Момичета, писаха ми от Мангалия, че Гонал 65 бройки ще имат в събота (за
Ра4о и
Сиска81). Обаче за Цетротида щели да ми отговорят в петък вечерта
Доста сложно ще се получи с организацията по купуване на Леи и тичане в последния момент, но ще видим как ще се получи. Едва ли ще успеем да се организираме. В смисъл вечерта в петък да ми пишат, аз веднага да ви пиша, вие да го прочетете, да идете да сменяте пари, да се виждаме да си предадем парите .. Пришпорих ги в Пурсанте, че ми е късно петък вечер, ама да видим дали ще ми пишат.
Но за Гонала да знаете, че ще ви чака там !!!
Сиска81,
Съни - ще успеем ли да се организираме в петък вечерта ? В крайна сметка може и с Евро да платим. Не знам точно на каква цена, но може и с Евро. Остана само да ми отговорят и да предадем парите на
Сиска81.
П.П: В евро цената е 200 Евро кутията. В лева идва с около левче повече дозата. 57.15лв. за доза. Или 285.72лв. за 5 дози. В евро 143 Е. за 5 дози.
Ако плащаме в Леи - 5 дози са 570 Леи (279.30 лв.), а ако плащаме в Евро са 143 Е. (286 лв)
Аз мога да платя и в Евро, за да не купувам предварително Леи и после пак да ги продавам. Ако и при вас са налични Евро - няма да е проблем. Но все пак ще си изчакаме отговора им. Разликата ако платим в Евро за 5 дозички не са много - само 6-7 лева