0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #800 -: Март 01, 2010, 09:11:38 am »
Честита Баба Марта!За първи път точно на тази дата миналата година се престраших да пиша в този прекрасен форум и ми хареса , намерих нови приятели , другари по съдба и съмишленици.
Нека и тази година има много семейства сбъднали мечтата си!
Честито на Бамби и Мариетка!
Успех на всички очакващи и в процедура!Обичам ви!

« Отговор #801 -: Март 01, 2010, 16:48:12 pm »
Здравейте, честито на всички които имат положителни тестчета , надявам се бройката да се увеличава и  все повече щастливки да има!!! Имам един въпрос , знае ли някой дали в нашите аптеки във Варна има ПРЕГНИЛ , ако някой знае нека да ми отговори , тъй като едно момиче от друг град търси ,  при тях нямало , трябват й ПРЕГНИЛ 5000-  2 ампули . Благодаря предварително!!!
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #802 -: Март 01, 2010, 17:09:57 pm »
сперанца аз претнил купувах преди месец но мисля че трябва да има в аптека фарма плюс.Аз не съм от варна , но ще ти обясня - срещу катедралата както е козерката където беше кфс отзад има уличка и в началото се намира аптеката, но ако не я знаеш и питаш там ще ти кажат.Също мисля че може да има на артеката на Брегалница, защото момичето с което бях на пункция и трансфер каза че от там си го е купувала. Успех на всички и продължавам да стискам палци за положителни тестчета. 
« Отговор #803 -: Март 01, 2010, 17:14:59 pm »
Мерси ,Сиска аз съм от Варна и ги знам тези аптеки , ще й предам на момичето ,че има във Варна , за да дойде да си купи , че ще й трябват скоро :wink:
« Отговор #804 -: Март 01, 2010, 17:24:53 pm »
Някой ще прави ли април месец инвитро, защото аз вече говорих с док и ще почваме след Велик ден .Ще се виждаме на 7 етаж с започващите през април , до тогава много усмивки и много вяра!!!
« Отговор #805 -: Март 01, 2010, 20:02:52 pm »
Живот и здраве,аз най вероятно ще правя ама на ЕЦ април месец  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #806 -: Март 01, 2010, 21:17:24 pm »
Сперанца, Мънки, и аз съм април-ще очаквам МЦ в началото на април и стартираме.
Ще се засичаме :)
Обаче нещо този месец ми закъснява, засега с два дни, симптомите на ПМС са налице, обаче нищо...Хайда като ще идва, да идва, че да не се мъча и да чакам.Не се надявам да съм бременна, то миналия месец кога ме полъхваше, кога не:D :D
Прегнил със сигурност има във Фарма Плюс, струва 18лв.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*
« Отговор #807 -: Март 01, 2010, 22:34:50 pm »
Здравейте милички :)
С малко закъснение да Ви честитя Баба Марта, да Ви пожелая здраве и щастие.

За съжаление моят първи опит няма да е последен  :(
Днес се прибрах от Варна, съжалявам, че няма са включа в срещичката, желая ви да си искарате много лудо, пийте едно и заради мен. :D

*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #808 -: Март 01, 2010, 22:48:07 pm »
сиеста съжелявам много мила, знам как се чувстваш.Миналата година при първия ми опит  и аз бях така, но продължавам да се боря.Почини си и се зареди с нови сили за следващия и последен опит, желая ти го от сърце.Момичета след като си направите тестовете на кого звъните за да кажете резултата на ани или на доктора.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #809 -: Март 01, 2010, 22:57:34 pm »
Ирка, ужасно съжалявам :(
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #810 -: Март 01, 2010, 23:10:25 pm »
Благодаря Ви момичета, ще ми трябва малко време за да се съвзема и пак напред.
Няма да се предаваме  :)
Аз се обадих на Д-р Александров, а той ме извика да поговорим какво ще правим по-нататък. Горе доло вече и нов план имаме  :)
« Последна редакция: Март 01, 2010, 23:12:06 pm от siesta »
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #811 -: Март 01, 2010, 23:30:37 pm »
Сиестичке,  :bighug: :bighug: :bighug:
Разбирам те много добре, мила! Почини си, съвземи се и после с нови сили напред към целта, която ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще постигнем!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #812 -: Март 02, 2010, 13:36:04 pm »
Сиеста,съжалявам момиче! За жалост така се получава по-често,отколкото резултата ,който така чакаме! Но нещата се случват! Упоритост и сила на духа!!!Продължаваме напред! Отново и отново-колкото е нужно! Следващият път ще е добрата новина! Не губи надежда! :bighug: :bighug:
Честита баба марта момичета! Нека сме здрави и да се надяваме-след Марта идват Щъркелите!! Нашите!!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #813 -: Март 04, 2010, 21:07:41 pm »
Ехооо, темичката замлъкнала май.
Абе да ви се оплача-тъкмо ми закъсня четири дни, и си викам-охааа, ще подаря гоналчето на някого, а то - какво било.
Отивам днес при гинеколожката ми, да си взема цитонамазката, тя ме преглежда и познайте-задържан фоликул.Аз се чудя, защо толкова ме боли този месец, и не усетих овулация, а то какво било...За щастие ми дойде днес, всичко надявам се да е наред.
Обачеее, на микробиологията имам гъбички, а на цитонамазката-някаква бактерия гарднерела, която била много гадна....
И сега хапове, свещички, абе пълен комплект.
Обаче като пусна и хормоните , отивам при Александров, да каже какво мисли за тия нещица, че вече взех да се ядосвам.
« Последна редакция: Март 04, 2010, 21:11:26 pm от siska81 »

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #814 -: Март 05, 2010, 10:16:02 am »
Сиска ако нямаш оплаквания от гъбите Д-р Александров ще ти каже че не ти пречат и че са част от нормалната флора на влагалището  :DАЗ така ходих при него освен с гъбки и с някакви стрептококи.....и един куп хапчета.Добре че ме убеди да не пия нищо...на микробиологията преди инвитрото вече ги нямаше  :D Просто на периоди явно са повечко но не пречат и аз незнам.А за бактерията за която пишеш не знам нищо.Дано и тя не е притеснителна.

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #815 -: Март 05, 2010, 11:39:04 am »
Тъкмо идвах да ви osi_6! Къде се губите всички, няма ли нищо за споделяне?

Това, което са ти открили и аз смятам че е в границите на нормалното, няма как всичко да е идеално чисто  :wink:. Успех!
« Отговор #816 -: Март 05, 2010, 11:49:16 am »
Ехооооооо!
Аз от вчера се боцкам с декапептилче - и то самичкоооооооо  :lol: Лелеееееее, колко съм горда със себе си  :oops:

А , Сиска, и аз преди години бях хванала такова нещо - гарднела и много беше гадно! Бая хапове изпихме и двамата с мъжо, но изчезнаха! А за процедура - нямам идея дали влияят! Но все пак е по-добре без тях!

Хайде, няма ли още някой, с който да вървим заедно бе? Вчера пълно коридорчето, а пък тук - никой не се отчита  :wink:
*
« Отговор #817 -: Март 05, 2010, 12:00:40 pm »
барбаронче, много се радвам да те видя активна в тази тема. И аз си бих сама декапептила. Тогава бях много доволна, че съм добре подплатена на корема.  :lol: Стискам палци за успешна процедура.  :bighug:

« Отговор #818 -: Март 05, 2010, 12:06:28 pm »
Благодаря, blue_sky, за пожеланието!
Аз уж имам опит от предния път сама да се боцкам, ама бях позабравила, та вчера Ани ми дава наставления  :wink: Но днес се справих безупречно  :lol:
« Отговор #819 -: Март 05, 2010, 13:00:33 pm »
Бамби, тъкмо се бях сетила за теб, че никаква не се вясваш да се отчетеш.Чакаме да кажеш колко бебока са се хванали, като минеш прегледа при док.
А иначе, за гъбите нямам оплаквания ,даже се изненадах, че има гъби, защото по принцип знам симптомите.... :(Като се притесня и изнервя, и се появяват.
Обаче тая бактерия казват, че също била част от флората, не се предавала по полов път, и се получавала като се промени киселинността на влагалището.Докторката ми изписа едни глобули, обаче за всички хапове ще питам Александров.