0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #200 -: Декември 08, 2009, 21:04:14 pm »
  :D Е аз сякаш съм доста след "млада" :D
Не ми е удобно да звъня на Ани и да питам защо на мен това а на други-друго. Макар, че тя каза да й звънна няколко дни преди цикъла.
« Отговор #201 -: Декември 08, 2009, 21:30:40 pm »
Ама аз нямах това в предвид,не знам на колко години си,само казвам какво каза док.докато умуваше дали изобщо да ми дава противозачатъчни.Наистина обади се на Ани,и я попитай,ама според мен не е чак такова значение  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #202 -: Декември 08, 2009, 21:36:16 pm »
Не се притеснявай,знам,че нямаше това в предвид.  :)
 Изразих се така в кръга на шегата, макар,че наистина не са ми малко годините :)
« Отговор #203 -: Декември 08, 2009, 21:49:32 pm »
Не се притеснявай,знам,че нямаше това в предвид.  :)
 Изразих се така в кръга на шегата, макар,че наистина не са ми малко годините :)

как да са ти много годините, аз забременях инвитро на 37, а на 38 родих по естествен път бебе 3,300кг.
между другото преди последната ми успешна процедура въобще не съм пила протовозачатъчни. явно док. това го определя индивидуално.

Дълбок поклон д-р Александров,
 за професионализма,
 за всеотдайността,
 за човечността,
 за честността,
 за това, че ни върнахтее вярата
 в хората и в живота.
Благодаря.
*
« Отговор #204 -: Декември 08, 2009, 22:06:30 pm »
Дай боже и аз така, с разлика: ин витро на 33г. раждане 34 г. :)
А и нали знаеш .....а на колкото се чувстваш. Понякога си мисля,че ще се гледаме три деца на едно и също място  :D аз, мъжа ми и детето :D
« Отговор #205 -: Декември 08, 2009, 22:19:21 pm »
Дай боже и аз така, с разлика: ин витро на 33г. раждане 34 г. :)
А и нали знаеш .....а на колкото се чувстваш. Понякога си мисля,че ще се гледаме три деца на едно и също място  :D аз, мъжа ми и детето :D
така ще е, така ще е щом си в тези добри ръце.
само с бройката не съм съгласна - може да сте четирима или петима, разбира се може и не на веднъж. ние вече се замисляме за увеличаване на семейството с още един член.

Дълбок поклон д-р Александров,
 за професионализма,
 за всеотдайността,
 за човечността,
 за честността,
 за това, че ни върнахтее вярата
 в хората и в живота.
Благодаря.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #206 -: Декември 09, 2009, 00:59:07 am »
Siesta, аз преди първия си опит пих Регулон. Сега преди втория пия Логест. Не знам защо. Аз и преди съм пила Логест.....за предпазване :lol: :lol: :lol: хихиихи. Казах на док, че добре ми понасяше и той каза сега да пия него. За сведение, аз съм почти на 27 години /след няколко дни ги навършвам/. Но не мисля, че възрастта има значение. Док си преценя най-добре, аз му се доверявам напълно :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #207 -: Декември 09, 2009, 01:30:10 am »
И аз мисля, че възрастта няма значение за хапчетата. Пих два пъти Регулон по съвет на док, на третия път имах подарени Логест и пих тях...
Лек и успешен старт на всички!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #208 -: Декември 09, 2009, 08:08:55 am »
sixsens - и аз съм почти на 27  :wink: ,ами и аз мисля че няма значение се си подтискат,може едните малкоо по малко знам ли,абе всички сме си пушки от към годините,пък и наистина е по важно на колко се чувства човек  :wink:,така чее.... сега като минат празниците ще завалят едни подаръци от положителни тестчета.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #209 -: Декември 09, 2009, 12:14:04 pm »
Така,така, прави сте всички.
Вижте сега каква схема съм направила: :)
Около тези празници/засиви кой кога почва/поставяме началото.
За осми март или първа пролет  :)  тестовете са положителни  и
за следващите празници вече,по трима,четирима,петима /кой колкото иска/ :)
Добре звучи а?
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #210 -: Декември 09, 2009, 13:27:11 pm »
Така,така, прави сте всички.
Вижте сега каква схема съм направила: :)
Около тези празници/засиви кой кога почва/поставяме началото.
За осми март или първа пролет  :)  тестовете са положителни  и
за следващите празници вече,по трима,четирима,петима /кой колкото иска/ :)
Добре звучи а?
Доста добре даже, ама бройте ме и мен :)) аз, малко по-късно напролет :))

*
« Отговор #211 -: Декември 09, 2009, 14:46:32 pm »
ЕЕЕеее,Дес,ние ще сме от "втората вълна" с гергьовските резултати!! хи хи !Ще ги "закърмим" с агнешко! Те сега нека момичетата открият сезона,пък ние ще го продължим!1
А по въпроса -всеки е на толкова ,к7олкото се чуства,то аз май въобще не съм раждан май??? :ask:Нешо ,като "неродена мома"!!!! :balk_70:
/www.mamaibebe.com][/url]
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #212 -: Декември 09, 2009, 14:54:33 pm »
Хайде да е на добро новата тема и накрая само +++++++ резултати :bori_023: mc101.Момичета имам един въпрос към вас.Знаете ли защо Д-р Александров не работи с фонда и има ли някаква вероятност да заработи.Благодаря предварително.
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #213 -: Декември 09, 2009, 15:11:33 pm »
Няма никаква вероятност да работят с Фонда, за жалост! Не знам точно каква е причината, по принцип проф. Козовски ги решава тези неща. Доколкото знам, има неща в уредбата на Фонда, с които професора не е съгласен. Някъде имаше специлна тема, че АГ Варна няма да сключи договор с Фонда и там някой беше пуснал линк с интервю с Козовски. Ще се опитам да я намеря.
Ето я - http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=35070.0
Мисля, че професорът е доста категоричен и трябва да призная, че въпреки, че съм разочарована, че няма да мога да се възползвам от Фонда, подкрепям някои от аргументите на Козовски. За някои неща си е прав човека.
Да се надяваме, че няма да ни се налага да правим много процедури и ще успеем да се самофинансираме, защото аз лично, докато мога да издържа финансово, няма да се откажа от АГ Варна и екипа на д-р Александров! Засега удържам фронта, успях поне от общ. Бургас да се възползвам. Дано това ми е последния опит!
Дано на всички ни е последния!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #214 -: Декември 09, 2009, 16:30:47 pm »
Ами  да,то така е справедливо-взимаме си отпуснатите средства от общината,правим опита,после се раждат бебетата и готово!! Така ще може да има средства за всички с проблеми,които за жалост не са малко!! И смятам,че за две години ще се оправят нещата и всички ще сме доволни!! хе хе ,де да беше така ,ама защо пък.....?Коледата идва!!! tree2a
/www.mamaibebe.com][/url]
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #215 -: Декември 09, 2009, 16:52:11 pm »
Много жалко,че не обмисля вариант да почне да работи с фонда.Много ми се искаше да си правя опитите при него,понеже нямам пари да правя опити със собствени средства.Силно се надявам да се реши да подпише с фонда а ако не се моля от някъде да намеря пари.Ако успея отивам веднага при него.Желая много късмет на всички. mc101 tree2a santa2 И не забравяйте,че по коледа в ноща стават чудеса.
« Последна редакция: Декември 09, 2009, 16:54:52 pm от Ivelina Lecheva »
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
« Отговор #216 -: Декември 10, 2009, 17:27:03 pm »
Здравейте момичета и Рачо!
Аз съм нова тук, но ви чета от известно време :P
И ние ще правим ин витро във Варна следващата година, може би февруари ще се падне и се надявам да се подкрепяме взаимно... :P Аз почвам Регулон в края на декември или началото на януари и така...Имам доста неясноти 8O
Желая на всички да имат успех и много положителни резултати!!!!
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #217 -: Декември 10, 2009, 17:56:57 pm »
Здравейте момичета и Рачо!
Аз съм нова тук, но ви чета от известно време :P
И ние ще правим ин витро във Варна следващата година, може би февруари ще се падне и се надявам да се подкрепяме взаимно... :P Аз почвам Регулон в края на декември или началото на януари и така...Имам доста неясноти 8O
Желая на всички да имат успех и много положителни резултати!!!!
Добре дошла и дано скоро да ни напуснеш :lol:
Относно неяснотите - намираш се на правилното място :D Питай, ние ще отговаряме :wink: Подкрепа ще получиш със сигурност :D
Поразгледай и във форума, в ето този подфорум - http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=8.0 има всичко за асистираната репродукция. Доста полезни теми ще намериш. А ето тук - http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=163&Itemid=21 има подробни статии за това, което ти предстои.
Не се притеснявай да питаш за всичко, което те притеснява или не ти е ясно!
Успех!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
« Отговор #218 -: Декември 10, 2009, 18:19:53 pm »
pony_petya ехаааааа с тебе ще вървим май заедно,и аз почвам притивозачатъчните в края на декември  :lol:
 И също като теб много неща не са ми ясни  :wink:
 но тук момичетата са супер и винаги помагат  :)
*
« Отговор #219 -: Декември 10, 2009, 18:45:40 pm »
браво, заформя се пак групичката!
аз реших, ако всичко е наред с цикъла ми след неуспешния първи опит, да почвам регулона през февруари. живот и здраве, ще се падне през март да са пункцията и трансфера. имам предчувствие, че точно тогава ще ми е на късмет. и хороскопа четох - писано ми е през 2010 да стане.  :crossfingers: