0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #60 -: Октомври 27, 2009, 11:37:50 am »
Е, признахте си най-сетне, Еленца! Хайде честито, лека и безпроблемна до края! Ще ви чакаме с новини от прегледите.

Пък с бирените фъстъци, да внимавате - то и биричка ще си поискате накрая!  :lol: Ама нъцки, само безалкохолна за вас вече.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #61 -: Октомври 27, 2009, 11:44:50 am »
Джи тихо че вчера колко бирени фъстъци изядох :lol: ако ме чуе Ели може да ме бие че си я хапвам така  :lol: :lol: :lol:
Благодаря ви момичета,невероятни сте  :bighug:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #62 -: Октомври 27, 2009, 11:52:48 am »
Честито и от мен на всички бременни :cheerleader: yahoo_17 от тук нататък, искрено Ви го пожелавам! :balk_46:
*
« Отговор #63 -: Октомври 27, 2009, 12:11:45 pm »
Джи тихо че вчера колко бирени фъстъци изядох :lol: ако ме чуе Ели може да ме бие че си я хапвам така  :lol: :lol: :lol:

Засърбяха ме четирите букви  :lol:
Алоууу ти с бирени фъстъци ли си храниш децата бе  :lol: Хората препоръчват плодове и зеленчуци, тя бирени фъстъци  :lol: 
« Отговор #64 -: Октомври 27, 2009, 13:18:15 pm »
Ами даааа  :lol: Ям каквото ми се яде бе  :lol:А и за обяд нямам голям избор понеже съм на работа.А и чакам Донито да направи по едно меню  :lol:А  плодовете ги ям сутрин-няколко варени сини сливи преди кафето :lol: чеее  :lol:

« Отговор #65 -: Октомври 27, 2009, 13:36:01 pm »
Браво бе Елита,ей такива новини ме разведряват и зареждат само с положителни емоции.Пожелавам ви да изживеете най прекрасните девет месеца и на финала разбира се здрави и ревливи  :bori_007: :bori_004:! Много се радвам ,че все пак има и положителни тестове от есенната група.
  На мен ми е 12ден след трансфера(като броя и деня на трансфера),надявам се и аз след няколко дни да имам вашия късмет и да ви съобщя хубавата новина.

[/
« Отговор #66 -: Октомври 27, 2009, 13:40:27 pm »
Кики благодаря за пожеланията.и ние ще ти ги пожелаем след 2-3 дни  :D Стискам палци за положителен резултат  :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #67 -: Октомври 27, 2009, 13:48:39 pm »
Честито на Елинцата, душички златни, през цялото време все нещо не разбрали, все паникьосани - хахаха, важен е обаче резултата !!! Браво!!! Прегръдки и леки 9 месеца!

А на Кики, стискам палци най-накрая да сбъдне мечтата си! Възхищавам се на смелостта и упоритостта й! Успех Кики!
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #68 -: Октомври 27, 2009, 15:49:15 pm »
Еййййй, престрашихте се да се похвалите и тука, най-накрая! Милички, едно голяяяяяямо и шумно честито от мен! Пожелавам ви най-леките 9 месеца и най-страхотните и здрави бебоци на финала! :bighug:

Много се радвам за вас! Айде вече да овобождавате място, че ние другите идваме след вас :lol:
Много прегръдки и целувки!

Кики, не остана! Стискам палци да ни зарадваш и ти!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #69 -: Октомври 27, 2009, 15:52:14 pm »
Браво бе Елита,ей такива новини ме разведряват и зареждат само с положителни емоции.Пожелавам ви да изживеете най прекрасните девет месеца и на финала разбира се здрави и ревливи  :bori_007: :bori_004:! Много се радвам ,че все пак има и положителни тестове от есенната група.
  На мен ми е 12ден след трансфера(като броя и деня на трансфера),надявам се и аз след няколко дни да имам вашия късмет и да ви съобщя хубавата новина.
Късмет Кики и от мен  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: искренно ти желая след два дни да видиш :bfp: и да сбъднеш мечтите си  :)
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #70 -: Октомври 27, 2009, 16:14:52 pm »
Успех Кики и стиснати палци.Дано е положителен теста ти!Пожелавам ти го от сърце!
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #71 -: Октомври 27, 2009, 17:14:14 pm »
Честито и от мен на Ели-тата :)) Радвам се за вас мамчета вече ...  и по няколко не едно, от тези: :bori_011: :bori_012: :bori_016: :bori_008:
А на КИКИ имаш моите стиснати палци и да ни се похвалиш скоро с  :bfp:

« Отговор #72 -: Октомври 27, 2009, 19:42:39 pm »
 :balk_46: :bighug:
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*
« Отговор #73 -: Октомври 27, 2009, 20:09:25 pm »
Бравоооооо, много  :balk_21: и  :bighug: и от мен.
*
« Отговор #74 -: Октомври 28, 2009, 07:55:30 am »
Елитата с близнаците  :wink:, да ви честитя и тук  :bighug:. Много леки и спокойни оставащи месеци.

*
« Отговор #75 -: Октомври 28, 2009, 09:14:11 am »
Здрвейте!! По сигурно от това не може и да бъде!! Честито Елитааа!! И умната!Да се пазите! Виесте нашата гордост!! :balk_7:
/www.mamaibebe.com][/url]
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #76 -: Октомври 28, 2009, 13:36:07 pm »
На двете Елита - честито. Не се тревожете, а се наслаждавайте на тези хубави мигове. Никакви тревоги не е редно да се намесват :) Всичко си е наред. Аз ви го обещавам :) И наистина така както сте тръгнали - незнам как д-р Александров ще ви изражда едновременно  :lol:  :lol:  :lol: Ту при едната, ту при другата. Лелеее, че ако са и близнаци ще е истински купон в АГ Варна.
Дани, Бубе, Елинка, Ели - вие сте нашата гордост. Сега смело на всички останали, за да не остане нито една мацка от Зачатие, която да няма причина да се похвали с +++ тест и бебе на финала.
 Всички ще успеем !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #77 -: Октомври 29, 2009, 13:57:45 pm »
Здравейте всички в сезона на Елитата. Честито на Ели и Елинка, те направиха една славна дружинка. Да сте ни живи и здрави, спокойна и слънчева бременност от мен. Искам да съобщя за още едно бременно Ели :P - Елена, момичето с което бяхме заедно на пункция. Тя го разбра едва вчера, по време на преглед при д-р Александров. Поводът бил продължаваща хиперстимулация, съпътствана от болки и значително подуване. Каква била изненадата, когато причината за всичко била една чудесно разположена бременност. Не помня откога не съм се радвала толкова искрено и чистосърдечно. Много ни ентусиазирате момичета, вие сте нашия стимул за успех.
« Последна редакция: Октомври 29, 2009, 14:18:02 pm от pezevengite »

[161551.gif[/img][/url]
« Отговор #78 -: Октомври 29, 2009, 14:12:27 pm »
 :D Мименцее ама ти си направо поетеса  :lol: и все някакви рими вкарваш  :D :bighug: Благодаря ти мила!Много се радвам за поредното Ели  :lol: Аз се чух с момичето с което бяхме на трансфер,но за жалост нейния опит е неуспешен  :? Съжалявам че не успях да разменя координати с момичетата от пункцията  :? но се надявам да са успели  :D
Гаррррджее  :balk_21:

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #79 -: Октомври 29, 2009, 14:18:59 pm »
Аз се чух с момичето с което бяхме на трансфер,но за жалост нейния опит е неуспешен  :?
Уфф, много жалко за момичето с неизяснен стерилитет (като моя) ...  :x :x :x
Хайде няма ли други момичета, които пишат а Зачатие и са на процедура в АГ ? Нещо ми се струва, че всички накуп се "явиха" и сега замлъкна темичката ?
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.