0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #940 -: Март 26, 2010, 20:47:58 pm »
Мерси Барбаронче , желая ти успех дано да имаш добри новини и да ги споделиш с нас !Аз първия опит когато правих инвитро нямах интернет бях в пълно затъмнение от към подобна информация и ми беше мъчно , че няма с кой да си споделя положението и така нямаше с кой да говоря по този въпрос бях малко стресирана , защото имах много въпроси и нямаше на кого да ги задам , ако ме разбирате , затова сега мисля да говоря и се надявам и други да го правят за да си помагаме в трудните моменти , инъче съм сигурна , че има много бременни момичета , които просто не говорят в тази тема , за което ми е жалко!!!
*
« Отговор #941 -: Март 26, 2010, 21:09:17 pm »
barbaron0708  споко  :) може да се отчиташ сама но всички сме с теб  :) .В никакъв случай не може някой да те пропусне. Айде две седмици и да чуем вече хубавата новина.
Успех speranza.
Аз едва завърших първия опит и вече се чудя кога ще дойде време за новия, ноооо доста ще почакам.
« Отговор #942 -: Март 26, 2010, 21:44:31 pm »
Ей, speranza, разбирам те за "интернет затъмнението" при първия ти опит  :wink:
Но да знаеш, че всяко нещо си има и предимства и недостатъци! При мен при първия ми опит 2005 г. също нямах нет и съм го изпитала! Но като не знаех какво може и какво НЕ може да се случи - май понякога съм била по-добре  :lol: Така че - приеми го от добрата страна! Сега обаче ще знаеш повечето неща и на моменти дори повече ще се страхуваш  :wink: Но пък страха ти ще бъде неоснователен, защото те очакват 9 безоблачни бременни месеца  :wink:
Както и всички, които ме следят и ще ме следват! Много успехи пожелавам на всички ви - виртуални и вече не само виртуални познайници  :lol:
Не се разделяйте с усмивките на лицата си!  :lol:  :lol:  :lol:
« Отговор #943 -: Март 26, 2010, 21:53:01 pm »
Здравейте и от мен.
Скоро не съм писала, но работата ме налегна и имам време само да ви попрочета накъде сте.
Сперанца, ние започваме в началото на април, чакам всеки момент цикъл и стартираме.
Имам си и протокол, имам си и лекарства.Това ще ни е първи опит ИКСИ, след една инсеминация.Надявам се да  и последен, но каквото Господ е решил.Изпълнена съм с хубави мисли, ентусиазъм и добро настроение. :D
Барбарон, наистина има много бременни в коридорчето на АГ, и на мен ми е гот да ги гледам...Стискам палци на всички, вярвайте в доброто и нека с мислите си предизвикаме хубавите неща наистина да се случат!!!

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #944 -: Март 27, 2010, 10:36:37 am »
А такааааааа - на 29.03. - понеделник ще ми е трансфера  :wink:
Ама каква хубава дата, а  :lol:
« Отговор #945 -: Март 27, 2010, 10:46:00 am »
Успех Барбарончееее  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #946 -: Март 27, 2010, 11:06:44 am »
Браво Барбаронче  :) много късмет и ще стискам палци :wink:
*
« Отговор #947 -: Март 27, 2010, 13:34:52 pm »
Барби,няма начин да не се получи на тази дата,вече е изпитано :wink:

« Отговор #948 -: Март 27, 2010, 17:00:39 pm »
А такааааааа - на 29.03. - понеделник ще ми е трансфера  :wink:
Ама каква хубава дата, а  :lol:
От все сърце ти желая успех!Стискам силно палци!!!
*
« Отговор #949 -: Март 27, 2010, 19:24:56 pm »
barbaron0708  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #950 -: Март 27, 2010, 19:55:47 pm »
Барбаронче и аз ти желая този ден да бъде успешен и да се случат хубавите неща най-накрая , че да ни поведеш напред всички с положителни тестове и добри новини .Вярвай , че нещата ще се случат и не спирай да се молиш през цялото време на трансфера , знай , че с молитва към Света Богородица всичко ще бъде наред , тя ще те закриля
*
« Отговор #951 -: Март 28, 2010, 11:44:35 am »

Пожелавам ни и в нашите домове скоро да разцъфнат най-прекрасните цветя.
« Отговор #952 -: Март 28, 2010, 14:11:43 pm »
Честит празник и от мен на всички именнички , бъдете живи и здрави и красиви като ухайни пролетни цветя!!! Искам да ви питам , че съм забравила стимулацията с лекарства и инжекции от кой ден на цикъла се започва? Сега пия логест и на 21ден ми казаха да отида на преглед и , че тогава ще ми направят протокола , но се притеснявам дали не е късно да разбера за лекарствата , защото нали трябва да ги купя предварително от Румъния??Сега ми е 14 ден от цикъла и незнам дали да чакам до 21 ден или да отида по-рано ?
« Отговор #953 -: Март 28, 2010, 15:35:23 pm »
Здравей,speranza!
Аз също отидох на 21 ден и тогава ми определиха протокола и ми дадоха рецепта за лекарствата.На мен лично стимулацията ми почна по-рано - 5 дни след спирането на противозачатъчните.Имах 5 дни да уговоря лекарствата с аптеката и да отида до Румъния, като 2 от тях бяха събота и неделя.Успях да свърша всичко, но ми беше малко напрегнато.Ако си от Варна нищо не ти пречи да минеш през АГ и да ти дадат рецептата по-рано.
Желая ти успех!

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #954 -: Март 28, 2010, 17:31:27 pm »
Барби, пожелавам ти най-прекрасното ембрионче, което да се задържи 9 месеца. А после да му се радваме всички :)
Успех, утре !!!

Сперанца, аз лично предпочетох да имам повече време за набавяне на лекарствата. Не обичам да бързам в последния момент. Ако не ти е проблем, отиди по-раничко до АГ.
Успешен старт !

Сиска81, очакваме те скоро на стартова позиция :) А после 9 месечен спринт в АГ коридорчето за проследяване на бременността :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #955 -: Март 28, 2010, 17:40:41 pm »
Барбаронче,започвам да стискам палци още от тази вечер,за по-сигурно :wink: :D
Очакваме да ни зарадваш утре с добри новини!
Сиска81,успешен старт и още по-успешен финал след 9 месеца ти желая!
« Отговор #956 -: Март 28, 2010, 19:51:00 pm »
Честит празник на всички именници!
Живи и здрави бъдете и всичките ви мечти да се сбъднат в най-скоро време!
Ние днес празнувахме с моята мама - а тя е кръстена на най-бодливото цвете - Трънка  :lol:
Ама е..... не можеш да и забравиш името  :wink:
И сега отивам на друг имен ден  :wink:
Иииииииии - много ви благодаря за пожеланията за утрешния ден  :P
« Отговор #957 -: Март 28, 2010, 22:36:06 pm »
Ехооо, току-що ми дойдееееее....Май се започва 8OОще някак си не мога да повярвам, ама скоро сигурно ще съм в час.Сега да ви питам, това днес не се брои за ден, нали? Тоест стимулацията трябва да почне от вторник, и кога трябва да съм на преглед-утре или във вторник?
Барбарон, мнооооооооогооооооо късмет утре!!!!

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #958 -: Март 28, 2010, 23:07:44 pm »
Siska, днес не се брои! Утре отивай на преглед :D Успешен старт ти желая!
Барбарончоооо, успех, миличка, мнооооого силно стиснати палци имаш от мен, ще ги стискам до 9-тия месец, докато родиш :D
Успех на всички момичета в процедура или предстояща такава! На останалите, които още чакаме, да минава по-бързо времето и да се нареждаме сред успелите, че ни е ред вече, а пък ни се и пада :lol: :lol: :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #959 -: Март 29, 2010, 07:35:59 am »
Сисе и аз мисля, че днес трябва да идеш в АГ. Късмет, мила :)

На мен още се мъчи да ми дойде МЦ, явно от Утрогестана. Вчера вече спрях лекарствата. Днес ми е прословутия 14-ти ден от ЕТ. Е, иска ми се да гледам "щастливо и виновно", обаче ... друг път  :P Направих си тест, за да съм абсолютно сигурна, че първия опит не е бил моят. Сега вероятно ще почакам Божие чудо за естествено забременяване  :?

Сиксенс, ти за кога се гласиш ? За края на сезона ли ? Много искам вече и ти да се похвалиш. Стига толкова пък неуспехи  :? И да те попитам, ако е удобно - правила ли си имунологични и генетични ? Аз не им вярвам, но ги пуснах. Хайде да видя и там какво ще изскочи  :? :(
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.