0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #740 -: Февруари 19, 2010, 20:45:06 pm »
Ами, Маймун, дългия протокол се прилага май при по-млади жени или по-точно при жени, които нямат проблеми с яйчниците
Барбарон, това май не е вярно, защото аз съм на 28, доколкото знам нямам проблем с яйчниците и съм по къс протокол-Александров вече го беше решил без да се замисля.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #741 -: Февруари 19, 2010, 21:15:02 pm »
Сиска81, от аптеката в Мангалия ми отговориха, че в момента нямат Цитротид, но цената му по принцип излиза около 56 лева. Продават само в кутия по 7броя. Няма да е лошо да се комбинираме. Аз бях в Румъния преди 2 седмици и ако сега така или иначе ще ходиш - може да се възползвам (в случай, че нямаш нищо против да вземете и за мен). От Пурсанте ми казаха, че ще ми отговорят другата седмица за това кога евентуално биха могли да доставят.
Ти кога стартираш ?
П.П: Отивам да пиша и в темата за лекарства от Румъния..може и там да има желаещи за Цитротид. Идеята за комбинация и на мен ми се върти в главата, защото иначе две бройки повече ще ми "изядат печалбата от ходене до Румъния", че и отгоре  :wink:
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #742 -: Февруари 19, 2010, 22:08:02 pm »
Гардже, тук във Варна цитротида е 74лв.май, определено в Румъния излиза по-евтино.
Дори и да сме три за цитротид, ще вземем 14 броя, а едната бройка ще е от Варна-тук ги продават на бройка.
Ще ходим до Румъния сигурно другата или по-другата седмица, имаме време. Но ако ще го съчетаем с теб, ще се съобразим, за да ти е навреме.Разчитай на нас да вземем и за теб ако решиш.Ще изчакаме отговора от аптеката и ще решим.
Хайде дано някой има нужда, че да стане успешната комбинация :D

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #743 -: Февруари 19, 2010, 22:09:07 pm »
Ами, Маймун, дългия протокол се прилага май при по-млади жени или по-точно при жени, които нямат проблеми с яйчниците
Барбарон, това май не е вярно, защото аз съм на 28, доколкото знам нямам проблем с яйчниците и съм по къс протокол-Александров вече го беше решил без да се замисля.

Абеееее, аз затуй писах "ако мога така да се изразя"  :wink:
Не мога точно да го обясня! Така си го мислех, ама не винаги е така  :lol:
ААААААА, обърках се!
Всъщност....... има ли значение по какъв протокол  :wink: Това докторите да го мислят /нали за това са учили  :wink:/
А иначе - важен е резултата  :lol:
А в тази серия - резултатите ще са преобладаващо положителни  :lol:
« Отговор #744 -: Февруари 19, 2010, 22:13:11 pm »
Всъщност....... има ли значение по какъв протокол  :wink: Това докторите да го мислят /нали за това са учили  :wink:/
А иначе - важен е резултата  :lol:
А в тази серия - резултатите ще са преобладаващо положителни  :lol:
:DЕто за това иде реч.Хич не ми пукаше от протокола като ми го даде, и сега е така.Важен е финала!

*

crow

• 2670
« Отговор #745 -: Февруари 19, 2010, 22:48:13 pm »
Сиска81, на Ра4о му трябват точно 4 бройки Цитротид, затова 2 кутии - идеално ще ни устроят. На мен ще ми трябва за след около 10 дена, така че ако се вместите да идете в това време ( и дано от Пурсанте ми отговорят, че ще доставят), ще се радвам да се комбинираме.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #746 -: Февруари 19, 2010, 22:49:51 pm »
Оооооооооооо Гарчеееее,то наближил и твоя първи опит и разбира се последен с 2 бебчета  :lol: :lol: :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #747 -: Февруари 20, 2010, 00:55:14 am »
Ех,че хубаво раздвижване настана тукааа :D ама момичета така сте ми на сърцето  и много се радвам че напредвате с материала и подготвяте нещата за успешния финал!
Мънки,той нашия доктор доколкото знам рядко прави цветни снимки и явно наистина те  е взел присърце щом лично ще се заеме :P
Сиска81 ,Гардже,хайде мятайте се и само хубави новини да чувам,че иначе... osi_6
Стискам палци и на краката!
Прегръщам ви и успех!
*
« Отговор #748 -: Февруари 20, 2010, 09:39:07 am »
ЕЕЕЕ, Мънки,ти направо грейна бе момиче!!! :sunshine:Док вече е начертал твоята пътека! Аз ,персонално не съм правил ЦС, :wink:ама знам,че няма нищо страшно! А реактива ,наистина продухва каналите и за това док е препоръчал,предполагам! За това и решението за ЕЦ е взел! Ще ксе получат нещатата!!!
Сиска ,на нас ни трябват 6 броя Цитро,сега разбирам!!! osi_10така че малко се бърка брйката,но ако трябва ние ще вземем повечето и ще чакаме да ги продадем на някой нуждаещ се! Тя Ани ги разбира тия работи! Ние също максимум да две седмици трябва да сме в Мангалия! Може да измислим някаква комбинация...... Все пак нали за това са форумите!!! :balk_121:
Май се усеща ,яко пролетно жужене тук?? Предвестник на куп :bfp1:!! Така ви искам!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #749 -: Февруари 20, 2010, 09:48:20 am »
Хей на мене ще ми трябва същи цетротид,се го наместим няма страшно  :wink:,взимайте пък после ще се намерят хора в това няма грешка  :lol:
 Рачо благодаря за пожеланието,както и на всички останали.
 Сега се вълнувам най вече от ваще процедури,за мене има време ,сега малко ще се полюбуваме един на друг с мъжа  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #750 -: Февруари 20, 2010, 11:50:04 am »
Здравейте момичета и Рачо :D много хубаво се е раздвижила темичката, заформя се група на отличниците  :)
Първо да пожелая успех на всички, които са в процедура, ще започват или ще правят тестчета  :D
Цетротид и на мен ще ми трябва за малко по-нататък, та може да ме включите в бройката,а ако сте я направили, няма проблем, ние по-нататък така или иначе ще ходим :)
Мънки, аз имам едно съменение, че вчера сме се видели с теб в АГ  :) Ти по кое време беше там, около 13.30-14 часа ли  :wink:
Приятен, слънчев ден на всички :D
« Отговор #751 -: Февруари 20, 2010, 14:22:36 pm »
Ха, новините се разнасят бързичко май.
Сега какво стана-5 за Мънки,5 за мен, 6 за Рачо, стават 16.Ако вземем 3 кутии-21 бр.-останалите 5 за Мънки.Ние не сме решили кога ще пътуваме, но ако от Румъния отговорят, че ще доставят скоро, ще отидем по-раничко, заради Гарджето :D
Рачо, ако искате, ще се комбинираме, да не ходим с две коли, или двете двойки, ще отидем заедно, или само едната двойка.Ще се разберем.На мен ще ми трябват за края на март, но не пречи по-рано да си ги взема Гонала и Цитротида.
Хайде ще чакаме Гардже да пише кога ще доставят и ще се разберем.
Ех че хубавоооо...Абе аз много се вълнувам...
Днес ще ходя да пия кафе с едно момиче, което има бебе от инвитро, и сега е бременна втори път-пак с инвитро.

« Отговор #752 -: Февруари 20, 2010, 14:50:31 pm »
Останалите 5 не разбрах за кого са  :wink:
Сега какво стана-5 за Мънки,5 за мен, 6 за Рачо, стават 16.Ако вземем 3 кутии-21 бр.-останалите 5 за Мънки.
 :wink: Но понеже и Гарджето иска, аз пак казвам, ако бройката идва точно, няма проблем за моя цитротид, понеже аз ще съм по-късничко  :)
« Отговор #753 -: Февруари 20, 2010, 16:00:25 pm »
А имах впредвит от останалите ви бройки,да взема не цяла кутия  :wink:,помеже нали не ви идваха точно,и рачо каза че ще ги продаде ,моята идея беше да взема остатъка  :D,аз също имам време ,но да знаете че ако остава аз съм запълващата дупката  :D :D :D
*

crow

• 2670
« Отговор #754 -: Февруари 20, 2010, 16:16:02 pm »
Останалите 5 не разбрах за кого са  :wink:
Сега какво стана-5 за Мънки,5 за мен, 6 за Рачо, стават 16.Ако вземем 3 кутии-21 бр.-останалите 5 за Мънки.
 :wink: Но понеже и Гарджето иска, аз пак казвам, ако бройката идва точно, няма проблем за моя цитротид, понеже аз ще съм по-късничко  :)

Хаха, то и аз не се виждам в тези планове на Сиска81  :wink:
Нека само да ми отговорят от Пурсанте и ще направим схемата. За всеки и за всички ще има и ще пасне. Не е лошо само да се разберем предварително кой и колко бройки иска, тъй като в Пурсанте явно доставят рядко и само по поръчка.
 Според мен са така:
5 за мен, 5 за Съни, 5 за Сиска81 и 6 за Рачо и Вили = 21 броя. Това са точно 3 кутии. Мънки не съм я вписала, тъй като доколкото разбирам тя още не е сигурна (нали сега имат план за естествено забременяване, а аз й го желая от сърце).

« Отговор #755 -: Февруари 20, 2010, 16:46:17 pm »
:wink: :wink: :wink: да аз се вписавам ако остават бройки в повече  :lol:
« Отговор #756 -: Февруари 20, 2010, 18:14:10 pm »
То и нашия план е за естествено забременяване, по скоро плана на док  :wink:, но аз за всеки случай се вписвам с 5 броя цетротид  :wink:
Гардже, аз мисля, че правилно си ги сметнала  :)
« Отговор #757 -: Февруари 20, 2010, 19:14:00 pm »
 :D :DАбе объркала съм рейса малко...Гардже, сори, първите 5 дето са на Мънки, съм имала впредвид теб...Ама нали съм си разсеяна тези дни, и така се получава :D

*

crow

• 2670
« Отговор #758 -: Февруари 22, 2010, 15:54:49 pm »
Момичета от Пурсанте ми отговориха, че могат да доставят Цитротид със срок на годност до Август 2010г. Моля дайте да правим по-бързо организацията и да уточним за тази събота ходенето, тъй като аз стартирам до няколко дни и ако изпусна момента - няма да успея да се включа в румънския Цитротид.
Писах им, че ще ни трябват 3 кутии, по 7 броя. Нали за Сиска81-5бр, за Съни-5бр., за мен-5бр и за Рачо-6бр. и бройката пасва перфектно. Моля всички да потвърдят или отхвърлят поръчката си като ми пишат (може и на ЛС), за да знаем как да подходим по-нататък. Мисля, че Рачо ще ходи до Румъния този уикенд, а май и Сиска81 ? Моля пишете ми, за да знам какво точно да им кажа в аптеката. Засега ги питах дали могат да доставят Цитротида за тази събота.
*

crow

• 2670
« Отговор #759 -: Февруари 23, 2010, 13:03:31 pm »
Момичета, писаха ми от Мангалия, че Гонал 65 бройки ще имат в събота (за Ра4о и Сиска81). Обаче за Цетротида щели да ми отговорят в петък вечерта  :? Доста сложно ще се получи с организацията по купуване на Леи и тичане в последния момент, но ще видим как ще се получи. Едва ли ще успеем да се организираме. В смисъл вечерта в петък да ми пишат, аз веднага да ви пиша, вие да го прочетете, да идете да сменяте пари, да се виждаме да си предадем парите .. Пришпорих ги в Пурсанте, че ми е късно петък вечер, ама да видим дали ще ми пишат.
Но за Гонала да знаете, че ще ви чака там !!!
Сиска81, Съни - ще успеем ли да се организираме в петък вечерта ? В крайна сметка може и с Евро да платим. Не знам точно на каква цена, но може и с Евро. Остана само да ми отговорят и да предадем парите на Сиска81.

П.П: В евро цената е 200 Евро кутията. В лева идва с около левче повече дозата. 57.15лв. за доза. Или 285.72лв. за 5 дози. В евро 143 Е. за 5 дози.
Ако плащаме в Леи - 5 дози са 570 Леи (279.30 лв.), а ако плащаме в Евро са 143 Е. (286 лв)

Аз мога да платя и в Евро, за да не купувам предварително Леи и после пак да ги продавам. Ако и при вас са налични Евро - няма да е проблем. Но все пак ще си изчакаме отговора им. Разликата ако платим в Евро за 5 дозички не са много - само 6-7 лева  :P
« Последна редакция: Февруари 23, 2010, 13:40:43 pm от crow »