2010, 17:17:52 pm »
Сиска, не се притеснявай, и аз бях без сондаж, и аз го питах дали няма нужда, но той ме убеди, че няма, щом всичко е било нормално :)А за изследванията - спин, васерман, хепатитите, хормони, хламидия, АСАТ, АЛАТ, урея и кръвна захар, най-общо казано, но ако искаш, ще извадя листа с изследванията и ще ти ги напиша подробно  :D
« Последна редакция: Януари 05, 2010, 17:22:13 pm от *sunny* »
« Отговор #294 -: Януари 05, 2010, 17:30:15 pm »
Сиска, и аз бях без сондаж, даже при първи опит инвитро. Просто преди това имах 3 инсета, та положението му беше ясно и нямаше смисъл. Споко, док си знае работата  :wink:
« Отговор #295 -: Януари 05, 2010, 18:15:36 pm »
Момичета ,бихте ли ми казали какви бяха изследванията преди ин витрото.Чух се с доктора  и той ми каза , че този път няма да правим сондаж, ще зачете ог предния опит и сега съм малко объркана , защото знам че сондаж се прави преди всеки опит, имали някоя от вас на втори и трети опит без сондаж, дайте съвет дали да не му звъна пак.
то и необходимостта от изследвания ги преценява док. щом не ги иска значи е така. на мен също не ми искаше нови, призна ги от предходната клиника. Успокой се и вярвай, в най-добрите ръце си / не случайно само АГ - Варна обявяват успеваемостта си публично/. Всичко ще бъде ОК. Ние сме пътували 600км. за да стигнем до д-р Александров и пак ще го направим в най-скоро време. УСПЕХ.

Дълбок поклон д-р Александров,
 за професионализма,
 за всеотдайността,
 за човечността,
 за честността,
 за това, че ни върнахтее вярата
 в хората и в живота.
Благодаря.
*
« Отговор #296 -: Януари 05, 2010, 19:59:37 pm »
Сиска  :)успех да ти пожелая най напред и дано тази година е вашата.
Не се притеснявай щом така е преценил значи няма смисъл от сондаж,в добри ръце си не се притеснявай за нищо и вярвай в успеха. :crossfingers:
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #297 -: Януари 05, 2010, 22:52:36 pm »
Момичета, някоя от вас ще се навърта ли в петък около диванчето на 7 етаж ?  :wink:
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #298 -: Януари 05, 2010, 23:04:10 pm »
Много съжалявам, аз съм в понеделник.Искаше ми се де видим  :)
ПП Уж съм вечеряла но съм изяла букви :)
поправям се: да се видим
« Последна редакция: Януари 05, 2010, 23:16:08 pm от siesta »
« Отговор #299 -: Януари 06, 2010, 12:20:15 pm »
Здравейте момичета,мина ми сондажа,всичко за сега е наред.По къс протокол ще съм,и засега е написано само че съм с по 225ед.Гонал на ден,схемата по натам ще я изготви Анито че не се знае кога ще дойде цикъла.Ами това е сега чакам старта на процедурата с затаен дъх :)
« Последна редакция: Януари 06, 2010, 12:34:49 pm от Мonkey :) »