0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #900 -: Март 20, 2010, 18:43:17 pm »
А такаааа, бравос! Знаех си аз, че всичко ще е ок! Стискам палци за сряда!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #901 -: Март 20, 2010, 18:43:40 pm »
Бравооо барбарончее,имаш стиснати палци от мен :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #902 -: Март 20, 2010, 18:57:26 pm »
Барбаронче :)много стиснати палчета и от мен.
« Отговор #903 -: Март 21, 2010, 18:34:34 pm »
Браво! Сега си ги пази до сряда, за да ти извадят най-хубавите яйцеклетчици! Много, много успех от мен, ще стискам палци :)!
*
« Отговор #904 -: Март 21, 2010, 19:57:07 pm »
ей,Барбарон следя те изкъсо да знаеш :lol: :bighug: :bighug: :bighug:

И аз теб  :wink:
Малко отчет: В сряда - 24.03. в 10ч - пункция!
Фоликулчета ще има достатъчно  :lol:
Алоууууууууу, маце, пак са уреди набързо! :lol: а пък щом ще има достатъчно фоликулчета, що не вземеш да изпратиш някое насам!  :wink: :lol: Цунки и силно стиснати палци, въпреки че, няма смисъл! :hug2:

« Отговор #905 -: Март 22, 2010, 16:04:33 pm »
Благодаря на всички ви за палците  :lol:
А, Душе, ти ще си имаш твои съвсем скоро! От моите излизат едни дребни - вредни  :lol:
*
« Отговор #906 -: Март 22, 2010, 16:06:47 pm »
Успех на пункцията, барбаронче!  :wink:

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #907 -: Март 22, 2010, 17:55:35 pm »
Е, време е да се разпиша и аз ...
За съжаление с ужасни новини..
Та .. стимулацията ми мина перфектно, дори намалихме първоначалните дози. Образувах достатъчно на брой фоликули. Пункцията мина много добре. Извадиха 17 яйцеклетки. На следващия ден със страх се обадих на д-р Александров, но той ме зарадва като каза, че ВСИЧКИ са се оплодили и ме извика на 5 ден за трансфер. Цели 5 дена се тревожих дали се развиват нормално и дали са добре... Е,пет дена по-късно ... всичко отново беше супер добре. Перфектни ембриони. Всички хубави. Останаха и за замразяване. Върнахме два, замразихме осем ... Останалите са били хубави, но са замразили само най-най-най-добрите.
Днес е едва 7 ден след ЕТ и 12 ден след пункцията (което ще рече след оплождане, овулация и т.н.) ... ЧХГ=0.00 !
Това е !
Явно проблемът е с имплантацията. С неизяснен стерилитет, всичко навсякъде ОК, перфектни ембриони и ... никаква имплантация.
Тежко ми е, но най-вече заради това че не знам как да продължа. Нито къде вече да търся проблема.

Успех на останалите момичета. Аз все пак не поведох добре :(
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
« Отговор #908 -: Март 22, 2010, 18:32:17 pm »
Мила Сrow... Защо си правиш толкова рано тест?...  На мене са ми казвали -> най-рано 14 дни след заплождането...На твое място бих пуснала още веднъж изследване... ... ...  :hug2:

Хубавото е, че си имаш сладоледчета и аз все си мисля, че с тях ще стане... Между другото, чудих се, защо не са замразили всички ембриончета?... По финансови съображения ли? А как ги комплектоваха? (примерно: 2х4 или 3-3-2)?

Много си те прегръщам и те мисля! Представям си, колко ти е тъжно в момента, но от опит знам че минава и след известно време пак ще си с нови сили "на ринга"...

:bighug:

"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

*

crow

• 2670
« Отговор #909 -: Март 22, 2010, 18:36:32 pm »
Не зная как са ги комплектовали, дори за сефте чувам за "комплектоване". А това, че не са замразили всички не е по финансови причини. Обясниха ми, че се замразяват само най-най-най-добрите и че не се практикува както в някои клиники да се замразява всичко (с шанс и без шанс за оцеляване). Не знам дали точно го обясних ...

Чандра - А ти как ме намери тук ?  :oops:
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #910 -: Март 22, 2010, 18:40:06 pm »
Гардженце, мила, много съжалявам! :(
Знам, че си силна и че рано или късно и ние ще се сдобием с рожби!
Имаш мнооого голямо Гууууууш от мен!
Знай, че съм с теб и те мисля :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #911 -: Март 22, 2010, 18:43:48 pm »
Гарче немога нищо да ти кажа,освен че те прегръщам и целувам съжалявам мила  :bighug: :bighug: :bighug:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #912 -: Март 22, 2010, 18:48:17 pm »
Ей, Гардже, и аз в най-смелите си мечти не съм си правила илюзии, че на 7-ми ден от трансфер мога да направя какъвто и да е тест!
Я се вземи в ръце и изчакай поне още 2-3 дни! И ти пожелавам да видиш високо ЧХГ!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #913 -: Март 22, 2010, 18:54:13 pm »

Днес е едва 7 ден след ЕТ и 12 ден след пункцията (което ще рече след оплождане, овулация и т.н.) ... ЧХГ=0.00 !
Това е !

Може и да е това, но не е сега.
Изчакай 2-3 дни или 3-4 и тогава казвай: "Това е!"
А аз се надявам да кажеш: "Браво на мен! Успях!"
*
« Отговор #914 -: Март 22, 2010, 19:08:47 pm »
Гардже, и аз си мисля, че е раничко, дори за кръвен! А док какво каза? Не ти ли се накара малко? Все пак си мисля, че още има надежда.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

crow

• 2670
« Отговор #915 -: Март 22, 2010, 19:13:09 pm »
Гардже, и аз си мисля, че е раничко, дори за кръвен! А док какво каза? Не ти ли се накара малко? Все пак си мисля, че още има надежда.
Каза да си продължавам лекарствата. Но колкото и рано да е .. абсолютна нула ...
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #916 -: Март 22, 2010, 19:43:24 pm »
Иве,прегръщам те мила :hug2: ,не мога да повярвам даже... :( Няма да се отчайваш,не винаги става от първия път,а и имаш замразени.Обсъдете нещата с док. и ще измислите план за действие.В момента ти е объркано,нормално е,но скоро трябва да се окопитиш и да видите как ще продължите.И все пак,неразбирам от кръвни тестове,но щом момичетат казват,направи още един след няколко дена,даже ако искаш смени лабораторията,че знаеш,стават грешки.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #917 -: Март 22, 2010, 19:55:33 pm »
Гардже, мило, раничко е за кръвен тест още :wink: А това, че е 0.00 нищо не значи. Ако можеше толкова рано да се дадат достоверни резултати, нямаше да се препоръчва кр. тест поне на 10 ден. Ами ако имаш късна имплантация? Моля те, не се отказвай още! Точно сега трябва да си положително настроена. Недей обрича нещата предварително!
Стискам палци да грешиш!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #918 -: Март 22, 2010, 21:17:03 pm »
Гардже прегръщам те силно и аз като sixsens ти стискам палци да грешиш.

Барбаронче успех
« Последна редакция: Март 22, 2010, 21:18:51 pm от siesta »
*
« Отговор #919 -: Март 23, 2010, 07:44:37 am »
Гардже,рано е още както за тест,така и за окончателна "присъда"!! Успокой се и пусни след ден -два! Щом е казал да се продължава с лекарствата,значипродължаваш! Всички ти стискаме палци-надежда има все още и то голяма!!! :bighug: :crossfingers:
/www.mamaibebe.com][/url]