0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #680 -: Февруари 12, 2010, 16:08:23 pm »
Ето ме и мен в домашни условия. Имам си  :triplets: Александров обеща, че ако и трите се хванат, един ден в седмицата ще гледа едното  :lol:. Нямам шансове и за трите, но какво ще стане- на 26-ти.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #681 -: Февруари 12, 2010, 16:49:47 pm »
Ето ме и мен в домашни условия. Имам си  :triplets: Александров обеща, че ако и трите се хванат, един ден в седмицата ще гледа едното  :lol:. Нямам шансове и за трите, но какво ще стане- на 26-ти.
Значи едното от малко ще се гласи за доктор  :wink: Не виждам къде освен в АГ може да го гледа, макар и веднъж в седмицата  :wink:
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #682 -: Февруари 12, 2010, 16:59:32 pm »
Честито ти трансферче  :)дано всичките се хванат а и са ти обещали помощ :lol:
Едно ,две  или 3 няма значение важното е всичко да е на ред :crossfingers: на 26 да видиш :bfp:
*
« Отговор #683 -: Февруари 12, 2010, 17:21:35 pm »
Здравейте момичета и Рачо. Ето ме вече на линия.Много успиваща тази упойка  :) Добре си поспах. Така сега отчета,извадиха 5 яйцеклетки, утре към 11,30 часа ще се обадя да ми кажат как е протекла любовта :D :D :D.Много силно се надявам всички да са се оплодили и да се развиват добре.
Благодаря на всички за пожеланията.
siska и аз ти желая много късмет утре.
bambami супер, сега започва голяяямото чакане.
Мonkey много силно те прегръщам, вярвай и сега така, както беше сигурна в началото

« Отговор #684 -: Февруари 12, 2010, 17:43:56 pm »
Е браво бе, и таз добра......таз, дето не те остави днес да си поспиш съм аз...хахаха...така става то. Е поне ще знам, когато родиш две Стелита:)
*
« Отговор #685 -: Февруари 12, 2010, 18:27:03 pm »
Много ми беше приятно даже.Дано стане както казваш. :)
Целувки на твоя Стели, много е сладък. Моя мъж е вече влюбен в него :D
« Отговор #686 -: Февруари 12, 2010, 21:49:00 pm »
Маймунче, я да пресъхват сълзите бързо! То този резултат 337 и със зацапване пак ще се покаже на хоризонта! Стискам палци да е инцидентно зацапването! !

Сиеста, дано всичките се оплодят! Ще чакаме отчет утре!

bambami ли беше след трансфера /пак обърках/ - леки две седмици до положителния тест и още по-леки оставащи 8 месеца и малко  :wink:
« Последна редакция: Февруари 12, 2010, 22:25:00 pm от barbaron0708 »
« Отговор #687 -: Февруари 13, 2010, 12:21:18 pm »
Момичета аз вече тотално изгубих надежда днеска на 11 ден ЧХГ 7.79  :( :( :(
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #688 -: Февруари 13, 2010, 12:53:39 pm »
Ей, Мънки, не е тотално изгубено! Не е отрицателен резултата! А и на 11 ден! Повтори го в понеделник! Дано се е покачил мноооооооого!
*
« Отговор #689 -: Февруари 13, 2010, 13:32:13 pm »
За протокола  :) не ми казаха колко са се оплодили,но в понеделник съм на трансфер
Мonkey  :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #690 -: Февруари 13, 2010, 13:38:54 pm »
И за сиестичка и за маймунчето, както и за техните бебоци мнооооого стиснати палчета!!!
*
« Отговор #691 -: Февруари 13, 2010, 13:40:31 pm »
 :bighug:

Бъркам ли или днес siska е на пункция?
« Отговор #692 -: Февруари 13, 2010, 22:57:37 pm »

Бъркам ли или днес siska е на пункция?

Вярно бе! А не се е отчела  :wink:
Сискаааааа, хайде бързо на отчет, че те мислим  :lol:
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #693 -: Февруари 14, 2010, 10:26:44 am »
здравейте на всички, първо се извинявам че толкова късно ви пиша , ама се прибрахме вчера вечерта.Бях малко с болки тъй като съм имала по силно кърване по време на пункцита , даже бях с някакви тампони, който изкара по късно, а за прротокола извадиха ми 7 яйцеклетки,дано да се оплодят всичките.Благодаря ви момичета че сте си мислили за мен.Днес ще звъня да док да видим как се развиват нещата.
*
« Отговор #694 -: Февруари 14, 2010, 11:11:37 am »
Браво sisка много хубава бройка. :)
Дано вече се чувстваш добре и стискам палци всички да се оплодят.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #695 -: Февруари 14, 2010, 15:12:39 pm »
Маймунче, никакво отчайване, мила! Взимай си лекарствата и утре пак на кръвен тест! Ще видиш, че ще се е удвоил резултата :D
Момичета и Рачо, прегръщам ви всички много силно и стискам палци всички до една/един :lol: да си сложите по една лентичка като на Бубето :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #696 -: Февруари 14, 2010, 16:07:31 pm »
От съце им го желая на всички и на теб също :)Злате къде се губиш няма ли да започвате вече?
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #697 -: Февруари 14, 2010, 17:51:59 pm »
Ние започнахме и свършихме още преди да сме стигнали до края. Не се стигна до трансфер. Но не ми се говори за това сега, още ми е трудно да се съвзема. Не писах, защото не исках да започвам с кофти новините. Не пожелавам на никого това, което изживях... А сега се чудя накъде...какво да правим...Оказахме се и с мъжки фактор, та сега сме се впуснали наново в изследвания и т.н. Не знам докога ще ми стигнат силите. Сякаш всичко започва отначало. А си мислех, че вече сме към края, бях спокойна, че лесно ще преодолеем някакви си липсващи тръби. Е, явно съм грешала, явно проблемът е по-сериозен, но ще го борим, какво да се прави.
Ако трансферът се беше състоял, в петък щеше да ми е теста и днес се предполагаше, че ще празнувам най-хубавия си Свети Валентин....Е, може би догодина...
Успех, момичета и всесел празник!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #698 -: Февруари 14, 2010, 18:17:52 pm »
Няма думи,които да те утешат.
Но ти желая много сили и море от любов,на брега на което,в най скоро време те чака онова вълшебство,за което всички мечтаем.
*
« Отговор #699 -: Февруари 14, 2010, 19:06:15 pm »
Злати  :bighug:

От известно време си мисля за вас, но все не смея да питам  :oops:.Знам, че сега ти е тъжно и болно, но също така знам, че ти си силна жена и скоро ще преодолееш случилото се и ще тръгнеш напред към мечтата си.