0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #220 -: Декември 11, 2009, 12:08:38 pm »
pony_petyaдобре дошла в групичката и бързо да си ходиш :)

Ей пак се заформя здрава групичка д-р Александров да му мисли :wink:

Успешни процедури ви желая от сърце на всички :crossfingers:
*
« Отговор #221 -: Декември 11, 2009, 16:31:15 pm »
Успех Пони!! Много ни е силна групата,да знаеш! Дано ,скоро ни изостовиш ,както казва Златето! Но със сигурност няма да ти е скучно с нас! Дори после като си тръгваш ще ти е тъжно! Само дето аз лично ,мисля ние да се $издухаме$ колкото се може по-рано! нали момичета??? osi_19 По-правилно -да се премести в друга тема!
Пис,абе неща не пише ли и за нас в твоя хороскоп??? То пролетта е хубав сезон за опити! И ние сме се насочели към него!!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #222 -: Декември 11, 2009, 17:16:38 pm »
Ех, ама големи сте ми сладури всичките  :bighug:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #223 -: Декември 11, 2009, 17:44:06 pm »
 :balk_602: Рачо и аз съм любопитна за този хороскоп? Нищо чудно и за нас да пише нещо. :)
« Отговор #224 -: Декември 11, 2009, 20:45:15 pm »
Благодаря ви на всички, много сте мили :P
Sixsens благодаря ти за линковете, ще ги прегледам. Искам и аз всички да се махнем по-скоро от този форум и да се засичаме в другите :P Убедена съм, че ще е така.
Monkey ще сме сигурно по-едно и също време на процедура :)
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #225 -: Декември 11, 2009, 20:49:01 pm »
 Аз вероятно Януари или Февруари ще пробвам първо ИНСЕ в АГ. Д-р Александров ме съветва да направя ИНСЕ на ЕЦ. Поне 2 пъти, преди да пристъпя към ин витро ( с неизяснен фактор сме). В този ред на мисли ми се ще и аз да си споделям с вас в тази темичка, което пък ме навежда на мисълта, че няма да е зле темата да се казва нещо от сорта на "АРТ процедури в АГ Варна".
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #226 -: Декември 11, 2009, 20:52:36 pm »
И по едно и също време с  preggo и после с  :babyflips: заедно със всички от Агггггг Варнаааа  :wink:
 Охоооо Гарченцеее хайде мила и само едно ще ти е достатъчни силно ще стискам палчета  :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #227 -: Декември 12, 2009, 12:38:59 pm »
Много се радвам Гарче, че вече има план. :)Ще ги следваме смело.  :wink:
Силно ти стискам палци и те  :bighug:
*
« Отговор #228 -: Декември 12, 2009, 13:31:33 pm »
Аз отдавна ви чета и влизам тук само да ВИ пожелая късмет през Новата година ,сбъдване на най-съкровенните ВИ мечти! :lol:Освен това искам да изкажа моята благодарност КЪМ ЧОВЕКА ,ЛЕКАРЯ Д-Р АЛЕКСАНДРОВ,който чрез секцио ме направи отново мама ( на близнаци)Дълбок поклон към професионализма му.
« Последна редакция: Декември 12, 2009, 13:39:43 pm от ben4i »
« Отговор #229 -: Декември 15, 2009, 17:37:39 pm »
Здравейте, аз съм нова тук!Но исках да се включа в темата-тъй като началото на следващата година(дано да е на късмет)ми предстои втори опит инвитро.Пожелавам успех на всички!!!
*
« Отговор #230 -: Декември 15, 2009, 20:17:15 pm »
Здравей,дано да ти е и последен  :)
Успех и на теб!
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #231 -: Декември 17, 2009, 18:30:50 pm »
Здравейте момичета,
извинявам се предварително, че така нахлувам в темата ви. Искам да попитам следното - от няколко месеца се опитвам безуспешно да си запазя час за д-р Александров, но не успявам. На 29 години съм с два спонтанни аборта зад гърба си. Имам проблем, знам какъв е, но явно гинеколозите, при които съм ходила до сега, не могат да ми помогнат. Кажете ми как да успея да си запиша час при Александров и дали въобще ще ми обърне внимание, при условие че забременявам, но бременността прекъсва още в началото? Знам, че той прави инвитро, а аз забременявам или да хващам пътя към софийските клиники?
Мерси предварително. Може и на лични да ми пишете, за да не спамим темата.
Искам да ви пожелая весели празници и успех в процедурите.

*
« Отговор #232 -: Декември 17, 2009, 20:12:54 pm »
Ох,без да съм савсем компетентен,не е ли по-добре да пробваш при доц.Маркова???момичета,дайте съвет !!!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #233 -: Декември 17, 2009, 20:52:40 pm »
Ох,без да съм савсем компетентен,не е ли по-добре да пробваш при доц.Маркова???момичета,дайте съвет !!!
Да, ако не успее да си запише час при д-р Александров, доц Маркова е също много добър избор.
Веселие, в какъв срок от бременността са ти били спонтанните аборти?
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #234 -: Декември 17, 2009, 21:03:13 pm »
Първият аборт беше в 7 г.с. Казаха случва се много често. Наложи се обаче да ми правят повторно абразио и вследствие на това може би маточната лигавица не можа да се възстанови и достигне заветните 8 мм. По думите на доктора едва ли не са ме престъргали при повторното абразио. Оттогава имам още един аборт /оставиха ме да се изчистя сама/ в 5 г.с. и една химическа бременност. Като причина ми казаха тънка лигавица на матката - достигаше едва 6-7 мм и то в единия си край само. Всеки месец ходих на фоликулометрия, пиех естрофем и дуфастон. Ефект няма.

*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #235 -: Декември 19, 2009, 17:08:02 pm »
Мисля,че д-р Александров ще приема чак след нова година.Дано не те подвеждам,но така разбрах от една приятелка,която се е обаждала за час и са и казали след нова година да се обади.
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
« Отговор #236 -: Декември 19, 2009, 17:22:58 pm »
Момичета и Рачо, да ви попитам на кой ден от цикъла се почва Регулона? На първия ли? Аз се притеснявам понеже винаги имам кафеникаво зацапване няколко дни преди да започне цикъла... 8O В календара си вписвам за първи деня с червена кръв - на него ли почвам да ги пия? :oops:

Veselie аз още през октомври се опитах да запазя час при Александров, но ми казаха, че има много работа покрай процедурите и да се обадя след Нова година...на мен не ми се чакаше и отидох при Ковачев.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #237 -: Декември 19, 2009, 22:30:54 pm »
Pony_petya, Регулона се започва на първи ден от цикъла. В твоя случай, точно както си го смяташ - първият с червена кръв! Няма от какво да се притесняваш!
Успех!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #238 -: Декември 20, 2009, 09:01:58 am »
Pony_petya, Регулона се започва на първи ден от цикъла. В твоя случай, точно както си го смяташ - първият с червена кръв! Няма от какво да се притесняваш!
Успех!
Благодаря ти sixsens :P
*
« Отговор #239 -: Декември 20, 2009, 15:48:19 pm »
Може ли някой да  ми каже дали д-р Александров ще работи на 26 или 27.дек?