0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #960 -: Март 29, 2010, 12:57:16 pm »
Сиска,днес е дъждовно и май май ще ти върви по вода! започва се и твоето ходене по "светлия път" Успех!Дано късмета не ти изневери! :crossfingers: :crossfingers:
Барабаронски-ти сди знаеш! Само ++++!!!!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #961 -: Март 29, 2010, 18:49:37 pm »
Ето ме и мен /ние  :wink:/
Вече сме двечки  :lol:
Александров ми избра най-хубавото ембрионче и си ми го върна да си го топля цееееееееели 9 месеца  :lol:

П.П. Със Сиска81 май не успяхме да се запознаем днес - тя всъщност ме е видяла по нощничка де  :wink:
« Отговор #962 -: Март 29, 2010, 19:09:48 pm »
Барбаронче аз май те видях по нощница  :wink: желая ти да се справиш добре с ембриончето и да си го гушкаш до края на деветте месеца!!!
« Отговор #963 -: Март 29, 2010, 19:20:58 pm »
ХОхохооооо, днес сме били само за срещичка бе хора :D
Да Барбарон, видях те по нощница, и преди и след трансфера,и сега имаш много :crossfingers: :crossfingers: Ей така с настроение като теб се правят нещата!!!
Видях и Бамбамито, даже доста си поприказвахме, много и е лошичко, повръща...Абе дет се вика, на всеки оттук пожелавам да му е лошо поради тази причина.Забравя се после, и остават прегръдките на бебчо...
Рачо, Гардже, и на всички, да ви кажа, отпадам този месец, минавам на регулон.Док не ме хареса, имала съм някаква лигавица в матката, не ми вървял цикъла както трябва и съм имала някакви фоликули, които го притесняват-да не вземел да порасне повече някой от тях и да прецака работата.Затова се уговорихме, да си пия регулона и така съм чакала 6 години, един месец повече, не е кой знае какво.Поне да е като хората.
Еми , това е засега.Иначе настроение не ми липсва, каквото и да става :D

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #964 -: Март 29, 2010, 19:27:44 pm »
Ах, вашата кожааааааа :wink: разконспирирали ме и не се обаждат, а  :lol:
Аз днес много бързичко май влязох, а пък докато ме "заредят" с бебееееее - доста си почаках на магаренцето :wink:
Та много не можах да се огледам де! Ама мен сигурно сте ме чули  :lol: - най-малкото  :lol:
Ама днес имаше 3 трансфера бе! Как ме познахте?
Както и да е - ще се виждаме по прегледите на бебоците!
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #965 -: Март 29, 2010, 20:31:47 pm »
Барби,много се радвам за теб,че всичко е минало по вода и да си го къткаш бебчо сега,продължавам да стискам много силно палци!
Сиска81,един месец е нищо-важното е всичко да е както трябва и опита да е успешен.
Аз днес също бях в АГто,но само на партера,защото посрещахме едно новородено бебче на моя приятелка.Напълни мисе душата и ми стана толкова миличко.. :babyboy: ::cake::
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #966 -: Март 29, 2010, 22:57:24 pm »
Барбаронче, стискай кълки, след 9 месеца ше идваме на изписването на бебо :D :lol:
Сиска, и аз първият път така бях, отложиха ме заради задържан фоликул. Няма страшно, другият месец си на линия и всичко ще е наред :)

Гардже, не знам точно кога ще започвам. С док решихме да пробваме на естествен цикъл, но първо малко лечение, пък да видим, ако има подобрение, може и да направим опит преди лятото :D Имунологични не съм пускала, няма смисъл. Те се пускат при липса на имплантация, аз до трансфер не стигам, каква ти имплантация :lol: Не е там проблемът при нас, ембрионите не се развиват и там търсим причината. Пуснах генетични за вродени тромбофилии и ензима, спомагащ за усвояване на фолиевата киселина - всичко е ок. Но, при нас излезе мъжки фактор, спермограмата е ужасно влошена спрямо последната и сега мъжо пие Фертил. Освен това и двамата се оказахме с инсулинова резистентност, та сега и това борим. Явно са няколко факторите, които ни пречат да стигнем до финала. Надявам се да са само тези и след лечението да постигнем резултат. Иначе не знам вече накъде ще тръгнем :? Док каза да си лекуваме тия неща и така. Поне 3 месеца трябва да провеждаме лечение, за да има евентуално ефект. Започнахме началото на март, значи най-рано края на май ще е ясно какво е положението :wink:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #967 -: Март 30, 2010, 08:52:20 am »
sixsens  :)лекувайте се мила че да се оправят нещата най накрая.Искам да те видя с една голяма усмивка и най малко две здрави бебчета.И ще стане нали знаеш :bighug:
Барбаронче :)стискам палци
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #968 -: Март 30, 2010, 09:10:57 am »
Сиксенс, желая ти съвсем скоро положителен тест, а след това успешна и лека бременност. Крайно време е да освобождаваме коридорчето на 7-я етаж. Запрятай ръкави и нека да спомогнем за положителната статистика и ние !

Барбарончо, хайде помилвай малкия космат барбарончо (онзи черничкия, косматкото - любимият ми), който след 8 месеца ще се роди и ще те направи една щастлива мама :)

Сиска81, почивай и събирай положителна енергия още един месец, а Май месец да е успешен за теб !

Момичета имате ли представа за успеваемостта на ЗЕТ в АГ Варна ? Освен Денди, чували ли сте и за други успели мами със замразени ембриончета  :oops:
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #969 -: Март 30, 2010, 10:12:16 am »
Любимата ми темичка   :)! Момичета, много ,много късмет ви желая  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17, стискам палци на всяка една от вас. И на Рачо, разбира се  :D В тази темичка всеки успява, няма начин.Вярвам в това  :D
« Отговор #970 -: Март 30, 2010, 16:31:30 pm »
В тази темичка всеки успява, няма начин.Вярвам в това  :D

И аз вярвам в това  :wink:
*
« Отговор #971 -: Март 30, 2010, 21:27:54 pm »
Здравейтеееее,минавам да пожелая мноооооого късмет на всички Ви.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #972 -: Март 30, 2010, 22:19:32 pm »
Благодаря ви, момичета! Отказване няма, все някога ще стигнем до края :D

Бубе,  :bighug:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #973 -: Март 30, 2010, 22:41:36 pm »
Успех на всички и на мен ми е любима тази тема и всички наистина в нея успяват!
« Отговор #974 -: Април 01, 2010, 12:34:21 pm »
Лелееееееее, никой ли няма да се разпише тук бе  :wink:
Хайде, момичета, който се отчита в тази темичка, процедурата му е успешна  :lol:
Дочух аз, че по празниците ще е пълно с пункции и трансфери, а пък тук няма никой?!?!?! Защо ли така?
Хайде дееееее - разписвайте се!
« Отговор #975 -: Април 01, 2010, 13:51:46 pm »
Ей barbaron, я да си лягаш :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Стискам ти много палци, а май няма да сме много околко празниците, аз съм след Великден в сряда, спокойно ми е , но до сряда има време.
« Отговор #976 -: Април 01, 2010, 15:50:55 pm »
Лежа беееее - кокалите ме заболяха вече  :oops:  :lol:
В това слънчево време иначе щях да се спукам от разходки, ама........  :wink:
Сирина, започваш ли в сряда или тогава ти е пункцията?
Да знаем за какво да стискаме палци де  :wink:
*
« Отговор #977 -: Април 01, 2010, 16:03:21 pm »
Абеее,стискай там и лежи! за каквото и да е,все е от полза! И ние стискаме за тебе,даже агнешкото ще го ям с една ръка! Амо то и за всички ви,ей!!!!! :hungry: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #978 -: Април 01, 2010, 16:07:53 pm »
Ей, Рачооооо! Опасно си чудо!
Айде, докато хапваш агнешкото - може и да пуснеш палците, ама през това време на краката да стискаш, ейййй  :lol:  :lol:  :lol:
« Отговор #979 -: Април 01, 2010, 18:44:05 pm »
В сряда ще ми е пункцията, да ми стискате палци ей :countingsheep:
Рачо, вие кога ще се отчитате, май не ви остава много а...