0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #860 -: Март 11, 2010, 16:01:23 pm »
Ооооооо,това се казва главозамайващ"старт! Браво! Ама то това е голяма работа,бе!! Три броя,за героя!! Героинята ,де!Браво Бубе,честито и да ги пазиш,топлиш,храниш,че да растата спокойно1 Заформи се още един отбор от трима играчи-на "бамбините"! Ще има голяма конкуренция с "Лисичетата" !! Ама това е хубаво!  :balk_127:Ще пада веселба!
п.п. Те Док и Кисьов хич да не изпадат "в ужас" ,че следващите идваме! Да подэржат това ниво,ако обичат!!!!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #861 -: Март 11, 2010, 16:31:19 pm »
Браво и от мен Бамби!!!Охххх направо се разплаках от радост,стискам ти палци до края,пази се и си почивай повечко!

« Отговор #862 -: Март 11, 2010, 16:32:58 pm »

Поздравления, Бамби  :D
Групата има опит за  тройно стискане на палци  :D
Лека и безпроблемна бременност !
« Отговор #863 -: Март 11, 2010, 16:58:36 pm »
Бамбииииииии, супер!
Ама на Александров му се е стъжнило, щото ти обеща, че ще гледа третото  :lol:
Абе - важното е всичко да е наред до края! Ще стискаме палци!

А аз да се отчета - започнах с пурегончето днес  :wink: Е, няма лабаво - старта е налице  :lol: 
Благодаря ви за палците! И аз стискам за всички вас  :wink:
« Отговор #864 -: Март 11, 2010, 18:14:40 pm »
Много добри новини Бамби за всички от форума ти си нашата радост и нашето вдъхновение , страхотна новина , пожелавам ти всичко да бъде наред и занапред и да знаеш , че всички искрено ти се радваме и лично аз ще се моля за теб !!!
*
« Отговор #865 -: Март 11, 2010, 18:15:56 pm »
Бамбиииии,наистина е супер :D стахотна новина , а който е обещавал да му мисли как ще си изпълнява задълженията :lol:
Честито ви три тупкащи сърчеца :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: желая ти лека и безпроблемна бременност и здрави бебчета на финал :crossfingers:
*
« Отговор #866 -: Март 11, 2010, 18:47:55 pm »
Бамби  :bighug: :balk_21:
Всичко ще е наред.Вярвай!
Исе  :drunk:. Да се почерпим а?
« Отговор #867 -: Март 11, 2010, 19:52:49 pm »
 :drunk: :drunk: :drunk:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #868 -: Март 11, 2010, 20:25:57 pm »
Бамбиииииии,  страхотна новина, направо се разтреперих като четях.Стискам палци всичко да е наред и на финала три здрави бебока.Дано всички тук имаме като твоя късмет и ние видим тези  тупкащи точици.Прегръщам те силно.
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #869 -: Март 11, 2010, 21:27:34 pm »
Бамби,толкова се радвам за теб,новината е невероятна и ти предстоят толкова вълнуващи моменти :wave: Ще има и предизвикателства,но ти ще се справиш,а накрая радостта ще е тройна!Прегръщам те силно!
*
« Отговор #870 -: Март 11, 2010, 21:40:36 pm »
Адашче  :D какво става с теб? Добре ли вървят нещата? Сега пък аз си мисля зя тебе.
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #871 -: Март 11, 2010, 22:19:53 pm »
Ами не вървят добре.Надникни в темата за пролетните инсета и ще видиш :(
« Отговор #872 -: Март 12, 2010, 07:53:35 am »
Ей какви хубави новини донесе Бамби, бравооооо:cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
Деням ми започва с усмивка!
Бамби, много късмет, лека и безпроблемна!!!!
« Отговор #873 -: Март 12, 2010, 19:28:28 pm »
На всички ви от все сърце пожелавам бременност в най-къси срокове!!!
Но ви пожелавам по 2, не по 3, да можете да си ходите лятото на плаж и да сте по леки  :wink:.
Много искам да се включвам по-честичко, но няма какво ново да ви кажа, та да не пълня и форума с празни приказки  :oops:
Стискам палци на всички ви и ви пожелавам моя убийствен късмет!
« Отговор #874 -: Март 12, 2010, 20:07:45 pm »
[color=brownНо ви пожелавам по 2, не по 3, да можете да си ходите лятото на плаж и да сте по леки  :wink:.
Много искам да се включвам по-честичко, но няма какво ново да ви кажа, та да не пълня и форума с празни приказки  :oops:[/color]
Е можели сега такова нещо...............ще се разправям с теб така да знеш нямааа да ти се разминееееееее  8)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #875 -: Март 15, 2010, 19:40:33 pm »
Мацки, утре съм в АГ-то!
Ще има ли още някой там, че да си спретнем и кафенце  :wink:
« Отговор #876 -: Март 15, 2010, 22:01:08 pm »
Ех, Барбарон, ако бях видяла публикацията по-рано, щях да отида утре в АГ, а сега съм го отложила за сряда.Трябва да направим сондажа, че на ИНСЕто не са записали как е минало.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #877 -: Март 15, 2010, 22:15:33 pm »
Здраве да е, Сиска81! Следващия път  :lol:
*

e36

• **
  • 60
  • http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycl
« Отговор #878 -: Март 16, 2010, 13:32:10 pm »
Здравейте момичета !

Изкам да попитам на 38 г съм имам 3 миседа вече до 3 месец Може д-р Александров да ми помогне ?????????????
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #879 -: Март 16, 2010, 14:26:56 pm »
Здравейте момичета !

Изкам да попитам на 38 г съм имам 3 миседа вече до 3 месец Може д-р Александров да ми помогне ?????????????
Д-р Александров е специалист по репродуктивна медицина, ембриолог при това :D Смятам, че трябва да го посетиш. Ти ходила ли си при друг специалист по принцип? Ако не си, време е да посетиш клиника по стерилитет. Там са хората, които могат да помогнат.
Успех!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!