0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #600 -: Февруари 09, 2010, 09:53:55 am »
Бамби много силно стискам палци :)
 :balk_21:
« Отговор #601 -: Февруари 09, 2010, 13:10:18 pm »
Ей, първо да ви се скарам!!! То въобще не боляло, само промивката е неприятна и това е то.
И сега: 10 яйцеклетки :D. Много съм доволна от себе си, предвид това, че сутринта си мислех, че фоликулите са ми се спукали. Утре док. ще ги опложда, така че продължавайте със стиснатите палци, всичко да мине ок.
И на всички, на които им предстои тази тоооолкова страшна пункция- НЯМА НИЩО СТРАШНО! Само не бийте докторите като ви сабуждат, както направих аз. хи-хи-хи, голям майтап  :oops:
*
« Отговор #602 -: Февруари 09, 2010, 13:13:13 pm »
Хе хе ,добри новини! Намирисва ми на -добър край!! Успех ви желая на всички които сте на страта ,или вече $бременни$! А,докторите ,наистина не бийте,че ще ни трябват и нас,следващите!!! :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #603 -: Февруари 09, 2010, 13:53:01 pm »
Хахах bambami   кой доктор ступа я кажи  :D Радвам се че ти е минала добре процедурата и че резултата е добър.Дано следващите дни новините да са още по-добри.
На мен след пункцията ми беше малко странно< понеже очаквах да имам спомен  за минаването по коридора...хората...и такива неща.Понеже съм ставала свидетел на много момичета които ги водят по стаите след пункция и са в съзнание и си говорят на половинките.А аз явно съм преминала като чувал с картофи по коридора  :lol: нищичко не помня :lol:
За Прегнила-и на мен ми беше изписан 10000 но доктора реши да сложим 5000 мисля че по същата причина-да се предотврати хиперстимулация.
Успех желая но всички ви от сърце.

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #604 -: Февруари 09, 2010, 16:26:56 pm »
Аз помня, че се събудих от смеха на Нели, и как удрям някой по ръката. Тя милата анестезиоложка ме гали и говори, а аз не съм искала да ставам и съм се бунтувала. После не помня как съм слязла от магарето, а вече в коригора като видях сиестичка. Абе всички после се изредиха да ми се смеят и да ми кажат резултата  :balk_47:
*
« Отговор #605 -: Февруари 09, 2010, 17:01:24 pm »
Еее,-бравооо,много хубаво! Сега като включат в цената и застраховка на докторите в случай"на професионални травми следствие на буйсващи пациентки" и ще видите вие! Направо да са ни здрави дупетата на татковците,че да вадим пари,нали??? :bonk:
« Отговор #606 -: Февруари 09, 2010, 17:23:22 pm »
 :oops: ей  сега видях, че и дупето са ми боли, то сигурно за това така съм реагирала  8O
« Последна редакция: Февруари 09, 2010, 17:26:15 pm от bambami »
« Отговор #607 -: Февруари 09, 2010, 17:35:06 pm »
Дупето ли  8O

« Отговор #608 -: Февруари 09, 2010, 17:37:30 pm »
Ами там, където и прегнила слагат (то малко по-нагоре е, ама нали така се казва  :))
« Отговор #609 -: Февруари 09, 2010, 18:09:56 pm »
Хахаахахаха Богиии остави здрав екип и за другите беее миличкаа  :lol: :lol: :lol:
 Браво за десятката супер си,ама не се бий вече  :wink:
 На мене също ми боднаха дупето  :D
Утре дано всички са се оплодили,успех ще стискам мн силно палчета  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :balk_21:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #610 -: Февруари 09, 2010, 18:53:24 pm »
О на мен не са ми боцкали дупето..А знаете ли защо  и какво ви сложиха?

*
« Отговор #611 -: Февруари 09, 2010, 19:03:24 pm »
О на мен не са ми боцкали дупето..А знаете ли защо  и какво ви сложиха?

Най-вероятно "но шпа" за отпускане на гладката мускулатура  :wink:

Не си изпуснала много - понаболва "но шпа"-то. А и резултатът ти е в лентичката.  :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #612 -: Февруари 09, 2010, 19:05:16 pm »
Ей много се забавлявате тука :)Боги ти си гвоздея на програмата :) Хубато ти е казала Мънки остави един екип и за мен :D
Vesellie проверих,извинявай,че пиша малко късно,но нямах нет.Започват в 8,00 но са там по-рано така,че няма да те върнат.
« Отговор #613 -: Февруари 09, 2010, 19:21:03 pm »
Явно съм им се сторила доста отпусната и не са ми били отпускащи  :lol:
Наистина сега чувам че бият и затова се учудих.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #614 -: Февруари 09, 2010, 19:27:20 pm »
О, Бамби - нашляпа ги здраво, а? Аз като се знам как изобщо не мога да трая нещо да ме дразни - кой знае какви ще им ги ръся  :P Дано не ни се обиждат, че то под упойка сме си направо като пияни и не знаем какви ги вършим  :P
А това но шпа ви го бият вече като сте под упойка ли ? Да вземат да правят и прословутото почистване под упойка, пак няма да е зле.
Сиеста, ти да не беше днес на пункция ? Изпуснах ти края ...
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #615 -: Февруари 09, 2010, 19:49:46 pm »
Нееее аз съм в петък, в деня на майстора  :D
« Отговор #616 -: Февруари 09, 2010, 19:59:17 pm »
Аз въобще не знам какво са ми били, никой нищо не ми каза, ама като се пипнах случайно усетих болка и като погледнах- дупчица с кръв и ме понаболява. И то това преди няколко часа, че аз като се прибрах в 13 ч. спах до 17 ч. Какво е лекарството, ще питам утре и ще ви кажа.
siesta айде майсторът добро творение да ти сътвори и да си мила и добричка с него  :wink:
anmar, преди упойката нищо не са ми били, щях да помня :)
« Последна редакция: Февруари 09, 2010, 20:08:47 pm от bambami »
*
« Отговор #617 -: Февруари 09, 2010, 20:05:57 pm »
Моля за извинение, момичета.  :oops:
Но шпа бият преди трансфера. Това при пункцията - преди пълна упойка слагат нещо, пак подготвително за мускулатурата, ама не помня как се казваше  :oops:
И на мен ми е интересно какво са ви били, защото на мен само преди трансферами ми биха инжекция - попитах - но шпа.
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #618 -: Февруари 09, 2010, 20:09:43 pm »
Абеее "Но шпа", гладка мускулатура- абеее не е ли майстора наред,нищо не помага!!!! :drunk:
« Отговор #619 -: Февруари 09, 2010, 20:29:07 pm »
Здравейте и от мен.
То голяма забава настанала в темичката :DДнес и аз бях на преглед при док, уж за второ ИНСЕ, ама като се заговорихме, и направо отиде на ИКСИ.
И така , момичета и Рачо, и аз съм вече на клона.Решихме с доктора да минем на ИКСИ, ще стартирам обаче края на март, да си подготвя изследванията и да мине еуфорията на работата, че да ми е спокойно.
Бамби, май те видях днес, така като връзвам часовете.Ако си ти, а сигурно не се бъркам, голям смях настана в коридора на АГто :DАз чаках на диванчето, една любопитка с черна коса.Така беше весела, че направо ми вдъхна сили и на мен, и ето ме-решението е налице.
Сега отлитам в друга темичка , да търся инфо за лекарствата, да ги набавим до края на март.По къс протокол съм, с по 225 ед.Гонал на ден.
Стиснати палци на всичкиииииии :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !