0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #720 -: Февруари 17, 2010, 16:41:38 pm »
Еййй много пусто тука  :(
sisка какво става с теб? Притесняваш ни, всичко наред ли е?
« Отговор #721 -: Февруари 18, 2010, 21:47:03 pm »
Ех, ама то наистина много пусто тук!
Къде изчезнаха всички?
Някои имаха и да се отчитат!
Пък други след трансфер хич не драскат по някой ред тук  :?
Като стартираме цяла тумба март месец - ще видите колко ще е оживено! И пъъъъъъъъъъълно с положителни тестчета  :wink:
« Отговор #722 -: Февруари 18, 2010, 21:51:52 pm »
Прави сте за тишината в темичката, ама явно всички са в очакване на нещо си.
Аз например подготвям изследванията за ИКСИто-хормони, посявки и т.н.(не че не са правени, но са минали повече от 6 месеца).Вече започнах да се вълнувам за предстоящото, коремчето ми се свиваааа, хем ми се реве, хем ми е хубаво-и аз незнам какво става в душицата ми.
Ако всичко е наред, ще стартираме края на март.
Бих искала да попитам, някоя от вас купувала ли е Цетротид и ако да-откъде?
Не мога да го открия...

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #723 -: Февруари 18, 2010, 22:08:40 pm »
Охоооооо, вълнението и при мен е налице  :lol:
По-точно еуфория е при мен! Аз по време на процедура съм........ в толкова приповдигнато настроение, че заразявам всички около мен  :wink: Хич даже не се сещам за рев и мнооооого ми е кеф  :lol:
Сиска81, цетротид не съм ползвала, ама май трябва да го има по аптеките. А ти имаш ли вече рецепта за лекарствата? Защото аз още нямам, ама то при мен все е по дълъг протокол с дозички диферелин. Та цетротид не ми се е налагало да търся. Но пък ти имаш време да търсиш, че и да намериш  :wink:
« Отговор #724 -: Февруари 18, 2010, 22:50:38 pm »
Прави сте за тишината в темичката, ама явно всички са в очакване на нещо си.
Аз например подготвям изследванията за ИКСИто-хормони, посявки и т.н.(не че не са правени, но са минали повече от 6 месеца).Вече започнах да се вълнувам за предстоящото, коремчето ми се свиваааа, хем ми се реве, хем ми е хубаво-и аз незнам какво става в душицата ми.
Ако всичко е наред, ще стартираме края на март.
Бих искала да попитам, някоя от вас купувала ли е Цетротид и ако да-откъде?
Не мога да го открия...
Във Варна, в аптеката до операта PHARMA PLUS. Аз бях на оргалутран и цената даже беше като тази в Румъния. Знам, че има и цетротид, защото като ми дадоха протокол, беше с него, а после ми го смениха. И гонала там е изгоден.
А аз продължавам да съм си в идеално състояние. Днес цял ден бях на работа и се почувствах още по-добре!
« Последна редакция: Февруари 18, 2010, 22:53:06 pm от bambami »
« Отговор #725 -: Февруари 19, 2010, 09:43:09 am »
Както Бамбами е писала във въпросната аптека винаги има всичко необходимо.По време на моята процедура(септември месец) именно от там си взех Цетротида и мисля че беше към 74 лв бройката.
Бамбами само можеш да се радваш че се чувстваш прекрасно  :D не разбирам защо се притесняваш :DУспех.
Успех и всички!!!

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*
« Отговор #726 -: Февруари 19, 2010, 11:22:08 am »
Еееее най-после малко оживление  :D.
siska81, barbaron0708 и аз изпитвах от всичко,което вълнума и вас сега.
Желая Ви много късмет и силно стискам палци.Март е нашият месец и дано ни зарадва всички  :D
 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Аз имам леки болки в яйчниците,за да не ми е съвсем гадно се редуват, ту единия, ту другия :) И някакво напрежение или тежест, не мога да го определя точно.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #727 -: Февруари 19, 2010, 12:27:00 pm »
Момичета, в каква концентрация беше Цитротида, който ви изписваха ? От аптеката в Румъния ме питат за това, за да ми кажат цената при тях. Погледнах на протокола, който ми дадоха от АГ, но не е написано. Предполагам, че на самата рецепта си пише, ала аз нямам рецепта за Цитротида.
Та, питат ме 0.25 или 3 mg е дозата, която искам.
Благодаря !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #728 -: Февруари 19, 2010, 12:28:50 pm »
Моя беше от 0.25  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #729 -: Февруари 19, 2010, 13:45:18 pm »
Момичета които сте в процедура, знаете ли дали д-р Александров ше ходи тази събота 20.02. 2010. Трябва ми бързо, а по каналния ред знам какво е вече . Предполагам че в неделя не ходи , но ако ходи и тогава съм готова, през седмицата е лудница. Искам да го хвана след процедура или пункция, т.е. когато е приключил вече. Търся го по GSM от 12.30 но не ми отговаря - не съм от най-честите при него и може би не съм му в актуалния списък. Дано да ме зарадвате !
Поздрави !
« Отговор #730 -: Февруари 19, 2010, 13:54:41 pm »
Светлина, бъди по-настоятелна с телефона. След обяд по някое време сигурно ще ти вдигне. А дали работят събота и неделя - предполагам, че вече нямат почивен ден. Като почнат масово процедури и събота и неделя са там.
Успех с телефона!
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #731 -: Февруари 19, 2010, 13:57:39 pm »
Търся го по GSM от 12.30 но не ми отговаря - не съм от най-честите при него и може би не съм му в актуалния списък.
При д-р Александров няма актуални и неактуални списъци!
Щом не ти вдига, значи не може да говори. По това време вероятно прави трансфери. След 14:00-15:00 часа е по-свободен. Когато в клиниката правят процедури работят и в събота и в неделя, зависи дали имат пункции и трансфери в тези дни. Сигурна съм, че утре ще е там. Звънни му пак по-късно или се обади на Ани да я питаш за всеки случай.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #732 -: Февруари 19, 2010, 19:08:27 pm »
Здравейте,бъдещи мами  :D
 Днеска бях при док.Александров и той определено ме изненада с плана за насс  :lol: :lol: :lol: :lol:
 Никой там не може да си обясни защо е станало така при нас,нооо все пак успеваемостта е 50 % не 100 %  :wink:
 И сега плана е следния,на следващия цикъл ще направим цветна снимка,иска да ми продуха трабите  :? страххххх  :lol: и да имам шанс и за нормално забременяване,после на следващия месец иска инвитро на естествен цикъл  :lol:,и ако пак не стане иска да мина на дълък протокол  :wink:
 Вярвам му безрезервно на преценката и му се доверявам  :lol: :lol: :lol:
 Ами това е от мен,желая успех на всички ви и стискам силно палци да има само +++++++
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #733 -: Февруари 19, 2010, 19:16:13 pm »
Мънки, супер е че вече си имате готов план за действие. Няма да се плашиш от цветната снимка - ти си герой.
Много ми е интересно обаче за дългия протокол .. Защо всъщност и кога се прилага той ?
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #734 -: Февруари 19, 2010, 19:17:43 pm »
Гарче и на мене това ми е интересно и сега се ровя та да разбера  :wink:
« Отговор #735 -: Февруари 19, 2010, 20:03:08 pm »
Мънки, много се радвам за теб:)Нашия док е супер, винаги има изход и план :)
Аз още след първото инсе, като го попитах дали има смисъл, той вече беше начертал протокола за мен ако се реша на ИКСИ.
Колкото до протоколите, мисля, че преценят как е било предния път и решават дали да го сменят.Просто ги редуват.
Ама мноооооого стиснати палци за ЕСТЕСТВЕНО ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ след цветната снимка :crossfingers:
Изобщо не е страшно, аз я правих там, прави я Ковачев, заедно с Анито.Минава лесно, бързо и екипа много помага.С мен се смяха, защото имам обеца на пъпа и трябваше да я махна, ама Ковачев взе да наднича отдолу, дали и там нямам :D :D
Гардже, моя цитродид е 0,25, сигурно и твоя е такъв.Като ти отговорят за цена, пиши да знам и аз.Но доколкото видях в сайта, е 797 леи за 7 броя.На мен ми трябват 5, може да се комбинираме с още някой и да си купим 2-3 опаковки.
Така и така ще ходя за гонала до Румъния...

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #736 -: Февруари 19, 2010, 20:05:14 pm »
Ами, Маймун, дългия протокол се прилага май при по-млади жени или по-точно при жени, които нямат проблеми с яйчниците /ако мога така да се изразя де/! Та, споко! Щом Александров ти е предложил и на естествен цикъл, значи иска да прецени нещо! Той иначе не практикува много на естествен цикъл!
А пък теб що те е страх от цветна снимка?!?!?! Я не така! Хич нищо страшно няма!
« Отговор #737 -: Февруари 19, 2010, 20:08:43 pm »
Ами барбаронче,аз имам една и беше най големия кошмар който съм изпитала,но понеже Александров каза че ми обещава да не ме боли при него и аз със триста зора се съгласих  :D
 Сиска благодаря ти мила  :bighug:
 Да доктора е върхаааааа  :D :D :D :D
« Отговор #738 -: Февруари 19, 2010, 20:11:48 pm »
Ама ти нали знаеш, че на нашия доктор, ръцете му са тоооолкова леки  :wink: И щом ти е обещал, че няма да те боли - значи ще е така!
« Отговор #739 -: Февруари 19, 2010, 20:15:47 pm »
Знам и понеже се дърпах мн той се обърна и каза : Лъгал ли съм те някога ?" и з "нееее" и той тога ще ти направя ЦС и няма да те боли обещавам  :D