0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #760 -: Февруари 23, 2010, 16:11:08 pm »
Пак съм аз. Май сама си пиша, но ...  :?
Сега ми писаха пак от Пурсанте. В събота ще имат само една кутия с Цетротид, а др. седмица във вторник останалите две кутии. Искат да знаят дали да доставят останалите две кутии за другия вторник ? Какво да правим ? Аз до вторник вече ще трябва да се бода с Цетротида  :? 
Момичета помагайте какво да измислим ?  Ако някой е навит директно във вторник да ходи без разходката в събота, но пък вторник е работен ден ? Иначе ако ще ходите в събота - може да си делим някак кутийката ? Но ако не сте съгласни пак ми кажете, за да им пиша какво решаваме.  :?
От аптеката чакат отговора ми, затова и аз се моля да ми пишете.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #761 -: Февруари 23, 2010, 16:21:21 pm »
Ей, Гардже, за да не си пишеш самичко  :lol: - пожелавам ви да вземете най-доброто решение за Цетротида!
Ама ти с Цетротида ли почваш бе?!?!?! Той не се ли включваше по-късно, или :?

А пък - някой не трябваше ли да се похвали с тестче вече - що така ми се струва  :wink:
*

crow

• 2670
« Отговор #762 -: Февруари 23, 2010, 16:39:22 pm »
Не знам кога ще ми дойде М., но за следващия уикенд за мен със сигурност ще е късно.
Сега ми дойде една умна идейка. Нали на 3 март е почивен ден. Не може ли направо тогава да идете Рачко и Сиска81 до Мангалия ? Ако сте навити, така май ще пасне с едно ходене да се вземе всичко. А на мен ще ми остане да се моля до тогава да не ми затрябва Цитротида.
Идеално ще е, ако почивате на 3 март (сряда) и се отиде директно на тази дата !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #763 -: Февруари 23, 2010, 18:22:28 pm »
Гардже, Цитротида ще ти трябва на 5-6 ден от стимулацията. Щом още не си започнала, значи имаш време.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

crow

• 2670
« Отговор #764 -: Февруари 23, 2010, 19:16:44 pm »
Гардже, Цитротида ще ти трябва на 5-6 ден от стимулацията. Щом още не си започнала, значи имаш време.
Имам, но по мои сметки ще ми трябва точно за сряда или четвъртък .. А това означава, че в сряда най-късно мога "да хвана влака" за Мангалия :P :P :P
« Отговор #765 -: Февруари 23, 2010, 22:45:45 pm »
А пък - някой не трябваше ли да се похвали с тестче вече - що така ми се струва  :wink:

Аз в петък ще се отчета- 14-ти ден. Не съм се изкушила още да си направя, така че до тогава  :wink:.

Иначе съм си добре, само тази сутрин се събудих от болка в корема, но като станах- нищо повече. Не знам какво беше, но отмина ей- така, от веднъж.
« Отговор #766 -: Февруари 23, 2010, 23:34:41 pm »
До петък, bambami, стискам сиииилно палчета!
Ами, аз не ви броя дните - просто ей така - по предчувствие  :wink: се сещам, че някой трябва да води групичката с положителни тестчета  :lol:
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #767 -: Февруари 25, 2010, 17:31:46 pm »
здравейте момичета и рачо, моля да ме извините че не писах след трансфера предната седмица,но нямах възможност.Късмет на всички започващи и тези който са в процедури.Аз имам болки в яйчниците и като че ли ми преличат на предменструален синдром, дано не е .Теста ми е другата седмица.Бамби мила стискам ти палци утре , да се похвалиш с две чертички и да поведеш групата .
« Отговор #768 -: Февруари 25, 2010, 17:41:22 pm »
Хайдеееееееее, успешни двучертичкови тестчета ви пожелавам!
Бамби, сиска, знаете ли колко много ще сме след вас  :wink:
Като гледам - голяяяяяма групичка ще се заформим март месец  :lol:
*
« Отговор #769 -: Февруари 25, 2010, 20:16:12 pm »
Здравейтеее  :)
sisка от кога се чудя какво стана с теб. Нали пиеш но шпа, недей да си мислиш,че са предменструални. Стискам палци всичко да е наред.
Ще чакаме утре сутрин да поздравим Бамби  :bighug:
Аз ще се отчитам другата седмица.
На всички започващи и започнали  процедура :crossfingers: 
« Отговор #770 -: Февруари 25, 2010, 20:36:27 pm »
Бамбииии ,оооооооо Бамбиииии утре от сутринта ще чакам така хубавия резултат от две ужасно наситени чертичкиии  :lol: :lol: :lol: :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

crow

• 2670
« Отговор #771 -: Февруари 25, 2010, 21:11:05 pm »
Бамби, очаквам хубав резултат ! Много ще те мисля. И да пишеш :)
Цунки !
Сиеста, то не останало за теб ...  Стискам палци и за теб и твоят щастлив ден ;)
« Отговор #772 -: Февруари 26, 2010, 08:59:47 am »
И ето резултата от моя тест:  :bfp: Не е за вярване с не хубавите ми ембриота :dance2:

На 10.03 преглед, за да видим колко и къде са се захванали. Стискайте ми още палци, че имам нужда. Дано всичко е наред и видя тупкащите сърчица!!!
« Последна редакция: Февруари 26, 2010, 09:08:44 am от bambami »
*
« Отговор #773 -: Февруари 26, 2010, 09:07:09 am »
Ей Бамби :D честито това е много хубава новина.Желая ти лека бременност и здраво бебче около термин :)
« Отговор #774 -: Февруари 26, 2010, 09:07:16 am »
Ураааааа честито Бамбииии ,на ушенцее  :wink: :wink: :wink:
 Айде да се натряскам подобаващо за случая сега ,после пак абе бири да се леят  :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

crow

• 2670
« Отговор #775 -: Февруари 26, 2010, 09:11:27 am »
Бамби, изключително съм щастлива !!!
Супер новина.
Ех, че хубаво ... Знаех си, че Гоналчето е вълшебно ! :)
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #776 -: Февруари 26, 2010, 09:12:15 am »
:))))))))Време е да откриете сезона на многото щастие.
Честито Бамби и лека бременност:)

Успех на останалите момичета:)
*
« Отговор #777 -: Февруари 26, 2010, 09:22:34 am »
Прекрасна новина :D :D :D
 Честито Бамби  :bighug: :balk_21:
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #778 -: Февруари 26, 2010, 09:33:44 am »
честито и от мен бамби, това е супер новина, хайде сега да ни поведеш групата и само положителни тестове.Пази се , прегръщам те силно.
« Отговор #779 -: Февруари 26, 2010, 09:37:02 am »
Благодаря ви момичета!

Стискам силни палци за тези, на които им предстои заветния тест и за всички, на които им предстои най-прекрасния момент в живота- да гушнат своето бебе/бебета!

Успех разбира се и на почващите процедурата!

:bighug: :bighug: :bighug: