0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #780 -: Февруари 26, 2010, 10:33:33 am »
Бамби, честито и тихичко и силничко, лека и спокойна бременност  :D Айде, групичката е поведена, следващите сме наред в най-скоро време  :D
*
« Отговор #781 -: Февруари 26, 2010, 12:41:50 pm »
Честито бамбиииии!!! Бравооо момиче! Само ткака! Поздравления и от нас! Сега ти желая спокойствие и без проблеми!!! Амииии,това е......Започва се! Следващата,моля!!! :youwoman: :youwoman: :youwoman: :youwoman:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #782 -: Февруари 26, 2010, 15:08:53 pm »
Браво :) Започнаха хубавите новини  :D
Задават се още хубави резултати  :D
Чакаме следващото изтеглено число от
АГ тото 49 от 49  :lol:  :lol:
« Отговор #783 -: Февруари 26, 2010, 17:05:33 pm »
Следващото число е 1595 единици чхг :D . Очаквам последователи:)
« Отговор #784 -: Февруари 26, 2010, 18:42:14 pm »
Бамбиии, ЧЕСТИТООО ! Да знаеш само как те чакаме с мъжото да се отчетеш и все си вярвахме, че ще има поводи за радост...Много, ама много се радвам за теб!!!Хайде, повлечи крак че много сме след теб на клона.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #785 -: Февруари 26, 2010, 18:59:55 pm »
Малииииииии, как ме зарадвахте, момичета!
Току що влизам и ........ толкова хубави новини!
А така - водете групичката на положителните резултати, че и ние ще се нареждаме следващия месец!  :lol:
Честито, bambami и marieta76!!!!!!!!! Продължавайте все така до края с все хубави новинки  :lol:
*
« Отговор #786 -: Февруари 26, 2010, 19:12:44 pm »
Честитооооо Бамби,лека и безпроблемна бременност и на финала поне два палави бебока.Момичета и Рачо не пиша често,ноооо ви чета всеки ден и стискам палци за всяка от вас,плача и се радвам,абе направо сте ми като наркотик,ние сме чак на есен.

« Отговор #787 -: Февруари 26, 2010, 19:27:51 pm »
Здрасти Еми!!! Днес сутринта като си направих теста исках да ти звънна,но телефона ми беше спрян и после деня ме грабна. МНОГО МНОГО ти Благодаря!!! Късметлийски си бяха Гоналчетата, бях сигурна :). Пожелавам ти мнооооого успех на есен, а като идваш до Варна се обади, да те заразя с бременност и да пием по едно кафе  :bighug:
*
« Отговор #788 -: Февруари 26, 2010, 19:45:57 pm »
Честити положителни тестове, момичета :) Лека и безпроблемна бременност :)
И да повлечете крак :)
*
« Отговор #789 -: Февруари 26, 2010, 20:01:10 pm »
Честити две чертички и високи цифрички , Бамбами и Мариета  :D. Лека бременност и прекрасни бебчета накрая. Влачете краката  :lol:. Успех и много късмет на останалите момичета и момчета.

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #790 -: Февруари 26, 2010, 20:57:54 pm »
Честито, момичета! Лека бременност и здрави бебета на финала!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #791 -: Февруари 27, 2010, 09:09:11 am »
Мариета 76 :)честито хубаво число си изтеглила.Лека бременност ти желая  :crossfingers:
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #792 -: Февруари 27, 2010, 17:30:11 pm »
Бамби честито и от мен! :balk_16: :balk_16:
Желая ти лека,неусетна и щастлива бременност и няколко бебочета накрая :bori_007: :bori_002:
« Отговор #793 -: Февруари 28, 2010, 17:00:24 pm »
Много ви благодаря момичета и Рачо, искрено стискам палци  и за вас!

Днес доки ми каза, че щом са ми толкова силни чертичките, може и да е повече от едно бебе и не беше много очарован, ама какво да се прави. Да са живи и здрави и да продължават да се развиват, а на 10-ти ще напиша повече информация  :wink:

Забравих да спомена, че от днес следобед имам болки в ляво, но високо- под ребрата и някъде навътре. Не знам какво е, ако някой се е срещал с нещо подобно да пише!
« Последна редакция: Февруари 28, 2010, 17:02:50 pm от bambami »
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #794 -: Февруари 28, 2010, 17:07:43 pm »
Бамби, как да е очарован док. като знае, че е обещал да гледа едното от тях ;) Шегичка :) Радвам се, че успя и стискам палци всичко да е наред до края. А ако много се притесняваш за цвета на чертичките, защо не пуснеш един кръвен тест ?

За утре стискам палци за още една от нас, която ще прави тестче :) Вярвам, че е следващото плюсче.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #795 -: Февруари 28, 2010, 17:17:30 pm »
Привет и от мен  :D
Отдавна не съм писала в темата, макар да надниквах от време на време в нея  :wink:

Честито на bambami и Мариета  :D Лека и безпроблемна бременност, момичета  :) :)

Успех на всички в процедури и на тези, на които им предстои  :D Желая ви много здраве и късмет  :D
И не спирайте да вярвате, че мечтите рано, или късно се сбъдват  :D

:bighug:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #796 -: Февруари 28, 2010, 18:00:56 pm »
  :D Поздравления на успелите до тук!И късмет до края!Влачете крачетаааа! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 stork-boy stork-girl
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #797 -: Февруари 28, 2010, 19:44:32 pm »
сиеста мила стискам палци утре и ти да ни зарадваш с двете чертички.Вярмам че ще е така,не мога да спра да се радвам за вас бамби и мариета вие провлачехте крачета и дано да е така за всички нас в процедури, чакащи тестове и на които им предстой процедура.Успех на всички и вярвайте че ще успеем да сбъднем мечтите си.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #798 -: Февруари 28, 2010, 21:34:00 pm »
Остана ли някой в темичката, който да не знае за срещата на 3 Март,Пицария Акварел, 14ч. ?
Ето линк към темичката, в която се организираме.
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=40276.80;topicseen
Ще се радвам да се запознаем. На ухо ще ви подшушна, че ще има танцуваща лисица  :P :P :P Идвайте, сеир ще има  :lol:
Ще има и много бебета с общ "татко" :)
« Последна редакция: Февруари 28, 2010, 21:35:36 pm от crow »
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #799 -: Февруари 28, 2010, 22:43:49 pm »
Ще се радвам да се запознаем. На ухо ще ви подшушна, че ще има танцуваща лисица  :P :P :P Идвайте, сеир ще има  :lol:
Ще има и много бебета с общ "татко" :)
На чие ухо викаш...?
Радвай се, радвай се, малко ти остана. То 3 март наближава:)

Е, поне бащата е известен, не е като да не се знае от кой са:))))))))))))