0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #920 -: Март 23, 2010, 08:56:17 am »
Гарджеее,
и аз ще си позволя да ти дръпна няколко перца виртуално  :wink:
Ти си толкова земен човек, определено достатъчно грамотна, рано е мило за всякакви изводи.
Щом докторът ти е казал да продължаваш лекарствата - продължаваш ги без всякакъв коментар. Знам, че сега ние няма да можем да ти изчистим мислите от главицата ти, като с вълшебна пръчица, но ти ще се справиш! Имаш нашето позитивно мислене и много искрени прегръдки и данооооооооооооооо виновно и щастливо да обясняваш след някой и другден, че си сбъркала с "присъдата"  :wink:

Много силно те прегръщам  :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #921 -: Март 23, 2010, 09:05:48 am »
Благодаря на всички за милите думи и куража. Аз естествено вече не се надявам, но на пук си продължавам с лекарствата. Само заради док.
Още вчера намерих сили и се обадих на една докторка в Терапията и днес рано рано си пуснах имунологични изследвания. Такива, които биха могли да имат общо с незабременяване. Честно да ви кажа и аз не вярвам много на тези неща, но бях длъжна да опитам и това. НК клетки, Антифосполипидни антитела и Тромбофилия.
Благодаря на Съни, че ме упъти за специалист в тази област  :wink:
Днес вече съм доста по-добре и когато Бог реши - знае, че ще си приема с радост дечицата  :P  :P  :P
Искам да попитам - някой знае ли дали замразените ембриончета в АГ се "комплектоват". С две думи искам да знам дали само един опит мога да направя с моите осем или ще имам шанс поне на два пъти ?
Още веднъж благодаря на всички ви. Дори и на тези, които по принцип не пишат в тази тема, както и на мнозина, които ми писаха на лични със съвети и подкрепа. Наистина не знам как щях да се справя без вас.

Обичам ви :) Всички ще усепеем !!! Не спирам да съм сигурна в това !!!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #922 -: Март 23, 2010, 09:08:12 am »
Хаааа Ето това е наща Гаргичкаааа ,браво миличка само така с рогата напред  :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #923 -: Март 23, 2010, 10:38:10 am »
Гардже :bighug: , ти си знаеш  :wink:
Няма отказване, то се знае, но все пак аз ще чакам следващия тест и се надявам да грешиш, и както казва  anmar
виновно и щастливо да обясняваш след някой и другден, че си сбъркала с "присъдата"  :wink:
*
« Отговор #924 -: Март 23, 2010, 10:44:41 am »
Гардже :)дано бъркаш наистина ,а ако не смело на пред  :crossfingers:
:bighug:
« Отговор #925 -: Март 24, 2010, 19:28:09 pm »
Приветче!
Малко отчет от мен - извадиха 9 бр. яйчица! Но пък как ме упоиха днес - не знам - цял ден спя - сърчицето ми спи! Нямам никакъв спомен как са ме закарали до леглото. И цял ден спинкам - да видим какви ще ги върша довечера  :lol:
Утре ще разбера кокро са се оплодили!
*
« Отговор #926 -: Март 24, 2010, 19:32:06 pm »
Приветче!
Малко отчет от мен - извадиха 9 бр. яйчица! Но пък как ме упоиха днес - не знам - цял ден спя - сърчицето ми спи! Нямам никакъв спомен как са ме закарали до леглото. И цял ден спинкам - да видим какви ще ги върша довечера  :lol:
Утре ще разбера кокро са се оплодили!
Браво миличка :)9 е хубава бройка ,спинкай сега а утре с хубави новини.
« Отговор #927 -: Март 24, 2010, 19:35:02 pm »
Бравоо на героя ,само така  :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #928 -: Март 24, 2010, 19:41:56 pm »
Приветче!
Малко отчет от мен - извадиха 9 бр. яйчица!
Успех, Барбаронче!   :hug2:
*
« Отговор #929 -: Март 24, 2010, 19:59:07 pm »
Всички ще са се оплодили, Барбаронче  :D. Много късмет ти желая.

*

megsun

• *
  • 32
  • Impossible is Nothing
« Отговор #930 -: Март 24, 2010, 20:27:42 pm »
Барбаронче, много бе  8O браво на теб!

Успех ти желая  :pleasantry:
*
« Отговор #931 -: Март 24, 2010, 22:32:25 pm »
Супер,дано всички се оплодят  :crossfingers:
« Отговор #932 -: Март 25, 2010, 12:20:35 pm »
Честит празник Благовещение на всички момичета и техните половинки!!! Желая ви скоро  всички   вие както и аз да чуем благата вест и това да е едно ново начало в нашия живот !!! Бог и Света Богородица да ни дарят със своята благодат!!! :bori_015: :bori_012:
*
« Отговор #933 -: Март 25, 2010, 12:23:49 pm »
Честит да ви е този хубав празник и нека всички скоро чуете най-благата вест!! Барбаронски,ти си голяма работа! Успех момиче!!! osi_9 osi_9 osi_9
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #934 -: Март 25, 2010, 13:52:36 pm »
Браво миличка.Успех ти желая. :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #935 -: Март 25, 2010, 15:01:09 pm »
Аз нали самичка си се отчитам в тази темичка, та: 5 бр оплодени си имам!  :wink: Ще се чуем в събота сутрин да видим тогава ли ще ми е трансфера или ще го оставим за понеделник  :lol: На мен ми се ще да е в понеделник, но....... каквото каже Александров  :wink: 

Абе ей, няма ли още някой на отчет бре  :lol: Една такава самичка съм сииии  :wink: Не че ми е зле, ама коридорчето пълно вчера, а пък тук никой друг не пише!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #936 -: Март 25, 2010, 15:12:01 pm »
Барбароне, ами освен аз да се отчитам .. ама - то с какво  :o
Браво за яйчицата и стискам палци да е за понеделник  :wink:
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #937 -: Март 25, 2010, 18:38:17 pm »
Честит празник мили момичета и Рачо.Нека всички ние и нашите семейства сме здрави, изпълнени с вяра, че в скоро време и ние ще бъдем благословени.
« Отговор #938 -: Март 26, 2010, 20:05:36 pm »
Здравейте на всички , напоследък никой нищо не казва за процедурите ,някои приключиха за съжаление не добре , а други продължават напред към края на своите 9 месеца ! Съжалявам много за тези , на които не се усмихна щастието  , но не трябва да се предаваме , трябва да вървим напред до постигане на крайната така мечтана цел , а именно да станем родители !!! Радвам се за тези , които успяха да дочакат тази цел и сега се радват на този прекрасен момент, а те наистина го заслужават! Аз всеки ден чета форума и все чакам да видя нещо хубаво но уви ,няма много хубави неща , но нищо тепърва ще има весели мигове и ние заедно ще им се радваме !!! Не съм чула дали някой ще почва процедури в началото на април , ако има такива пишете за да се подкрепяме взаимно аз след Велик ден ще съм на старт за 2 процедура и ще бъда в АГ за преглед тогава ще ми назначат протокол и лекарства и започвам с нови сили !!!! Успех на всички и пишете !!!
« Отговор #939 -: Март 26, 2010, 20:37:25 pm »
speranza, има много успешни процедури май, ама не пишат момичетата, къде от суеверие, къде от нещо друго  :? Но важното е, че им доста положителни опити! Като ходя по прегледи - все едни бременни мацки там - да ти е кеф  :lol:
Всички ще успеем - то е ясно  :lol:
Аз нали самичка си се отчитам тук, та ми е кеф, че още някой се записва с начало на процедура! ОООООО, ще има след Велик ден и други, отчитащи се тук, ама си мълчат още  :wink:
Успех ти желая и втория ти опит да бъде последен  :lol: