0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #100 -: Ноември 03, 2009, 07:34:01 am »
Честито Кики  :D. Желая ти много спокойни оставащи месеци до срещата с бебоците. Дано всичко да е наред до финала.

« Отговор #101 -: Ноември 03, 2009, 10:04:37 am »
Благодаря ви на всички , за хубавите пожелания,много сте мили.
 Мисля ,че заслуги за тоя резултат имат вълшебникат със златните ръце д-р Александров и с вярата в БОГ ,че чудесата се случват аз успях да видя двете чертички.Надявам се и след две седмици да видя три тупкащи точики.
 Е още веднъж ви благодаря и на всички момичета в процедура Късмет ,а на неуспелите тоя път горе главите догодина ще се явите на поправка. И ще я вземете с отличен разбира се! osi_9

[/
« Отговор #102 -: Ноември 03, 2009, 10:15:27 am »
 :bori_020: :bori_022: :bori_010: :ballons:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #103 -: Ноември 03, 2009, 12:54:25 pm »
Браво, Кики! Страхотна новина :D Леки оставащи месеци и безпроблемна бременност ти желая! Дано да видиш толкова точици, колкото искаш :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #104 -: Ноември 03, 2009, 14:42:22 pm »
Честито Кики! Много се радвам за теб! :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: Ти си пример за това как човек никога не трябва да се отказва докато не постигне мечтата си! Аз наистина ти се възхищавам!  :balk_81:

Ще ти пиша на лични, че искам да те питам нещо
« Отговор #105 -: Ноември 03, 2009, 15:52:46 pm »
кики, честито и от мен миличка  :balk_46: :bighug:
Пожелавам ти най-леките 9 месеца :balk_103:
Тази година Елитата много им върви и аз съм Ели  :balk_600:, но още сме в процес на подготовка :D. Надявам се да имаме подарък за нова година :balk_81:
« Последна редакция: Ноември 03, 2009, 15:54:17 pm от melisa_82 »
« Отговор #106 -: Ноември 03, 2009, 22:46:05 pm »
Честито Кики и от мен!Датата на прегледа ти е страхотна, на 13ти в петък според мен се случват само хубави неща-пожелавам ти от сърце от тук насетне да имаш мнооого хубави моменти и още сбъднати мечти.
Р.S.Дори не мога да си представя как тупти и твоето сърце в момента, също като точиците в теб!
 :bori_007:  :bori_005: :bori_004:

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*
« Отговор #107 -: Ноември 03, 2009, 22:48:18 pm »
Кики, страхотна новина  :D Честито!  :D Желая ти много здраве, лека и безпроблемна бременност  :D

Тази година Елитата много им върви и аз съм Ели  :balk_600:, но още сме в процес на подготовка :D. Надявам се да имаме подарък за нова година :balk_81:

Ще, ще  :D Стискам палци :D
Ако имаш въпроси - насреща сме  :)
« Отговор #108 -: Ноември 03, 2009, 22:56:30 pm »
Кики, страхотна новина  :D Честито!  :D Желая ти много здраве, лека и безпроблемна бременност  :D

Ще, ще  :D Стискам палци :D
Ако имаш въпроси - насреща сме  :)

даааа, :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Дълбок поклон д-р Александров,
 за професионализма,
 за всеотдайността,
 за човечността,
 за честността,
 за това, че ни върнахтее вярата
 в хората и в живота.
Благодаря.
*
« Отговор #109 -: Ноември 05, 2009, 18:50:56 pm »
 :D добър вечер след вчерашния ми кошмар в който ме ошашавиха че ембрион няма а само плоден сак :x днес ходих във Варна и съм безкрайно щастлива да ви напиша че при мен нещата се развиват добре за сега ,днес видяхме и чухме сърчецето на бебо  :D в минута 131удара
А за това гадно зацапване установиха че е от хематом който не е много близо до плодното сакче,успокоиха ме де :)
Дай боже всичко се нареди още по добре и това зацапване спе нацяло.На 28.11.09 ме викат отново на преглед.
Желая на всички от сърце да почубсват това което чубствам аз в този момент :D

Хайде на нашите Елита утре успех и с поне по две сърчеца да се похвалят :bighug:
*
« Отговор #110 -: Ноември 05, 2009, 21:02:11 pm »
Много се радвам да прочета това, Бубе  :D. Сигурна бях, че местните "специалисти" нещо не гледат както трябва. Айде сега спокойно до финала.

« Отговор #111 -: Ноември 05, 2009, 21:16:56 pm »
Поздрави и от мен на всички бъдещи мами и на всички други като мен чакащи хубавите дни,много ви се радвам на всички и не спирам да се интересувам какво се случва със вас.Успехите ви са радост и за мен и ми давате надежда да продължа.Пожелавам ви лека бременност и много много щастливи дни.Имам обаче едно въпросче дано можете да ми помогнете.Колко време трябва да мине след инвитрото за следващия опит.Александров ми каза след Нова година да отида а някъде четах че било хубаво поне шест месеча да минат и чак тогава.Аз не искам да чакам много защото времето не работи в моя полза но пък ако е нужно ще чакам.Прегръщам ви всички и дано скоро се върна в "играта".
*
« Отговор #112 -: Ноември 05, 2009, 21:22:37 pm »
Наде, много е индивидуално и зависи от организма ти. В случая лекарят ти може най-точно да прецени кога си готова за следваща процедура след консултация и преглед.
От сърце ти пожелавам следващият опит да бъде успешен за теб!  :bighug:
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #113 -: Ноември 05, 2009, 21:28:44 pm »
Цитат
след вчерашния ми кошмар в който ме ошашавиха че ембрион няма а само плоден сак  днес ходих във Варна и съм безкрайно щастлива да ви напиша че при мен нещата се развиват добре за сега ,днес видяхме и чухме сърчецето на бебо   в минута 131удара

Бубе, много ама много се радвам за теб. Честито "сърчице" мила ! Дай Боже лека бременност до края и по възможност винаги се обръщай само към лекарите, на които имаш доверие. Стреса, който ти образуват другите не е желателен ...  :wink:
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #114 -: Ноември 05, 2009, 21:35:53 pm »
cygnus благодаря ти за пожеланието това което казваш е вярно какво само чета и си пълня главата.Каквото каже Александров това ще е.
« Отговор #115 -: Ноември 05, 2009, 22:20:39 pm »

Нека темата се пълни с хубави новини  :D

Браво, Бубе ! Честито сърчице !
Нека няма повече притеснения до края  :)

Наде, то не останало - има няма два месеца до Нова Година
Щом така е преценил, значи това е добре за теб.
Относно въпроса ти - първият опит започнах януари 2007,  а вторият август месец същата година.
« Отговор #116 -: Ноември 05, 2009, 22:45:10 pm »
Каквото каже Александров това ще е.
и ние така решихме преди 2 год. и имаме прекрасна дъщеричка. Успех.

Дълбок поклон д-р Александров,
 за професионализма,
 за всеотдайността,
 за човечността,
 за честността,
 за това, че ни върнахтее вярата
 в хората и в живота.
Благодаря.
« Отговор #117 -: Ноември 06, 2009, 10:56:25 am »
Бубенце и тук да ти кажа колко се радвам че бързичко дойде тук и се успокои като чу сърчицето на твоето бебче  :bighug:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #118 -: Ноември 06, 2009, 16:38:13 pm »
Благодаря Ви за стиснатите  :crossfingers: :bighug:

Бубе, честито и от мен :flower:
*
« Отговор #119 -: Ноември 06, 2009, 18:33:09 pm »
Благодаря Ви за стиснатите  :crossfingers: :bighug:

Бубе, честито и от мен :flower:

:bighug: по коледа стават чудеса :crossfingers: за вашето :)