0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #160 -: Ноември 16, 2009, 20:12:31 pm »
Момичета, не си задавайте въпроси...  :lol:

Д-р Александров перфектно преценя как да подходи, дали да ИКСИ-ра яцеклетките или да ги остави на ин витро. Подхожда индивидуално, според показателите на семейството. Брой на яйцеклетките, ячников резерв, показатели на спермограмата, вероятно са част от показателите за избора на оплождане.

При мен на последната процедура имах 5 яйцеклетки, от който ми каза, че е разделил и   иксирал 3 а 2 оставил на ин витро. От тях двете ин витро бяха оплодени и една от икси. Добре, че той е преценил и не го е обсъждал с мен, защото на една от процедурите на ЕЦ нямахме оплождане на ин витро и 100% щях да кажа всички да са ИКСИ.  :lol: То на страха очите са големи.  8O  :lol:

Успех на всички! И..... нека оставяме за нещата, които не зависят от нас, специалистите да вземат решения.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #161 -: Ноември 18, 2009, 18:10:13 pm »
Мацки и Рачо, само минавам да ви кажа, че нашата Лисана стана МАМА!
Ето и темичката й: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=40252.0
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #162 -: Ноември 24, 2009, 12:54:00 pm »
Здравейте! Дано това затишие в темата се дължи на ангажираност  в ежедневието,а не на нешо друго! Дайте повече инфо за Петя е нейните три мъничета!!??
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #163 -: Ноември 25, 2009, 19:03:54 pm »
търся мнение по въпроса колко време решавате да почивате след неуспешно ин-витро преди следващ опит. знам, че при всеки организъм е индивидуално, но все пак е въпрос и на емоционално усещане. дали се разбра какво имам предвид?
рачо, вие например кога ще пристъпите към следващия опит? какво ви каза д-р Александров?
« Отговор #164 -: Ноември 25, 2009, 19:13:28 pm »
търся мнение по въпроса колко време решавате да почивате след неуспешно ин-витро преди следващ опит. знам, че при всеки организъм е индивидуално, но все пак е въпрос и на емоционално усещане. дали се разбра какво имам предвид?
рачо, вие например кога ще пристъпите към следващия опит? какво ви каза д-р Александров?
еее най-после някой да повдигне темата.
мисля, че д-р Александров най-добре щв прецени. Аз се появих при него веднага след неуспечен опит на друго място и изискването му беше поне 6 мес., но разбира се при всеки е различно, а неговата преценка винаги е вярна и води до положителни резултати.
Успех.

Дълбок поклон д-р Александров,
 за професионализма,
 за всеотдайността,
 за човечността,
 за честността,
 за това, че ни върнахтее вярата
 в хората и в живота.
Благодаря.
*
« Отговор #165 -: Ноември 25, 2009, 19:39:21 pm »
на мен не ми даде съвет да изчакам. предложи ми да бъде март месец, но аз смятам да започна още през януари. попитах го от медицинска гледна точка колко е нужно за да почине организма. отговори ми, че няма необходимост, но се чуди защо така бързам. всяка жена тук ще ме разбере, предполагам. доктора дори не ми каза, че може да имам леки смущения в цикъла (за това четох тук, но дали е така...?!). с ани се уговорихме да си почна с противозачатъчните на цикъла през януари. все пак търся мнения по въпроса.
« Отговор #166 -: Ноември 25, 2009, 20:10:34 pm »
на мен не ми даде съвет да изчакам. предложи ми да бъде март месец, но аз смятам да започна още през януари. попитах го от медицинска гледна точка колко е нужно за да почине организма. отговори ми, че няма необходимост, но се чуди защо така бързам. всяка жена тук ще ме разбере, предполагам. доктора дори не ми каза, че може да имам леки смущения в цикъла (за това четох тук, но дали е така...?!). с ани се уговорихме да си почна с противозачатъчните на цикъла през януари. все пак търся мнения по въпроса.
аз мога да кажа само, че след първата среща с д-р Александров се разбрахме с мъжа ми, че каквото каже - това е. ние имаме доста изстрадало лечение от стерилитет в продължение на 9 год., обикаляне на десетки лекари неуспешни опити на други места, дори тръгнахме за чужбина. и наистина каквото каза това се случи, даже колкото и да не ми се вярваше родих нормално на 38 год.
не искам да налагам мнение, но като е казал март, сигурно има нещо предвид, той е човек със много силна интуиция. Довери му се. Успех.

Дълбок поклон д-р Александров,
 за професионализма,
 за всеотдайността,
 за човечността,
 за честността,
 за това, че ни върнахтее вярата
 в хората и в живота.
Благодаря.
« Отговор #167 -: Ноември 25, 2009, 22:33:56 pm »
pisss и на мен Александров ми каза да отида след Нова година,моят опит беше през октомври и като говорихме той изобщо и не спомена за изчакване.И аз сега си  чакам Новата година с нетърпение и силно се надявам на всички ни да донесе само сълзи от радост и най-желаните мигове.Разбрах че декември щели да почиват така че след празниците мисля да ги посетя че да не ме забравят случайно.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #168 -: Ноември 25, 2009, 22:59:30 pm »
Дайте повече инфо за Петя е нейните три мъничета!!??

Направо от извора:))))))
Благодаря, добре сме и четиримата, а бебетата са извън кувиози от 2 дни и качват грамчета:):)
Утре ще съм по редовна в и-нет надявам се и ще мога да ви пиша в скайп:)

Минавам да нагледам любимата група и тема и да пожелая отново успех на всички в пътя им към успеха. Борете се, защото поне за мен това беше най-сладката и смислена борба в живота ми. Искрено се надявам всички да се чувствате така съвсем скоро:)
« Отговор #169 -: Ноември 25, 2009, 23:35:36 pm »
Я, кой се появил в темичката  :D Нашето талисманче  :)Лисе, много ни беше мъчно, да знаеш  :) , айде да дойде някой да ни се скара, че никак не сме активни напоследък и едно затишие е настаналооо, лоша работа osi_8 /изключвам днешния ден, малко раздвижване има виждам   :wink:/

« Последна редакция: Ноември 25, 2009, 23:38:11 pm от *sunny* »
*
« Отговор #170 -: Ноември 26, 2009, 10:59:28 am »
Еееее, Лисе,най-накрая!!! чудесни новини и много хубави пожелания ! Айде,прибирайте се скоро,че да пишите и четиримата! Пис, ами на нас ни казаха да се обадим след Нова година! Но предполагам ,че ще правим опит също около март.То сега още регулираме МЦ , атова сигурна ще продължи поне още два месеца. Все пак е важно да е в някакъв график,за да се подготвим както трябва.За сега почиваме и се готвим за празниците! И се радваме на добрите новини тук,които ни зареждат с много сила и надежда!!!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #171 -: Ноември 26, 2009, 11:20:48 am »
Хей  :D нашата лисанка се завръща с още по хубави новини.
Лисе  :) много се радвам за вас  :bighug:

А относно това колко да изчакате за процедурите определено е индивидуално аз например правих предпоследната си процедура Юни месец а последната Септември даже няма и три месеца но се бях възстановила.А има и нещо друго графиците им мисля че и това има значение за това кога ще ви извикат.Когато и да е важен е резултата :)
Успешни процедури на всички :)и много стиснати палци от мен.
*
« Отговор #172 -: Ноември 28, 2009, 14:28:34 pm »
в аг-то имат един месец профилактика - от 15.12. до 15.01. така че ще почват с процедурите след това. питах изрично д-р александров дали имат определени периоди, през които правят процедурите. каза ми, че по принцип няма, т.е. нищо не налага втория ми опит да е през март. това беше просто негово предложение. живот и здраве, ако всичко в цикъла ми е наред, ще почвам с противозачатъчните през януари. нова година, нов късмет!
« Отговор #173 -: Декември 03, 2009, 10:45:44 am »
Малко съм позакъсняла да дам мнение по темата, но аз лично съм  питала д-р Александров, колко време е необходимо да мине преди следващ опит, за да може да се възстанови организма и ми е казвал че 3-4 месеца са достатъчни, само че в доста от случаите той вярва че нещата могат да се случат и по естествен път и затова явно съветва за по голяма почивка. Моят втори неуспешен примерно беше през октомври, и когато го попитах кога ще правим следващ опит ми каза да си правя малко опити у дома:)))и евентуално ако държа да отида март, април.  
« Отговор #174 -: Декември 03, 2009, 10:50:38 am »
Здравейте момичета,аз утре отивам при Александров за да уточним от кога започвам(разбира се след празниците) и по какъв протокол съм.Та искрено се надявам да ме приемете от вашия отбор на герой.
« Последна редакция: Декември 03, 2009, 10:52:22 am от Мonkey :) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #175 -: Декември 03, 2009, 13:35:28 pm »
Ееее Исе браво радвам се за теб  :bighug:Дано 2010 ти донесе много късмет мила :D

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #176 -: Декември 03, 2009, 15:26:03 pm »
Елинка мерси,ще ще на всички ни  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #177 -: Декември 03, 2009, 18:24:49 pm »
Искреееее, ще те приемем ние, ама ако пуснеш едно гласче за нашата групичка в номинациите.... :lol: :lol: :lol: Иначе, тцъ! :lol:
Шегувам се, разбира се! Добре дошла в редиците и скоро да те изпратим в друга тема!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #178 -: Декември 03, 2009, 18:32:44 pm »
Хихихихих дадено,аз също си го мислих,се пак така ще е редно ,вие ще сте ми двете групички  :D :D :D
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #179 -: Декември 03, 2009, 18:37:15 pm »
 :offtopic:
А такаааа, отивам да проверя дали са се увеличили гласовете :mrgreen:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!