0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #820 -: Март 05, 2010, 15:43:40 pm »
Ехей, пак живнахме  :D
Да не мислите,че съм Ви изоставила, зорко ще Ви следя.
Много, много късмет на всички.
siska нещо ми се губиш. Мисля те
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #821 -: Март 05, 2010, 16:05:05 pm »
Сиска, и аз съм ги имала тия гадинки, няма смисъл от лечения. Като махнах тях, се появиха ешерихия коли, махнах тях, хоп - ентерококи, махнах ги, няколко месеца уж всичко ок и хоп - айде всичко отначало. Мисля че просто като се регулира Рн на влагалището, нещата се нормализират. Тези бактерии наистина си виреят там, но в умерени количества. Когато лактобацилите, които контролират нещата, намалеят по някаква причина, тогава се получава колонизация на някой вид. Като оправиш лактобацилите, се оправят и гадините. Но виж - гъбите, това е друга работа. Гадни са си. Аз слава богу, никога не съм имала :wink: То не че и бактериите не са гадни, де. Всички могат да направят бели, ако не се вземат мерки. Но при нас обинковено съвсем леко излизат от контрол, което лесно се овладява. Както казва д-р Александров - няма случай на абсолютно чиста микробиология! Въпроса е да е в границите на нормалното.
Старай се да ползваш интимн козметика с неутрално Рн.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #822 -: Март 07, 2010, 16:36:03 pm »
Здравейте!
Извинявайте,че пиша в темичката Ви,но имам нужда от съвет и предполагам,че някоя от Вас може да ми помогне.
Прочетох,че в аптека на "Брегалница" има прегнил 10000 единици. Преди година ми беше изписан прегнил 5000 единици и аз не успях да намеря в целия град.Надявам се един ден пак да ми потрябва и не искам да преживея същия шок. Има ли смисъл (ако все още е наличен в аптеката) да си купя прегнил, макар и 10000 единици и дали миже да се ползва вместо този от 5000?
Моля,ако някоя от Вас знае да ми отговори,може на лични за да не отклонявам темата.
Нямам доктор,за това питам Вас.

От сърце желая успех на всички!

« Отговор #823 -: Март 07, 2010, 16:40:22 pm »
Godgift, в аптека Фарма плюс зад операта има прегнил 5000 единици, струва 18лв.Ако ти трябва, купи си оттам.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #824 -: Март 07, 2010, 17:14:50 pm »
10000 ед. се образуват от две ампулки по 5000ед. Аз лично не знам дали има цяло 10000. Иначе за Фарма плюс не съм сигурна дали не работят само с пациентки на АГ Варна. Така поне съм чувала (става дума конкретно за трудно откриваеми лекарства като Прегнил). Но ако отидеш без рецепта - съвсем ще стане трудно  :?
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #825 -: Март 07, 2010, 18:56:13 pm »
Сиска81,Гардженце, благодаря Ви! :bighug:
Ще проверя как стоят нещата. Предполагам,че ако са необходими 5 единици,а ампулата е 10,докторите вземат само половинката, знам ли? Дано са благосклонни и към други нуждаещи се освен пациентите на АГ Варна.
Успех и на двечките! :sbabygirl: :babyboy:
« Последна редакция: Март 07, 2010, 18:57:47 pm от godgift »

*
« Отговор #826 -: Март 07, 2010, 20:14:18 pm »
Момичета,в клиниката нямат ли лекарствата който трябват?
*

crow

• 2670
« Отговор #827 -: Март 07, 2010, 20:26:09 pm »
Момичета,в клиниката нямат ли лекарствата който трябват?
Не, но ти казват от къде можеш да си ги набавиш  :wink:
А някои лекарства може да имат налични и там и да си ги вземеш от тях  :P
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #828 -: Март 07, 2010, 20:51:11 pm »
 Как сте момичета, много късмет на всички, които са в процедура, но май никой не е започнал боцкането. Като четох в темата за лекарствата видях, че crow е изкупила цетродинчета. Късмет на всички.
 И мен взе да ме тресе предстартова треска, на регулонче съм, но до 2 седмици почвам с гоналчето. Края на седмицата и аз ще отскоча до Мангалия.
 Айде всички да се активизираме и само хубави новини за Веикден да има в темичката :grouphug2:
*
« Отговор #829 -: Март 08, 2010, 10:37:57 am »
Честит осми март :) момичета желая ви много щастие и любов.
Успех на всички в процедура и само +++++тестове
« Отговор #830 -: Март 08, 2010, 10:46:47 am »
Честит празник момичета :D Бъдете здрави, винаги обичани, усмихнати и щастливи :D Пожелавам ви незабравими емоции, сбъднати желания и само хубави моменти със семействата  :bighug:
« Отговор #831 -: Март 08, 2010, 12:05:42 pm »
Честит празник на всички !!!
Пожелавам ви да бъдете здраве, и да бъдете много обичани, защото това прави една жена истинска!

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*
« Отговор #832 -: Март 08, 2010, 12:12:27 pm »
Честит 8ми март на всички момичета!! да сте здрави,най-вече и да се радвате на много усмивки!! Преди всичко -детски!!! :balk_7:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #833 -: Март 08, 2010, 14:41:56 pm »

Честит празник, дами !
Бъдете красиви, търпеливи, щастливи, обичани, решителни, борбени, нежни,
единствени и неповторими, свободни по дух, непримирими по душа, весели,
енергични, заразяващи с насторение и усмивка !
Преследвайте поставената цел заедно с вашата половинка, не се предавайте,
дори когато си мислите че не ви е останала нито капчица вяра, че ще се справите.
Винаги ще се намери някой, който ще ви прегърне и ще ви даде онова малко зрънце надежда,
което ще е достатъчно, за да се изправите и да продължите да се борите.
Сбъднете мечтите си заедно, за да посрещнете на вашето семейно клонче още една птичка...а защо не и повече!
целувки, прегръдки и стиснати палци от мен
*
« Отговор #834 -: Март 08, 2010, 15:45:06 pm »
Здравейте мили момичета
Честит 8 март!
Желая Ви да сте винаги очарователни и много,много щастливи
Вълшебен празник!
« Отговор #835 -: Март 08, 2010, 16:55:14 pm »
Честит празник на всички жени във форума !!! Нека болките и мъките ви се обърнат в усмивки и много радостни моменти от сега нататък , бъдете все така борбени и не преставайте да вярвате , че ще бъдете щастливи майки !!!Успех на тези , които стартират с процедурите и на тези ,които ги привършват!!! :balk_7:
*

crow

• 2670
« Отговор #836 -: Март 08, 2010, 17:30:57 pm »
... за да посрещнете на вашето семейно клонче още една птичка...а защо не и повече!
... птичка ли чух ?
 :P :P :P
 Весел празник и от мен ! Вярвам, че следващият 8 Март ще ни завари много по-щастливи от сега :)
 Бъдете здрави и усмихнати !
« Отговор #837 -: Март 08, 2010, 19:52:03 pm »
Здравейте, момичета, на днешния празник имам май лоша новина за себе си.
Току-що си получих изследването от лаборекспрес, едната ми хламидия май е положителна.Моля ви ,вижте резултатите:
Chlamidia Trach. IgA+ IgG *
 Профил Виж по-долу

Хламидия Trach. - Ig A антитела ЕLISA 1/8
 Титър Отрицателен титър < 1/8,Положителен титър > 1/8

Хламидия Trach. - Ig G антитела ELISA 42
 AE
<9.0 отицателен;(9-12 гранична); >12.0 пол

Направо съм без дъх, нямат край гадните работи....
Наистина ли е положителна

*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #838 -: Март 08, 2010, 20:15:39 pm »
Сисе,аз не разбирам много от тези изследвания,даже незнаех че има няколко вида хламидии :( На теб преди инасето док. не ти ли иска хламидия?Защото на мен ми искаше заедно с хормоните,спермограмата и ЦС и аз правих изследването в лабораторията на АГто и единственото което ми казаха е че е отрицателна,ама незнам от кой вид :ask:
Някой може ли да поясни ,please...
*

crow

• 2670
« Отговор #839 -: Март 08, 2010, 20:54:52 pm »
Сисе, това май означава че някога си изкарала Хламидия. Мисля, че е наличие на антитела в организма ти от прекарана инфекция. Все пак говори с док. и наистина не е лошо да настояваш за нова ЦС.  :? Дано не е нещо сериозно, но мисля, че това не пречи на евентуалната ти предстояща процедура. При преминала инфекция, тези антитела ще си стоят още дълго време и няма как да се лекуват. Но не е лошо да проверите тръбите  :?